Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
RAiN91
üzenetére
Szia,
Én nem jöttem rá a logikára.
3 lapon 1-1 kimutatás, az eszköztárra kiraktam az összes kimutatás frissítése gombot, az utolsón pedig egy összesítőtábla aminek az eredményét látod a lenti táblázatban. Függetlenül hogy melyik lapon volt az utolsó módosítás, vagy melyiken álltam éppen ez lett az eredmény (pl. második lapon módosítottam utoljára, de az utolsó lapon állva indítottam a frissítést a sorrend 3-as lap, majd 1 és végül 2 volt):

Ha fontos a sorrend, akkor érdemes egy subroutine-ban megadnod a sorrendet és ezt hozzárendelni az adott eseményhez.
Ha nem makróról lenne szó, hanem képletekről, akkor pedig ha belenézel egy ZIP kezelővel az OpenXML formátumú fájlba, akkor lesz egy calcChain.xml amiben látható a cella sorrend.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50