Hirdetés
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- Megalkotta első, saját tervezésű RISC-V szerverprocesszorát Kína
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Csapoati #89312 üzenetére
Dehogy kezdem. Mivel én is így gondolom, én is max. olyan áron veszek cuccokat, ami után nem fogok sírni (de nem g2a meg társairól). De ettől függetlenül nem tartom ezt a rendszert jogosnak, mert nem látszik semmi abból, ami alapján egy-egy törlésről döntenek. Amíg ez nem tisztázódik, a szememben ugyanolyan suttyó cég lesz mind (legyen az steam, ubi, bármi), mint az ő szemükban a g2a meg kinguin és társaik.
Eddig nem töltöttem le a WD-ot, mondván, inkább megveszem később, picit olcsóbban, de most szépen elbattyogok a virágboltba és beszerzem, az ubi meg feltolhatja magának a vásárlókhoz való hozzáállását.Most jó egy év után benéztem, hogy megvan-e mindenem náluk és szerencsére megvan. pedig a FC3 BD egy scannelt képről származik, amit egy ojróért vettem egy német boltban (ráadásul még ki se próbáltam
).
Más: azt írja ez a jó ubi, hogy van ps3-ra a fiókomon PoP játék (azt nem tudom, honnan van). Ezt hogy tudom játszani a konzolomon?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 teljesen új
- Googl Pixel 9 Pro XL vadi új
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Remek áron Hp Probook 635 Areo G7 /Ryzen5-4500/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD/IPS/Garancia/
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11800H/16GB/512SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest