Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni nekem, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy ha egy dokumentumon belül több fül is van, ezek formázottsága mindig legyen egyforma, de a cellák tartalma (értéke) ne változzon? Tehát mondjuk legyen egy referencia fül és amit itt elkövetek, az az összes többi fülön is menjen végbe automatikusan. Pl. oszlop vagy sorszélesség, betűtípus, színezések, méret változtatás. Tehát legyen 30 klón füle egy referencia fülnek. (formázás szempontból) Az adatok a fülek celáiban eltérnek, azt nem kell klónozni, csak a formázást. Be lehet ilyet állítani?
A cella adatokat át tudom venni, más fülről, de a stílust, formázást, mint a másol, beilleszttel (csak a formátum beillesztése), azt nem tudom, hogy hogy kell.
Ja, elég ha egy tartománnyi rész viselkedik így. Az 2345666. sornak nem kell így viselkednie. Kb 50 sor és 30 oszlopról lenne csak szó.
Office 2013 vagy Google sheet
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android játékok topikja
- Milyen routert?
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- VGA kibeszélő offtopik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50