Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a fórumot, de nem igazán találtam olyan hsz-t ami az én gondommal foglalkozna.
Szitu: Van egy MS Access adatbázis, abban az egyik táblában található értékek változnak. Ebből a táblából van készítve egy lekérdezés, aminek az eredményét egy excelbe kellene mindig kimásolni.
Ezt az kimásolgatást kellene kiküszöbölni. (nem az én igényem, csak nekem mondták hogy csináljam meg)
Neten találtam néhány makrót, ami ilyesmit csinál hogy egy MS access adatbázisból viszi át a tábla vagy a lekérdezés adatait, de még nem igazán találtam működőt.
Van esetleg valakinek ehhez használható kódja?
Előre is köszi a segítőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50