Hirdetés
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
El vagyok kényeztetve, köszönöm (valóban a 2007-et használom), igazán kimerítő válaszokat kapok, a dedós szintemhez mérten.

Ha adott nekem az interneten egy táblázat, amiben számomra szükséges adatok vannak, de csak úgy tudom bemásolni Excelbe, mint általános formátum, azzal tudok valamit tenni?
Konkrétan: szépen táblázatban vannak nekem felületméretek, de utána írva mindenhova gondosan, hogy m2. Nekem ezekből kellene átlagot számolnom, de alapvetően ugye értékhibával kidobja az átlagszámítási képletet, merthogy nem értelmezhető. Ezeket valahogy ki tudom szűrni? Vagy pedig az én magam egyszerű módján csináljak mellé még egy oszlopot, és irogassam át a számokat? Kicsit hosszadalmas lenne, bár elképzelni sem tudom, hogy ezt hogy tudnám megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50