-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcee
tag
Jet Set Radio és NiGHTS into Dreams Bundle - £1.91 (kb 660 Ft.) kóddal (GFDJUN20UK) a Gamefly oldalán.
Szerintem ennyiért buli.
Megvettem, külön kódokat ad.
[ Szerkesztve ]
-
Tibcee
tag
válasz Amershan #25959 üzenetére
Kiegészítésként engedj meg annyit, hogy most érdemesebb euróban megvenni, az IAMANELDERGEEK kóddal csak 2.37 euró (kb.: 690 forint).
-
Tibcee
tag
válasz Vasinger! #25223 üzenetére
Nekem refundolták Paypal-on, onnan meg már nemigen van visszaút... Ha elveszik, egy sorral kevesebb, így is van mivel játszani, a gond az, hogy időm nincs rá....
Egyébként mindenkinek megvolt a lehetősége, hogy rányomjom a "gift" gombra, én egyszer nyomtam, biztos volt olyan is, aki sokkal többször, főleg amikor kiszivárogtak olyan pletykák, hogy a giftelt példányon elképzelhető, hogy megjelenik a serial...akkor persze nem lett, ezért nem is próbálkoztam tovább. Szerencsém volt, ennyi, viszont én nem akartam ebből üzletet csinálni, mint egyesek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibcee
tag
válasz viktor82 #24798 üzenetére
Érdemes megnézni a rendelési számot, pont eggyel előztelek meg!
[ Szerkesztve ]
-
Tibcee
tag
-
Tibcee
tag
Benne van a számlacsomag havidíjában, ami amúgy ingyenes bizonyos összegű havi utalás után, de ez már nagyon off.
-
Tibcee
tag
The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition - 4.99 euró a Steam-en.
-
Tibcee
tag
válasz nepszter1 #24072 üzenetére
Elmentél egy 20 dolláros FM13 mellett , csak vissza kellett volna néhány hozzászólást olvasni (#24034) és várni 2 napot...
Amúgy nekem K&H-s VISA kártyával kb 3-4 éve megy gond nélkül a Paypal. A szerencsejátékos dolog igaz, illetve mostanában a GMG-nél én se tudok fizetni ezzel a kártyával,de az összes többi linkelt oldalnál még sohasem ütköztem problémába a fizetés során.
-
Tibcee
tag
Bundle in a Box - Eclectic delights
Nem egy THQ bundle, de azért vannak érdekes címek (Fibrillation, Shadows on the Vatican, Stay Dead).
-
Tibcee
tag
Tudod igazad van, de ne legyünk már álszentek, lásd pár napja kamu zabpehely kódos Fifa 2010 esete. Azt se kifejezetten a Dél-Amerikán kívül élő játékosoknak szánták...
Hosszú ideig ez volt itt az utolsó kommentem, mert nem gondoltam, hogy ekkora flame war-t indukál a hozzászólásom. Szerintem az lenne a normális egy "best buy" topikban, hogy megosztanánk a friss infókat, aztán majd mindneki mérlegelné felnőtt ember módjára, hogy belefér-e neki a dolog, vagy sem, nem az, hogy két perc múlva megy a szájhúzás... Különben meg a cd key oldalakról vásárolt kodok sem fehérebbek ám, mivel ebben az esetben szinte mindig arról van szó, hogy külön veszed meg a retail dobozos játék kódját a hozzá tartozó doboz, kézikönyv és társai nélkül... akár a tudtod nélkül Indiából...
[ Szerkesztve ]
-
Tibcee
tag
Sziasztok, ha valakinek nincs szüksége az Amazonos pakkból a The Last Remnant-ra és a Just Cause (1)-re, akkor írjon rám egy privit és megegyezünk!
[ Szerkesztve ]
-
Tibcee
tag
Tudom, kicsit OFF de épp Indiegala IX Happy Hour van. Ha valaki esetleg venne egy teljes, 6 dolláros pakkot árvennék belőle 2-4 példányt 2 dollár/pakk áron (Paypal van). (Minimum 2 darabra lenne szükségem.)
[ Szerkesztve ]
-
Tibcee
tag
válasz Hunork #18338 üzenetére
Itt olcsóbban is megvehetted volna. (Ráadásul ez vmi bónusz verzió).
-
Tibcee
tag
Most 1,5 Euro (Kb. 423 forint) a Metro 2033 a Greenmangamingen az alábbi voucherrel:
GMG25-1BW0K-K1A3G (Voucher nélkül 1,99) Én is voucherrel vettem meg, működik. -
Tibcee
tag
Ingyen Bemine 4 bundle giveaway a Gamespoton! (Van még!)
-
Tibcee
tag
válasz Wolverine #17910 üzenetére
Jövő hét pénteken Sega akció keretében 7,5 dollárért tölthető lesz az Amazonról többek között az FM2012 is.
-
Tibcee
tag
Mount & Blade Collection 8.74€ ~ 2400 HUF
Bocs,hogy külön mentek.
-
Tibcee
tag
bitComposer/Viva Media Bundle - 6.99€ ~ 1950 HUF
[ Szerkesztve ]
-
Tibcee
tag
Test Drive Unlimited 2 - 2.84 GBP ~ 1000 HUF (ShopTo.net) - sajna nem Steames.
-
Tibcee
tag
Üdv!
Van egy fölös Supreme Commander 2-őm (nem játszom stratégiát), tradelnék helyette valami mást. Ha valakit érdekel írjon privit.
-
Tibcee
tag
Ha vkinek esetleg van egy ily módon szerzett fölös Starsky and Hutch-a az 2-300ért engem is érdekelne.
-
Tibcee
tag
Egész tűrhető bundle játékokat adnak a Cini Mini vagy milyen műzlihez,mondjuk én nem szeretem a műzlit,de ha vki igen,akkor megéri,m asszem ilyen gamék vannak hozzá ajándékba,h Starsky and Hutch, Ford Racing 2, Total Immersion racing, Crazy Taxi 1 úgyh szerintem megérik azt a plusz 200 ft-t,ha vki amúgyis müzlit vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Politika
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest