-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
válasz freelanced #54970 üzenetére
Szia. Bár nem konkrétan ilyen, de nézd meg a Crusader Kings 2-t. Én nem szeretem a stratégiákat, ez egy dinasztiaszimulator, Árpád házastul, mindenestől, most 10€ es piszok elvezetes, eddig kb 45 oram van benne. Nem rohanos egyaltalan.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Crusader Kings 2 Complete 16€ .
És ennyi Steam walleten van meg kozel 20€, de asszem az megmarad karacsonyra.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Köszönöm, ez tipikusan az az eset, mikor kesobb jon ra aze ember, hogy egy jo jatekrol maradt le😊
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok! Crusader Kings 2 volt valahol bundliba? MNem tudja valaki, hogy hol lehet a legolcsóbban megkapni most az összes dlc-vel együtt?
-
CarajoEsp
senior tag
Hammerwatch megeri? Nézte valaki?
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, bankkartya letiltva Bg2-nel...nem sikerult megvennem.
-
CarajoEsp
senior tag
Nah, mostmar elegem volt. Nem akartam karacsonyig casarolni, Gogrol beugrott 5 jatek..fenebe.
-
CarajoEsp
senior tag
Neverwinter behúzva, ez nagyon megérte.
Meg a Rogue Legacy is
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, Reusrol lemaradtam
-
CarajoEsp
senior tag
Akinek van meg Gridje meg tudna dobni egy darabbal? Utalom paypalon, vagy mashogy, csak nem vagyok meg otthon, hatha meg maradt.
köszönömui. Lehet, hogy ketto is kene. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Ha valaki megvette a How to Survive-ot, dobjon egy privit egy coop party remenyeben
-
CarajoEsp
senior tag
Ha megveszem a Humblet, majd kesobb a bonuszok moatt ugy dontok, hogy kiegeszitenem, akkor meg tudom tenni?
koszi-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, Papers, Please megvéve, 2 óra letolva vele, ez valami nagyon durva játék
Kb. annyira addiktív, mint az FTL. Brutális.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
válasz djculture #40490 üzenetére
Én ezek közül is volt, amit teljes áron vettem meg, már jópár órám benne van, nem sajnálom érte a pénzt.
Sajnos manapság mióta a Steamet használom, inkább az fordul elő, hogy veszek valamit közepes áron, aztán hónapokig(évekig), hozzá sem nyúlok.
Amiért kifizetek 15-öt, de egyből végigviszem, tetszik és élveztem a vele való játékot, nem bánom, ha fél év után 1 dodóért odaadják.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
-
CarajoEsp
senior tag
válasz psycroptic #39367 üzenetére
Teruletenkent lehet coopozni.
Nagyon elvezetes.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Aki megvette a Dark Soulst es lenne kedve coopozni, szoljo steamem, besegitek
-
CarajoEsp
senior tag
Gondolokdtam, de ennyit nem ér az alien, majd megveszemm, ha kijön DLC-kel a Game of The Year verzió:Ö
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Sqveeze #38990 üzenetére
Ha a szar=istenkirály, akkor igen, valóban az.
Mivel ezt a játékot egy percig nem szabad komolyan venni, ha nem így álltál neki, biztos, hogy nem tetszett.
Bár, szerintem nem lehet nem szeretni egy játékot, amiben kocsik tetején lehet meztelenül szörfözni.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
ha megvan a sima Saints row es beaktovalom ezt, akkor acsik, minden megamarad, csak full package lesz?
koszi?
-
CarajoEsp
senior tag
Trine 2 Complete 3pack nem érdekelne valakit? 2.26-ra jönne ki egy darab.
-
CarajoEsp
senior tag
Köszönöm, mindenkinek.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Az uj Mortal merre lehet most a legjobb aron?
Nyilvan mindenhol sok meg, de hatha tudja valaki azok kozul melyik eri meg a legjobban.
koszi
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretném végigvinni a Dishonored-et, de nem igazán tudom, hogy a sok kavar miatt, melyiket érné, meg megvenni?
Ha simán a Steamből megveszem, akkor abban lesz magyar nyelv és menni fog vele az összes DLC vagy boltban vegyem meg valahol az országban?
Előre is köszönöm.
-
CarajoEsp
senior tag
Én épp, most vittem végig és bár káromkodnak benne és magyarként furcsának hat, a magyar karomkodas en ettol cifrabban beszelnek, ha akkora dogok tunnenek fel elottem.
Ettol a jatek meg baromi jo, es ez kb, amugy is 2% a jatekido szempontjabol.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Psychonaut #26884 üzenetére
Még is mi a baj a Hotline Miamival?
Nekem megvan csomoszor veszem elo es oldoklok egy kicsit felulnezetbol. Nem ertem sokotoknal ezt a nagy utalatot..-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
válasz ForRedGlory #23588 üzenetére
"Hát ezek eléggé f@s játékok (mármint régi vackok), csak ez ér benne valamit is "
A fenti mondatod nem igazán a megfelelő vélemény nyilvánítás stílusában íródott meg.
Maximum régiek és emiatt számodra már nem rendelkeznek azzal a plusszal, amit napjaink grafikailag fejlettebb játékai nyújtanak.
A Madarak korszakalkotó film volt és annak ellenére, hogy vicces lenne ma visszanézni, nem fogom beböfögni a filmes topikba, ha látom az Auchanba leértékelve 990-ért, hogy mért ez a F@s van csak ennyiért...
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
Meg tudja valaki mondani, hogy a Saints Rowhoz melyek azok a Dlc-k amik Single Player jatekot adnak plusszban es erdemes megvenni? Mert van vagy 100dlc.Koszi
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudom nézni, hogy a Saint's Row full packageban melyik DLC-k nincsenek benne? Illetve érdemes most megvenn a simát, vagy a DLC-k adnak annyi plusszt, hogy megérjék az árukat?
-
CarajoEsp
senior tag
Én Bill+Egérrel vittem végig, nem volt gázos, egyedül Nightmare mod lehet vészes. Viszont egyedul emiatt lehetett lehuzni, mert bár rövid, de mind látványban, mind történetben nagyon jó.
Amúgy az irányítás csak azért gázos, mert kicsit későn érzékel.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Egy Magicka Marshlands DLC kód, mivel ezt vettem meg, hátha valakinek hasznos lesz:
07ZYN-HXQ96-Z3PD3
-
-
CarajoEsp
senior tag
Remélhetőleg kap egy nagyobb leárazást majd a Dark Souls PTDE és akkor lesznek rajta jó sokan, így egy hónap után láthatóan csökkent a játékosok létszáma, ami elépg rossz, mert én meg nem tudom megunni
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Gog-on a SILVER is akciós. Játszott valaki ezzel a játékkal korábban? Emlékeim vannak róla, amely szerint egész jó kis játék volt, hátha valaki megerősít benne
-
CarajoEsp
senior tag
Akinek ezen a csodás Uplay-en keresztül van meg az Assassins Creed 2, az tartalmazza a steames Deluxe Edition plusszait, vagy csak az alap játék?
-
CarajoEsp
senior tag
-
CarajoEsp
senior tag
Már csak azt kéne tudni, hogy a Ping más-e UK/US szerveren.
-
CarajoEsp
senior tag
Mivel a Machinariumot imadtam, en is elorendeltem eletemben eloszor.
Erre megszivatjak az embert, raadasul hozzaadjak a soundtracket. Baromira zavaro. Nem azon a kilenc dolcsin mulik, sot meg csak azon se, hogy ott lesz-e a jatek a steamben, hanem a hozzaallason...
Mindegy, nem hiszem, hogy erre lepnenek barmit is.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, Botanicula is megvéve, kíváncsi vagyok
-
CarajoEsp
senior tag
Most nezem a Gog-on, ez a Botanicula is jonak nez ki, lehet ez is bekerul a kosarba.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
A miskolci Auchanban 3000ft-ért kapható a Witcher 2 dobozos verziója.
Kb 12-14 darab érhető még el.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
Esetleg Morrowind kuponja nincs valakinek? Oblivion már megvan és jó lenne a Morro is, de ennyi most nincs rá
-
CarajoEsp
senior tag
Dragon Age pack amazonról 12dolcsiért, beugrott
-
CarajoEsp
senior tag
Szóval.
Miskcoli Tesco: Batman AA:990ft
Gothic 3 Gold Edition: 990FT
Dragon Age: 1990ft
Awakenings:990FTDe már annyi játékom van, nem vettem meg csak a Batmant, ha kell valakinek és helyi, ugorjon ki, még van belőle
-
CarajoEsp
senior tag
Ezt mondjuk nem tartom valószínűnek, főleg azok utn, hogy Ollie megnyugtatott, hogy nála is volt így és nem vontak le, csak akkor is furcsának tűnik, hogy törlöm az adatokat és mégis tárolják...
-
CarajoEsp
senior tag
Érdekes ez a Hamilton cucc, tegnap kipróbáltam és jónak tűnik, remélem kellően nehéz lesz a vége felé, mert egyelőre elég könnyű.
Amúgy az IGN-es oldal meg elég érdekes, töröltem a bankkártyám adatait, ám valamiért mégis látszódik, remélem így, hogy kikapcsoltam az Auto Renew-ot, nem húzzák le a pénzt
-
CarajoEsp
senior tag
Volt akinek a Mass Effectet sikerült aktiválni Originen?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest