Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz FunPro #145204 üzenetére

De figyi... ha én holnap nyitok egy játékfejlesztő stúdiót, mert rám szakadt a bank és úgy határozok, hogy készítek egy mesét, ami mozog és amit tudsz irányítani és lesz benne egy inuit viking, akkor szarszemétszar leszek? Nem leszek. Én így gondolom, az én termékem, azt csinálok vele amit akarok! Ha akarom egy Lenines kalandjátékot készítek, amiben az anyja egy predátor. Aztán, hogy ezt ti megveszitek, vagy sem, az legyen az én problémám. Ez ilyen egyszerű.

De mi az, hogy megtévesztik a vásárlókat? Ott van a Star Warsban Finn. Kérdezz meg egy 7-10 éves gyereket, hogy mit lát, amikor bármiben látja? Azt fogja mondani, hogy egy "néger bácsi" és ennyi... totálisan mást nem fog tudni hozzáfűzni, mert ugyan úgy puttyogtat és ugyan úgy suhogtatja a lézerkardot.

Amiről te írsz, hogy "real-life", az nagyjából azt jelenti, hogy nagyjából igaz történet alapján, amit úgy vizeztek aztán fel, ahogy akartak. Az feltétlenül jogos, hogy a rajongók régóta vártak egy japán AC-t és nem egy n-worddel képzelték el, hiszen onnan rendkívül kilóg. De így gondolták mégis elkészíteni és megtehetik-e? MEG!

Mivel egyre többen vannak nem tőzsgyökeres vikingek ezen a bolygón, így egyre több ilyen szellemi termék lesz, mert maga a fogyasztó is egyre inkább nem csak viking. Elő a cerkákkal, reszkessetek csajok! :DDD

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák