- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy adtál a véleményemre, és figyelembe vetted a topic nyitóhsz-t is, amit sokan hajlamosak elfelejteni

meg lehet nézni XS-en, ki lettek tiltva az Xtreme Overclocking szekcióból a lég/vizhütéses eredmények, mert felhigitják a témát. senki nem kiváncsi arra hogy gipsz jakab kifogott egy übertuning cpu-t és csinál pár validot 6g-ről. ez tartozzon annak a hw-nek a szakmai topicjába amiről szó van, kérjen mindenki fpo-t és örüljön neki ott, lehet primeversenyt tartani. továbbá ugyanez a gondom az ablakba kirakott konfigokkal is, hiába nem hétköznapi módja a gép hűtésének, nem tudod subzero-ba hüteni vele egyetlen alkatrészedet sem. én ezeket nem tekintem extrém tuningnak. lehet szebb eredményt elérni mint szobában, de attol még komolytalan marad szvsz.
De, mivel a topicot az itteni közösségnek hoztam létre (és nem vagyok admin
), ti döntitek el mit irtok bele és mit nem, én csupán az irányvonalat próbálom vázolni, ha akartok éltek vele ha nem nem. peace...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ti döntitek el mit irtok bele és mit nem, én csupán az irányvonalat próbálom vázolni, ha akartok éltek vele ha nem nem. peace...