Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowden
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémában.
Van egy munkalapom, ahol szerepelnek 2002 óta a GBP, CHF, EUR középárfolyamok a HUF-hoz viszonyítva. Úgy néz ki, hogy a B oszlopban szerepelnek az évszámok és a hónapok, a mellett levő oszlopokban pedig az adott időszakra vonatkozó árfolyamok.
Egy másik munkalapon készítettem egy táblázatot, amibe ezeket az adatokat szeretném bevinni egy Combo Box segítségével. Ezt úgy képzeltem el, hogy mikor a CB-ból a legördülő listában kiválasztom az időszakot, akkor megjelenjen a táblázatban az annak megfelelő árfolyam.
Odáig megvan, hogy a legördülő listából ki tudom választani az adott időszakot, de amikor ez megtörténik, akkor az általam kiválasztott mezőbe csak egy számot ír. Tehát az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám oda kiíratni a másik munkalapon szereplő árfolyam adatokat.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50