Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hamarosan mind begombázunk?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Egyszer már érdeklődtem hasonló témában (#8906 #8909) és most megint belefutottam egy hasonló problémába. Azt a problémát úgy oldottam meg, hogy a munkafüzet Open eseményébe tettem az UnMerge parancsot így a beillesztés már a teljes munkalapot szétválasztott cellákkal találja. Meglátjuk mi lesz.
Most azonban van egy ilyen programrészletem ahol hasonló a probléma annyi különbséggel, hogy itt a Selection.ClearContents sor csinálja ugyanazt mint a másik esetben az UnMerge:
Private Sub ComboBox1_Change()
Range("B4").Select
Range(ActiveCell, ActiveCell.End(xlDown)).Select
Selection.ClearContents
Range("B4").Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False
Range("B3").Value = Date
End SubAz sajnos nem megy, hogy a Selection.ClearContents után nyitjuk a forrás munkafüzetet és utána másolunk mert a forrás munkafüzet egy távoli gépen Remote Desktoppal érhető el változó néven, nem tudni milyen nevű munkalapjának milyen tartományából kell másolni és persze az elérési út is több féle. Szóval az eredeti adat kijelölését mindenképpen a felhasználóra kell bízni.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e ennek a problémának a megoldására bevett technika vagy csak a #8909-ben leírt átmeneti tárolós módszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mikrotik routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fferi50