Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Sir81 #6521 üzenetére

    Kipróbáltam azt a módszert amit írtál, de ez a Payment method / Other conversion option nem lézetik ezen az oldalon. Lehet, hogy régen volt, de én most nem találtam.

    Ebben a hozászolásomban leírtam, hogy hogyan lehet ezt átállítani. Ezt egyszer kell megtenni, utána megjegyzi.

    Megjegyzés: Remek módon a Profile-ra kattintva nem csak azok a menüpontok érhetőek el mint amikor csak a Profile menüpont fölé viszed az egérmutatót.
    __________________________________________________________

    Fizetés közben ezt sokkal egyszerűbb beállítani (szintén csak egyszer kell megcsinálni, utána minden vásárlásod ilyen lesz).

    Ezen a képernyőn klikkelj az "Other Conversion Options"-ra, majd a megjelenő képernyőn a "Bill me in the currency listed on the seller's invioce."-t válaszd ki, és nyomd be a Submit gombot. Ezzel visszajutottál az előző képernyőre, most a Continue gomb lenyomásával folytasd a fizetést!

    Az első linkelt képernyőn a jellemzően a PayPal által HUF-ra átváltott árat fogod látni, az utolsón viszont azt az árat és pénznemet ami a boltban is volt.

    Ja, és nem kell pénzt utalni a PayPal számládra. A PayPal majd levonja az összeget a bankkártyádról. Ha nagyon drága dolgot veszel (kb. >200 €) akkor csináld meg a hitelesítést a kártyádra!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák