Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_you
tag
válasz
#57919488 #24293 üzenetére
Hmm, szerintem a Street Fighter X Tekken. Talán a több karakter miatt -> több challenge, hosszabb játékidő ha nem akarod neten nyomni. Meg haverokkal nagyobb fun szerintem
De mielőtt félreértenéd, nem vagyok expert a témában, csak szeretem nézni ahogy a profik játszanak, lenyűgöző
-
Zolás
addikt
Mennyi a Skyrim most steamen? Gondolom az van akcióban, és azt nem látjuk.
-
törölt tag
válasz
Alien83 #24294 üzenetére
Meg nagyon sokat lehet vele hülyülni, ezért bírom nagyon a GTA stílusú játékokat
Darksiders pack se rossz csak én a Fable-t előbb venném meg. Pedig van kis korbeli különbség de azt 100x előtudom venni de a Darksiders nem az én világom
Sima csótány dobozos Fable megérdemelné már, hogy Steam-re is meglegyen. -
Alien83
senior tag
válasz
#57919488 #24270 üzenetére
Szerinted melyik megoldás az olcsóbb?
Így 3.5 dollárból lesz Nexuiz+SR FULL.Ha fordítva veszem, 7.5 dollár a SR FULL, vagyis 7.5 dollárt már kiadtam, az meg sok, nem az hogy nem éri meg hanem nincs ennyi pénzem mindenképpen csak 1 packot fogok megvenni egyenlőre.
Valszeg SR3 FULL, mert Darksiders 2-őt már kimaxoltam warezban, az ráér.SR FULL-nál meg még nem játszottam és van coop is.
-
-
Źşë'
addikt
mennyire érdekes hogy nem a Resident Evil 5 nyerte a community's choice-ot steam holiday saleben... Alan Wake már volt párszor... :/
-
csaba951
veterán
válasz
Crytek #24281 üzenetére
Első ránézésre nincs benne a listában. Esetleg nézd meg akkor amikor újra akcióban lesz Steamen. Néha ugyanazt beteszi akcióba az Amazon is.
-
Crytek
nagyúr
Dragon Age Collection-ról van info lesz-e amazonon akcióba?
-
törölt tag
Street Fighter-nél van valami lényeges különbség a karaktereket leszámítva IV:Arcade Ed. és a Tekken verzió között?
-
tupacamaru
veterán
Gondolom az Amazon acc-on nem látszik hogy mennyi kuponod van? Az emileket kitöröltem, de EA-s vagy 10 van THQ-s meg vagy kettő.
-
Malibutomi
nagyúr
Asszem eldőlt mivel a Saboteur Originen alapban 6,7euro.
-
Argos
őstag
5 ójrós kupon ide.
Code: XMAS2012 -
Malibutomi
nagyúr
Nekem is jött egy 5$-s EA kupon, most agyalok hogy Dragon age origin vagy saboteur legyen belőle
-
Alien83
senior tag
válasz
warcat #24263 üzenetére
Közben megvan a kuponhoz a lista, most jött e-mail-re.
Vagyis holnap ezeket vehetem meg 5 dollárral olcsóbban.
THQ:
http://www.amazon.com/gp/feature.html/?docId=1000894321EA:
http://www.amazon.com/gp/feature.html/?docId=1000894301DE SENKI NEM MONDTA HOGY AZ ÁRAK ÍGY MARADNAK HOLNAP IS...OMG Saints Row 3 Full?
2.5 dollárért?
-
warcat
veterán
válasz
Alien83 #24262 üzenetére
Olvassunk előbb a hozzászólás előtt, linkeltem is, le is írtam de most még idézek is:
"We’ll have the Tantalizing THQ Medley ($9.99 or $4.99 w/coupon) and the Darksiders II Franchise ($13.19) on sale again on 12/25 too, either would be a good pairing with this coupon."
Szóval igen,minden jel szerint 8,19 lesz a Darksiders franchise,hajrá Steam fel kéne kötni a gatyeszt mert seholsem vagy. -
Alien83
senior tag
válasz
Psychonaut #24261 üzenetére
Oks akkor ez valami más akció.
én nekem tele van PROMO 5 dolláros kuponnal a hotmail-em, s azoknál van egy külön lista játékokkal amiket olcsobban vehetek de csak 2013 januárban...ez lehet akkor valami más akció.
Bárcsak igaz lenne és 8.5 dollárért megkapnám a Darksiders Francise packot.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Alien83 #24259 üzenetére
Cheapassgameren megerősítette egy (elvileg) amazonos alkalmazott.
UI: én több amazonos kupont is kaptam, részlet abból, ami biztossá teszi, hogy felhasználható lesz mindenre a THQ játék vásárlása után kapott kupon:
Thank you for your purchase of a THQ Digital Video Game in 2012 from Amazon.com. THQ and Amazon would like to offer you a $5 credit towards any THQ Video Game Sold by Amazon.com and priced higher than $4.99 on 12/25/2012 only. -
kenand
veterán
Egyébként ez a Nexuiz mil DRM-es?
lehet vele játszani? -
DJGABI
addikt
Visszakerestem, megvan a -5$ kupon, de az csak január 1-31ig érvényes... Nexuizhez milyet adnak?
-
Tibcee
tag
Benne van a számlacsomag havidíjában, ami amúgy ingyenes bizonyos összegű havi utalás után, de ez már nagyon off.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Psychonaut #24252 üzenetére
Köszi, elnézést, pont elsiklottam felette.
Boldog Karácsonyt.
-
Zirowe
nagyúr
Most jött amazontól egy mail:
Your recent order entitles you to a promotional credit which we have added to your account. This credit can be applied to your next qualifying purchase.
Thank you for your purchase of a THQ Digital Video Game in 2012 from Amazon.com. THQ and Amazon would like to offer you a $5 credit towards any THQ Video Game Sold by Amazon.com and priced higher than $4.99 on 12/25/2012 only.Van vmi jó thx játék/pakk 5$ fölött?
-
Crytek
nagyúr
Nexuiz Steam-es $0.99
-
r3dsnake
nagyúr
Kaptam egy mailt az Amazontól, hogy a régebben vásárolt THQ pack miatt van egy $5-os felhasználható kuponom egy adott listáról. Elméletileg automatikusan le kéne vonnia, de ha ENnÉL a játéknál rámegyek, hogy Buy, ugyanúgy 7,49-et mutat a végén. Ötlet esetleg? Köszi!
-
warcat
veterán
A másik vicces ajánlat : a promos 5 dollárral,és mivel price match van érvényben a Steames napi akció miatt SR3 fullra(7,50 USD).Ez még át fog nyúlni a holnapi napra, elvileg 2,5 dollár úgy a játék az összes DLCvel
-
furdancs
csendes tag
válasz
Bluerainbow #24227 üzenetére
Nem ismerem nagyon a játékokat, de eXceed van Gamersgate-en. Nemrég volt -66%-os leárazás, akkor megvettem, de most is van -50%, ha jól látom. És ami a legjobb, hogy azt írja "DRM free"
-
warcat
veterán
válasz
Vertigo18 #24236 üzenetére
Biztos leírja majd valaki bővebben,csak a hírt akartam hozni,az egész amazonos akció 4 kiadó bevonásával,ha bármit vettél tőlük ebben az évben(még a mai nap is beleszámít, holnapi nap már nem vagyok benne biztos) amazonon,kapsz 1 darab 5 dolláros kupont ami felhasználható a termékeikre 1napig- szilveszterig.Hasznos példa erre a Nexuiz, THQ termék és 0,99 dollár,cserébe jár az 5 dolláros kupon,ami holnap beváltható lesz az aznap újra aktív 13.19 dolláros Darksiders Franchise pakkra.
-
warcat
veterán
Figyelem,aki olcsón akar Darksiders Franchiset venni amazonon,az söpörjön 0.99 dollárért Nexuizt venni még ma.
Jár érte egy 5 dolláros THQ kupon amit 25-én lehet felhasználni THQ termékekre.
Így a(Nexuiz)+ Darksiders+ Darksiders 2 + season pass + dlc-k 13.19-5+0.99= 9,18 USD leszEA,Ubisoft,2K is ad,de ne felejtsük el,hogy egy kiadótol 1 darab kupon jár.
További részletek ITT
-
csaba951
veterán
A konkrét esetben ugyanazt a változatot kapják az oroszok is a saját Steam Store-jukban, mint amit te is meg tudsz venni Magyarországról. Mivel nincs külön orosz változat, így nem valószínű, hogy lenne bármiféle korlátozás az orosz változatban.
>ha tőlük veszem?
Közvetlenül nem tudod megvenni! Ha rájön a Steam, hogy nem az országodnak (régiódnak) megfelelő Steam Storeban vásárolsz, akkor azonnal letiltják a fiókod az összes meglévő játékoddal együtt! És ezt tényleg meg is csinálják, nem csak fenyegetnek vele. Érdemes tehát nagyon komolyan venni!
Ha viszont valaki "alanyi jogon" megveszi Oroszországban, majd tradeli neked vagy elküldi gift-ben, az 100%-ig legális a Steam szerint. Ezért semmilyen szankció nem fog érni téged. Viszont jó tudni, hogyha volt valami trükközés a pénztárnál, akkor a Steam később leszedi a Library-dból. Erről a belépés után egy üzenetben értesítenek. Ekkor lehet menni sírni-ríni a Steam Supporthoz, de szinte soha nem szoktak kártérítést adni. Tehát mindenféleképpen valamilyen megbízható felhasználóval érdemes csak üzletelni!
-
Alien83
senior tag
válasz
Bluerainbow #24227 üzenetére
Én is szeretnék steam-re ilyeneket, csak gyenge az akció a cappcom játékokra, hogy miért azt nem tudom, és ez igaz a konami-ra is...Silent hill 5...pl.
-
-
Tibcee
tag
The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition - 4.99 euró a Steam-en.
-
csaba951
veterán
válasz
kenand #24211 üzenetére
Igen, Origines. Originen nincs régiózár, szóval ez nem játszik. EU vagy nemzetközi kulcsot ad, amivel biztosan elérhető az angol nyelv. Ezekből a változatokból nem készült gyárilag magyar nyelvű változat, az Origin szerveren nincs fent magyar nyelvű változat, így nem is azt fogja telepíteni.
Dragon Age: Origins – Awakening Expansion PackEzekből készült gyárilag magyar nyelvű változat, de az Ultimate kiadás pont nem ezt a telepítőkészletet tartalmazza. Ebből CSAK angol, olasz, spanyol nyelvű változat van gyárilag. Lehet, hogy bele lehet műteni a magyar nyelvet, de én eredeti verziókkal nem akarok külön molyolni.
-
Blaise
veterán
Egy Amazonon megvásárolható L.A Noire DLC csomag hogy illeszkedik egy meglévő Steam-es alapjátékhoz?
-
mrhitoshi
veterán
Nem tudtok valami játékot 1,35-1,90 euró körül ?
Bent maradt kb ennyi pénz a Paypal számlámon, de meg akarok szabadulni tőle.
Esetleg lesz e ennyiért valami jó vétel Steam-en ? -
Crytek
nagyúr
Viking Battle for Asgard ~550FT-os Vikinges steam-es acsis sor
Ugrott is a zsákomba! -
kenand
veterán
Sziasztok
A gamersgates Dragona Age pack Origines?
Nem régió záras?
Magyar nyelv van benne ? (bár ez nem lényeges...) -
ZsZso
Közösségépítő
Steames ajánlatok tragikusak ezekhez képest ... ráadásul ott az 5 USDs kupon is! Ma már szerintem többet nem frissítem a blogot, ha találtok valamilyen jó ajánlatot, akkor az Akciófigyelőn jelenthetitek
. (vagy jelentkezhettek szerkesztőnek
).
-
törölt tag
Köszi a válaszokat, egy ideig még reménykedek, hátha lesz olcsóbban, ha meg nem, lehet lecsapok rá ezen az áron.
-
csaba951
veterán
válasz
#52560384 #24196 üzenetére
Steamen ne nagyon reménykedj egy ennél nagyobb leárazásban! Megjelenés után 6 hónappal volt, hogy adtak rá -75%-ot is. Akkor nem vettem meg, mert minek. Pár hónapra rá aztán meggondoltam magam, hogy mégiscsak kell ez nekem. Aztán az elmúlt 13 hónapban SOHA többé nem adtak rá -75%-ot! -66%-ot is csak egyszer. Rájött az Atari, hogy -50%-on is elviszi a nép.
Sajnos pont az EU1, 2 régiókban kerül a legtöbbe Steam Storeban. Ha olcsó Steameset akarsz, akkor kell keresni valakit Oroszországból steamtrades.com-on. Ott kb. harmad áron kapható mint Magyarországon. Persze nem lesz könnyű megbízható és olcsó eladót találni!
Vagy marad az Amazon. Ott kivársz egy -75%-os akciót, mert ott időnként megkapja ezt is.
-
ZsZso
Közösségépítő
Amazon akciókat megpróbáltam összeszedni az oldalon.
- [Amazon] LA Noire Complete - 7.5 USD
- [Amazon] Grand Theft Auto IV: Complete - 7.5 USD
- [Amazon] Max Payne 3 - 15 USD
- [Amazon] LEGO Lord of the Rings - 7.5 USD
- [Amazon] Scribblenauts Unlimited - 7.5 USDMind Steames!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest