- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz TheNewDawn #140797 üzenetére
Ja tényleg point van a játék nevében nem project. Ajánlhatsz nyugodtan, de nem tudom hogy mire érek oda hogy ki is próbáljam. Megvett játékokból még van pár hátra:
HZD dlc-je
FC6-t is bekéne fejeznem, dlc-ket lehet hogy kihagyom
Blood Dragont is régóta ki akarom pörgetni
FC Primal
Most megy a Phoenix Point
Ryse son of Rome
Just Cause 3
FC5 sincs befejezve, dlc-k nem mozgatnak benne
Days Gone
The Dungeon of Naheulbeuk
Hades
Hard West
Raft-tal se sokat játszottam, csak haverommal bohóckodtunk benne
spellforce 3 meg a dlc-i
Xenonauts
XCOM 1 sincs befejezve meg ott a Chimera SquadVan még pár játék ami pénzbe volt, de sokat nem játszottam velük, de azokkal kapcsolatban nincs hiányérzetem.
Meg vannak olyan ingyen kapott játékok amik érdekelnek, de nem játszottam velük szinte semmit. -
KISDUCK
addikt
válasz Louro #140791 üzenetére
Hát ja, értem én. Tavaly ősztől idén tavaszig elég sokat rágódtam azon hogy cseréljem e a gépet valami erősebbre, de elvetettem az ötletet és én is úgy vagyok most vele hogy azzal játszok ami még elmegy. Látványban a HZD volt talán a legszebb eddig amivel játszottam, relatíve jól futott, de néha annyira megtekerte a procit hogy baj volt a hangminőséggel.
Körökre osztott játékokból most visszatértem a Phoenix project-hez, elvileg a fejlesztők között voltak "ex xcom" fejlesztők. A legjobban az fáj hogy nincsenek hozzá olyan jó modok mint az xcom-hoz, mert ott nagyon átszabtam a karakterek kűlsejét és volt pár játékot segítő mód is. -
KISDUCK
addikt
válasz TheNewDawn #140783 üzenetére
Hm, az érdekes, mert az ubi játékok korrektül futnak nálam. Még a Far Cry 6 is teljesen élvezhető a gépen pedig az nincs 2 éves ha jól tudom.
-
KISDUCK
addikt
válasz TheNewDawn #140780 üzenetére
Tudom hogy sovány a proci, de ramból 16 van a gépben.
csuvicsuva:
Ilyen ez a pop szakma, a legtöbb játék ahol van kommunikáció a játékosok között az toxikus.
-
KISDUCK
addikt
válasz Louro #140776 üzenetére
Nekem is dell 7577 van jelenleg i5-7300hq és 1060 maxq felállással. Kipróbáltam korábban a virágbolti verziót kíváncsiságképp hogy hogy bírja a masina és sajnos gyalázatosan gyengén ment. Minimumon ~30 fps ha meg volt, nem volt játszható kategória és úgy még csúnya is volt.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Anonymusxx #140676 üzenetére
Hát úgy néz ki hogy a baldurs gate 3 eléggé korhatáros lesz.
-
KISDUCK
addikt
Már bánom hogy walletra kértem vissza a pénzt és nem a kártyámra, mert már majdnem agyrákot kaptam hogy kitaláljam mire költsem. Az eredeti terv az volt hogy kiegészítve veszek belőle grim dawn dlc-ket, csak hát most nekifeküdtem az alapjátéknak, mert tavaly óta meg volt, de 13 óránál akkor megálltam és hát ahogy kipörgettem normalon rájöttem hogy erre nekem nincs szükségem.
Ha jól emlékszem kedd délelött kaptam meg a visszatérítést ami szerda délelött óta felhasználható, azóta azon agyaltam hogy mi legyen. Gondolkodtam a "The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos" dlc-ken, de mondom inkább nem. Nekiálltam mecha játékokat nézegetni, mechwarrior 5, battletech és még valami hibrid valósidejű játékmechanikával. Nézegettem gameplayeket, olvastam logout blogot, egyik se győzött meg. Volt még függőben doom, how to surviving, dead island alap + riptide, witcher 3, sekiro, meg halál tudja hogy még mi amiket nézegettem, ja volt még MK 11 ultimate is. Aztán nagy nehezen sikerült döntenem a days gone mellett. Lett volna surviving mars is, de még féláron is morcos ha megy mellé pár dlc. -
KISDUCK
addikt
válasz gejala #140648 üzenetére
A vásárlás múlt héten történt és kb. 65 percem volt a játékban, tehát a visszatérítési kérelem követelményeinek megfeleltem.
Szombaton 19:43-kor kaptam a visszaigazoló emailt a visszatérítési kérelemről és még ma délelőtt sem történt semmi. Úgyhogy még egyszer kértem visszatérítést amiről 10:25-kor kaptam visszaigazolást, majd 11:05-kor kaptam értesítést hogy megtörtént a visszatérítés. -
KISDUCK
addikt
válasz KISDUCK #140646 üzenetére
Igen bealudt a steam support, ma reggelig semmi sem történt. Nyitottam egy újabb kérelmet délelőtt és most végrehajtották a kérelmem, de azt írják hogy 7 napon belül válik elérhetővé az összeg. Remélem azért gyorsabb lesz mert abból szándékozok dlc-t venni.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Steam visszatérítés mennyi idő alatt szokott végbemenni?
-
KISDUCK
addikt
válasz maross #140632 üzenetére
Az nem mozgat meg, de elég occónak tűnik, majd nézek róla gameplayt hátha megfog . Most gondolkozok azon hogy elálljak a vásárlástól, mert a dungeons 2 első ránézésre nem tetszik. A 3-at végig nyomtam minden dlc-vel, de nagyon más a játék felülete, irányítása és ezt így nem érzem bejövösnek.
-
KISDUCK
addikt
9gag mi? Én is ma láttam ott ezt a postot.
Ha ez a post valós akkor a fejlesztő ön megvallása elég paradox szerintem, mert oda van írva hogy non bináris, tehát nem férfi és nem nő (nemtelen) utána meg oda van írva hogy transz nő. Hát én ezt már nem tudom követni.
Más:
Far cry-ban már 57 óránál tartok 65% mellett, a spec offos moneda farm elég uncsi és annyira nem is gyors, kb. 150 mondea csurran 8-10 perc alatt. Azt olvastam hogy ha végig van tolva a story vagy fullos a szintem akkor bázis foglalásért monedát ad xp helyett. Abból mennyi csurran-cseppen kb?
Fekete piacon is hát elég sok moneda kell egy hétre hogy mindent kivehessek. Most a héten is kéne kb. 4k és bandido operációba is ritkán esik be monedás feladat. -
KISDUCK
addikt
Van a Japánoknál is bőven lmbtq meg akármilyen téma csak általában úgy hozzák össze hogy belesimul a tartalomba manga és anime körben, sok esetben kib@szott weirdo a végeredmény és durván fokozza a humort. Játékokról nem tudok nyilatkozni mert nem nagyon játszok japcsi játékokkal. Úgy tudom hogy van olyan kávézó is ahol férfiak öltöznek be pincérlányoknak. Plusz imádják a loli témát meg játékokban és anime mangákban gyakori az erotikusabb/szexuálisabb ábrázolás, szóval ja a feminizmust ilyen téren leszarják. A CDPR-t is kiröhögték amikor ki akarták vetetni a lolit a cyberpunk edgerunnersből és bennt hagyták.
Kicsit (eléggé ) elkanyarodtam a hsz elejében attól amit írtál, de hát ja, a japcsik sz@rn@k bele mindenbe amibe akarnak.
Egy kis idepasszoló hülyeség anime témában: konosuba jelenet
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz myckey #140249 üzenetére
Gyakran még a fordítást is elszúrják, mert nem a drágaság kell nekik hanem egy kis apró.
Más:
9gagen belefuttottam egy Bowsette song-ba és most nem tudok leszakadni róla, a rap része gagyi, de a női vocal tisztára mint valami pop-punk-rock akármi 10-20 évvel ezelöttről. Muszáj volt megosztanom, remélem kib@szok most veletek, nehogy csak az én fejemben kattogjon.
ps.: van animált verzió is -
KISDUCK
addikt
Közben nézegettem a gameplayt az AC odyssey-re, nekem az alapján nem jön be. Ha le megy a FC6 akkor lehet megnézem a Just Cause 3-at, mert úgyis meg van a teljes verzió steamen és ez a tropical hangulat meg mist bejön.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140157 üzenetére
Imothep?
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140143 üzenetére
A targetes dolognak nem néztem utána, de pár postban láttam hogy ott elvileg valami gyerekeknek szánt lmbtq téma indította el a lavinát. Már annyi ilyen eset van hogy nem is érdemes elolvasni, mert 5 perc múlva máshol borul a bili. -
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140141 üzenetére
Nem ő az aki miatt nem isznak több vizeletetbud lightot a redneckek? -
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140108 üzenetére
Elvileg az 5. rész season passa tartalmazta a 3-at.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140106 üzenetére
Jók igazából a far cry játékok, a storyra tényleg fordítottak energiát és jó színészeket szoktak behúzni a szerepekre, csak annyi a baj ezekkel hogy hamar unalmassá tudnak válni. A blood dragon járt a FC6 goty mellé ami eléggé ilyen synthwave meme játék poénokkal, azt is érdemes kipróbálni.
A 3. résznek volt talán a legjobb a marketingje kicsit morbid, de lehet rajta nevetni. -
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140101 üzenetére
Kb. 1800 forintért vettem még az alapjátékot az epicen, de akkora trógerek, hogyha rendelkezel a játék bizonyos részével nem tudsz kedvezményesen upgradeelni.
A HZD-be én kb 30-35 órát töltöttem el a story végig játszásával és csak pár mellék küldetést csináltam meg, de volt hogy farmoltam alapanyagot mert kellett minden gear. Nincs kedvem folytatni most a kieget vagy újrakezdeni nehezebb fokozaton, de letörölni sincs kedvem, pedig az a 70 giga kihúzna a bajból.
Srácok, el lehet engedni a drogot, meg a nőket, mert egy ezresből max 2-3 doboz sör jön ki ha az ember még az iható kategóriában keresgél. Annyiért még herbált meg puszit se adnak.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140099 üzenetére
A legtöbb indie játék nem fog meg ami meg hébe hóba tetszik azt adják ingyen is. Tavaly pl.: volt az Iratus epicen is ingyen és ott megvettem hozzá a DLC-ket, érdekes játék és elvoltam vele. Azt meg szeretem ha egy játék fullosan van meg tokkal vonóval együtt ha már pénzt adok érte. A Borderlands 3-ból pl.: csak az alapjáték van meg ami kicsit idegesít, de annyit nem adok a dlc-kért amiért mennek, majd később lesz még olcsóbb is.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140096 üzenetére
Nem kell túlbonyolítani a hasonlatot, arra akartam kilyukadni, hogy 1000 forint már sokat nem ér.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140092 üzenetére
Az az 1000 forint lófütty, most a boltban mit kapsz érte? Csak egy üres blokkot meg egy viszlátot.
-
KISDUCK
addikt
válasz s7evcsenko #140090 üzenetére
Köszi a tippet, most nézem ott az ultimate verzió és van rá epic kupon is még és az úgy 6k huf alatt van, ott viszont az akció kitart jun. 15.-ig szóval még ráérek gondolkodni rajt.
-
KISDUCK
addikt
válasz s7evcsenko #140088 üzenetére
Köszi, de közben észrevettem hogy már nem elérhető a legend23 akció és 20 dodót vagyis ojrót sajnálok rá. A pénzért vett játékaim közül még tartozok magamnak úgyis a Phoneix Point kijátszásával sok más mellett úgy hogy ráér még a legend24 akcióig.
-
KISDUCK
addikt
Köszi, de TIDAL-on már megtaláltam a játék zenéit. Én csak azt nehezményezem hogy ubiék nem mellékekték a játék mellé. Plusz a goty se tartalmaz mindent elvileg, mert egy kalóz szett külön vásárolható csak meg ha jól láttam.
Amúgy az AC odyssey-t valaki nyomta, az milyen? Még egy ac játékkal se játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Nyomom a FC6-ot, eléggé elvagyok vele tetszik benne a latin zene is és mit nem adott az UBI a deluxe + goty mellé? Hát az OST-t, hogy ennének tésztát.
-
KISDUCK
addikt
Nem véletlenül van ott troll szmájli a hsz.-em végén, gondolom ő se úgy értette, én meg egy ekkora lehetőséget nem bírtam kihagyni.
Az meg hogy tiniként Millie kivel mit csinált az nem az én dolgom, ha meg "megkaletagáborozták" akkor lépjen kapcsolatba az illetékesekkel. -
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #139938 üzenetére
Majd később ránézek arra az oldalra.
Elkezdtem most este az FC6-ot, igen állat. A 3. vagy 4. küldetésben a ciao Bellára kellett
, durván hangulatos. Az viszont hiányzik hogy nincs perk rendszer mint a korábbi játékokban, de van weapon modding. Meg Giancarlo Esposito elég jampi boss.felégetni egy ültetvényt -
KISDUCK
addikt
válasz Vertigo18 #139934 üzenetére
Az enebáról tudom hogy az piactér és ugye nem tudni hogy honnét vannak a kulcsok, igaz hogy ír információt hogy mennyi ticketet nyitottak adott eladónál probléma miatt és van olyan is hogy olyan dolgot árulnak steamre ami sérti a steam felhasználói feltételeit is és a vásárlónak lehet abból is gondja. Én úgy vagyok vele hogy jobb a békesség nincs kedvem beleesni abba az <1%-ba aki megszívja. Nekem az a legfurcsább hogy több fejlesztő is nyilatkozta hogy ilyen piacterekről ne vegyenek semmit az emberek, akkor inkább már kalózkodják le a játékukat.
-
KISDUCK
addikt
válasz Vertigo18 #139932 üzenetére
Egyszer vettem valamit az enebáról, nem volt vele gondom, de akkor még nem tudtam hogy mi a helyzet vele. Még egyszer nem mernék onnét vásárolni. Jó lenne occón egy dungeons 2 vagy surviving mars complete steam kulcs, de nem mernék megint szürkézni. Igaz hogy a D2 olyan oldalakon filléres tétel, de utóbbi még úgy is 10k felett lenne ami fájna ha elveszne.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #139929 üzenetére
Ezeket MS storban vetted?
Amúgy a primal is fun, mókás benne a bagoly drón meg hogy lehet állatokon lovagolni (amik nem lovak).
A new dawn-ban kicsit "rpg"-sre vették a harcokat, mert vannak több szintű ellenfelek és van hp csík és így kicsit érdekesebb a harcrendszere a korábbi FC játékokhoz képest és szép színes a játéktér. Utóbbit mindenképpen ajánlom kipróbálásra, nehogy csak a fiokódon porosodjon. -
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #139916 üzenetére
Én még 24 euróért vettem csomagban együtt a FC5-t mindennel és a new dawnnal együtt, de megérte nekem. A New Dawn-t nagyon élveztem, az 5-nek jó a storyja de még nem fejeztem be viszont a dlc-k sz@rok benne.
-
KISDUCK
addikt
válasz KISDUCK #139917 üzenetére
Na megcsináltam én is a mutyikot, de nehezen ment. Launcherből a több mint 20 eurós upgradet mutatta csak és ingame először nem láttam az upgradet. Nézegettem az accoutom at is hogy mi lehet, de második indításnál hogy rámentem a season passra betöltötte az oldal sávos áruházat ingame, akkor már nekem is felkínálta hogy "raboljam" ki őket.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #139913 üzenetére
En is tervezek vele játszani.
Bár nem jatszottam ki minden far cry játékot, de el vagyok velük úgy hogy pár órát beledurrantok csak bírja a kis potato pc-m. -
KISDUCK
addikt
Nincs bírás a hörcsög léttel, a gruppen fantasy vágyamat úgy néz ki hogy a spellforce 3-mal próbálom meg betölteni, a solasta "demo" kipróbálásáig nem jutottam el. Annyi mocsok van már az ssd-men hogy már tényleg kéne venni egy 2TB-osat. Steamen le van árazva ~15 euró volt az alapjáték + 2 kieg vagy dlc, videó alapján tetszetős volt, de még telepíti a kliens, remélem adni fogja.
-
KISDUCK
addikt
válasz tomsolo #139627 üzenetére
Érdekesnek tűnik, de vizuálisan az xcom 2-re emlékeztet. Azt mondjuk imádtam és belenyomtam 100 órát. A skin modok igen feldobták a játekot és úgy lehetett létrehozni olyan karaktereket amiket meg lehetett "szeretni". A kieg is sokat hozzáadott a játékmenethez. Ki lehett alakítani párokat és minél erősebb volt köztük a kötelék annál több extrát tudtak együtt. Még a végén az lesz hogy újra nekiállok csak a long war moddal.
-
KISDUCK
addikt
válasz Dilikutya #139575 üzenetére
Uhh hát ez már túl oldschool nekem, de azért köszi a tippet.
csuvicsuva:
Nem tudom hogy mennyire húzható rá a hack and slash meg arpg arra amit keresek. Olyat keresek ahol csapatot kell irányitani, de nem kell párpeszédekkel foglalkozni. Pathfinder meg még valami meg van, de ott hamar elvesztettem az érdeklődésem a párbeszédek miatt. Amit keresek az olyan mint az új xcom játékok csak fantasy köntösben.
Amiatt most kicsit fáj a fejem hogy lecsúsztam a dungeons 2 akcióról, mert azzal el lettem volna, bár az megint nem az amit most keresek.
-
KISDUCK
addikt
Tud valaki ajánlani valami egyszerűbb fantasy rpgt-t, amiben csapatot kell iranyitani, de nincs benne erőltetve a párbeszéd? The Dungeon of Naheulbeuk
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Nem tökéletes a HZD, de nekem tetszett. Én élveztem a boss harcokat és az erősebb gépek levadászását. A taktikázás hogy hova mivel lövök, mit hova teszek le és hogy nem mindegy hogy milyen ruha van rajtam nekem adta és szeretem ha a játékban van skill tree és lehet talentolni meg ha van egy pici gyűjtögetés és kraftolás. Az ilyenekkel meg lehet engem venni.
Régen wowoztam egy picit és a grindelés nem idegen nekem, a hzd-ben meg a látvány kárpótolt is érte. -
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
Nem nézlek hülyének, de akkor esélyes hogy mindketten elbeszéltünk egymás mellett, majd holnap szerintem kipihenten még egyszer neki futok a threadnek, hátha meglátok valamit ami felett most elsiklottam.
Crus:
Hasznos tud lenni a spoiler topik amikor az ember kitakarna valamit.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Miért keressek? Szerintem félre értetted a kommentemet. Arra akartam felhívni a figyelmed hogy ez egy strukturált és moderált fórum. Például ha azt akarod kibeszélni hogy a kormány milyen rendeletet hozott meg akkor arra ott van a politika topik, ha ezt megpróbálod a milyen tv-t vegyek topikban, szépen törlik a hsz.-ed és ha ezt sokszor megcsinálod akkor esélyes hogy nem fogsz tudni írni a milyen tv-t vegyek topikba. El lehet ezt játszani másik példa kedvéért a nemi hovatartozással is, de annak sincs helye a milyen cpu-t vegyek topikba, meg a world of tanks off topicban sem ahogy a banános sör ízének sincs helye az ingyen játékok topicban. Lehet próbálkozni is meg utána "surprised pikachu face"-szel nézni, hogy mi történt, meg panaszkodni hogy itt orvelli világ van, meg engem elnyomnak.
A szabályok azért vannak hogy azokat betartsák, a moderátorok pedig azért hogy azokat betartassák. spoiler spoiler spoiler[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Majdnem mindennek meg van a helye. Politikázás garantált radírozást von maga után nem politikai topikban. A szexuális hovatartozás kérdése már több fáradt gőz topiban flamet eredményezett amit radírozás és szürkülés követett. Nem kell ezt túl dramatizálni ez a topik nem azoknak a témáknak a helye. Hiába offtopik, de játékos off topik. Nem kell 1984-et kiáltani, ez egy fórum szabályokkal, nem a vadnyugat.
-
KISDUCK
addikt
Állitólag 6,5 magot használ játékra a ps5, gondolom ez alatt azt ertik hogy 6 teljes mag és +1 feldolgozó szál, 1 mag jut az os-re, de azt nem olvastam hogy a maradék "fél mag" mire van használva.
Anno a ps3 is ilyen volt hogy 6 mag ment játekra, 1 os-re, 1 pedig tartalék mag volt, bár nem tudom hogy ez mit takart. -
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #139114 üzenetére
Én hétfőn takarítottam a lapost és a tápkábelt nem dugtam vissza rendesen az alaplapra, írta is a gép indításnál hogy nem tudja megállapítani a teljesítmény felvételt, mázli hogy nem olvadt meg semmi a gyenge érintkezés miatt.
-
KISDUCK
addikt
Előző hsz.-edben más szavakkal, de leírtad azt amit én.
Azért jó ha fut a játék potato pc-n is, mert akkor több a potencionális vásárló. Ha a HZD nem menne a vackomon akkor nem vettem volna meg.
PS5-t meg erősebb gépet nem kell venni, ez hobby nem pedig létszükséglet. Az elmúlt ~fél évben sokat gondolkoztam új laptopon vagy asztali mini pc-n, de a végeredmény az volt hogy 1-2 játék miatt nem fogok annyi pénzt kiadni. -
KISDUCK
addikt
Jordan Peele az új M. Night Shyamalan, van ami jobban sikerül neki van ami kevésbé, mivel ő volt az író és a rendező gondolom a végeredmény tükrözi azt amit eredetileg szeretett volna és úgy érzem hogy a színészek is azt hozták amit elvárt tőlük. Egynek elmegy film volt. Annyiból tetszett hogy a story mutatott újat is, de az ilyen wierdo filmekhez ajánlott fogyasztani egy kis maláta szörpöt hogy jobban csússzanak.
-
KISDUCK
addikt
Bukfencek alatt nem erre gondoltam, mert erre választ a későbbi részekre biztos fogunk kapni. Még a filmes topikban írtam élménybeszámolót a 2. részről ott meg is említettem egy bukfencet ami zavart.
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
válasz Mr.Csizmás #138965 üzenetére
Hát ha elírás volt akkor megtehetik azt hogy sorry bro, de elb@sztuk és a ha előre fizettek visszaküldik a pénzt. Én most egy BT fülessel vagyok így, jóval olcsóbb az egyik webshopban adott szín mint a többi (meg máshol) és gyors rendeltem egyet, bízok benne hogy meg fogom kapni. Pont az elmúlt 1-2 hétben nézelődtem, mert melóba járni jólenne, mert a sziamiu telefonom gyakran ejektálja a sony fülesem dugaszát és valamivel kéne csapatni a scootert a buszon.
-
KISDUCK
addikt
válasz FunPro #138957 üzenetére
A Nier Automata Crunchyroll-on megy.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #138871 üzenetére
Minek új házat venni? Nincs flexed?
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #138666 üzenetére
Mondjuk az igaz hogy nem derül ki a videóból hogy milyen hardver volt pontosan, hogy cél hardver vagy mi a bánat, mondjuk a célgépeket nem tudom hogy mire lehetne még használni, de a szívem fájna ha azok ott hagyományos gépek és alkatrészek lettek volna.
Meg lehet az is hogy a seggére vert valaki a hardvernek ahogy mondod. -
KISDUCK
addikt
válasz Mr.Csizmás #138598 üzenetére
Kb. 3-at, de sajnos ilyen ez a popszakma. Nyilván költői kérdés volt, de
Mondjuk ha asztali gépet építenék én tuti hogy inkább egy 6700XT-t céloznák meg, elég baráti áron szórják újan. -
KISDUCK
addikt
Nem értem hogy mi ezen a meglepő, sikerült egy 12GB-os kártyánál vram limitbe ütköznie 4k felbontáson ami fps lagot eredményez. Ezt nem hiszem hogy a sávszélességre is rá lehet kenni, mert adat átviteli tempóban alig van difi a két kártya között (A770). 4k-ra nyilván nem 4070ti-t kéne venni jelenleg hanem felette.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #138462 üzenetére
Pont tegnap délután néztem meg, azt sajnálom hogy a moziról lecsúsztam, mert akkor láttam a trailert amikor már befejezték a vetítését. Aztán ahogy kijött online akkor meg csak halogattam, de végre bepótoltam.
Voltak benne poénok is bőven és tetszett hogy eléggé elvont scifi volt, hasonló filmek jöhetnének gyakrabban.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #138460 üzenetére
Félre érted a helyzetet, rákerestem hogy miről van szó és az csak egy vicc volt egy korábbi félreértés miatt.
[forrás] -
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #138448 üzenetére
-
KISDUCK
addikt
"Tele van a Steam velük ha jó fülre kattintasz."
Miiiii? Nekem folyamat dobálja az erotikus játékokat, annyi volt a vétkem hogy egyszer bedobtak egy ilyet az ingyen játékok topikba és azt hozzá adtam a fiókomhoz és akár hányszor nézegetem mi van leárazva folyamat dobálja őket.
Amúgy rengeteg trash van a steamen, legyen erotikus vagy csak sima noname game, már már egy fél életet rá kell szánni hogy az ember valami gyöngyszemet találjon a sok kacat között. -
KISDUCK
addikt
válasz #79563158 #138251 üzenetére
Nem mindegy hogy hogyan megy az az érzékenyítés, játékokban még nem találkoztam úgy vele, hogy az zavart volna, de filmekben és sorozatokban nagyon gyakran sikerül átesni vele a ló túloldalára. Lehet ezt jól is csinálni meg rosszul is.
Azon viszont meglepődtem, hogy most a 30 új hozzászólás erről a témáról szólt. Mindegy sz#rni bele inkább játsszon mindenki, én is megyek folytatom a HOMM 7 kampányt ahol az akadémiával kezdtem a játékot és kíváncsi vagyok hogy a leszbikus varázslónő halott dzsinn (nő) szerelmének a lelkét is meg kell-e menteni a küldetés során vagy csak az épp aktuális story vonalra kell figyelni (egy másik varázsló halott lányát kéne feltámasztani).
Amúgy kicsit bugos a HOMM 7 is, "akció nézetben" ha van magas tereptárgy akkor kitakarja a kamerát, volt hogy egy mezőn 2 egység állt én meg néztem hogy wtf, azt benyomtam az auto csatát amíg a lényeim lekaszálták a bugos hárpiát. Kár hogy dobták a 3D-s város nézetet amit az 5-ben mutattak, az igen bejött. Az viszont meglepett hogy magyar felirattal jött ki a játék, persze nem tökéletes több helyen magyartalan a fordítás, de hát ez van, akciósan vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest