Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulanjoe
tag
Hali!
Újból némi problémával jelentkezem (mi mással??
)Adott két oszlop: név és érték. (értelemszerüen a név oszlop cellái egy-egy nevet míg az érték oszlop cellái egy-egy a névhez tartozó számot.)
pl.
juci 1
maci 3
juci 5
maci 9
Ami érdekelne engem, hogy a excel szummázza nekem külön a juci, illetve a maci, vagy akármelyik név melleti számot .
Azaz azt szeretném látni majd hogy mennyi a juci számainak összege, és mennyi a macié...
remélem érthető voltam, hogy mit is akartam
próbálkoztam már a névkezelővel is, de az nem épp azt csinálja amit én elvárok tőle
amúgy 2007est használok.
Mindenesetre hálás vagyok minden használható 5letért....
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Byintek Love U14 Projektor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Fferi50