- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz Louro #142795 üzenetére
Pioneers of Pagonia állítólag Ubitól kilépett Settlers fejlesztők készítik, ígéretesnek tűnik.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #142794 üzenetére
Azt nem fogják elvinni ilyen irányba. Eleve szó sincs róla, másrészt a GTA egyenlő a nagy térképpel, rengeteg tartalommal. Nincsenek single DLC-k, kapsz egy nagy játszóteret és kész. Ha ezt szétszedik, akkor azzal vége a GTA-nak. Hogy az Online-nal mihez kezdenek, azt mondjuk pont leszarom, életemben egyszer léptem be rá.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
válasz Louro #142795 üzenetére
Próbáljunk akkor egy ilyet:
Steam, tag: gyarmatszimulátor
Konkrét címeket nem tudok ajánlani, nekem innen csak az Anno sorozet ismerős. Mindenesetre olyan nagyon nem foghatok mellé, mert a Settlers is itt van. Annak is van már egy pár része.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
DaVE-1
senior tag
válasz cyberkind #142789 üzenetére
A pénz mindenek felett.. ez mindenhol így van. De itt most szerencsére bebukták ezt csúnyán. Amit sajnálok, hogy szélnek fog menni a maradék brigád is és értelmes Batman játékokat már nem hiszem hogy kapunk..
Jobban jártak volna ha az egész Batman trilogiát betolják UE5 alá... de ugye a nagyon okos vezetők azt hitték hogy minden arany ami live service... hát nem -
Louro
őstag
Sziasztok!
Ma megláttam, hogy Ubisoft Sale van Steam-en és felidézett meseszép emlékeket. A Settlers kettővel rengeteget játszottam. Imádtam nézni, ahogy tesznek-vesznek a kis telepesek, munkások.
A 10. évfordulós verziót megvettem és már szerintem 3x végigtoltam. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok hasonló játékot. Olyan kis chill játék, ahol nem a harcon van a hangsúly. Ha scifi köntösben van, az non plus ultra lenne.Mess with the best / Die like the rest
-
gejala
őstag
Semmi baj nem lenne a Live Service-el, ha normálisan állnának hozzá. Pl. úgy mint a Hitman World of Assassination. Letesznek egy befejezett játékot az asztalra, amiben van bőven tartalom és onnan lehet bővíteni meg kicsit polírozgatni.
Én pl Hitmannél is benne lennék, hogy a mostanihoz csak évente kiadnak egy $30 map/mission packot, aztán ha kell, megveszed.De mivel az esetek 95%-ában a Live Service azt jelenti, hogy kiadnak egy befejezetlen bughalmot, amiből kivágták a tartalom felét, hogy legyen mit eladni a következő egy évben, így persze bukta a dolog. És ha rosszak az eladások, akkor lehet törölni a további fejlesztést egy év múlva és a játékosokra fogni az egészet, hogy tetszettek volna tolni a pénzt az AAAAA csodájukba és akkor kaphatnának még több $70-os lópáncél DLC-t, de így sajnos le kell állítani a szervereket.
De nincs para, máris előrendelhető a következő The Best Game Ultimate Edition $120-ért két nap early accessel meg három kicsit átszínezett exkluzív skinnel.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - Every Game in Development at Remedy Entertainment
Along with two Alan Wake 2 DLCs currently set for a 2024 release, Remedy has a total of four new games in development right now, all of which hold promise.* Control 2
The only real piece of official news is that as of October 2023, Control 2 is still in the proof-of-concept stage of development, where designs, story details, and gameplay features are all mapped out and tested. According to Tero Virtala, the CEO of Remedy, Control 2 will stay in this stage of development for "the next few quarters," meaning that it could be a while until fans see anything concrete from Control 2.* Max Payne 1 and 2 Remakes
This essentially means that all proof-of-concept and pre-production on the remakes have finished, and now the games are ready to enter full production, which could still take quite a long time as this is often the lengthiest part of video game development.* Projects Condor and Kestrel
Remedy Entertainment's last two projects are both set to be multiplayer titles, which seems to be causing the developer some slight issues. Currently codenamed Condor, this project is said to be a co-op spinoff of Control, allowing up to four players to join together to presumably take down a range of paranatural threats for the Federal Bureau of Control. According to its October 2023 update, Condor is progressing well in development, having wrapped up its proof-of-concept stage and entered full production.
However, it hasn't been quite as smooth for Kestrel. Originally codenamed Vanguard, this Remedy multiplayer game was set to be a free-to-play live-service title published by Tencent, but in November 2023, Remedy announced that Vanguard was shifting its scope and direction, going from a free-to-play live-service title to a "premium game with a strong, co-operative multiplayer component." According to Remedy, this decision was made based on the rapidly changing live-service market and its associated risks, which is probably a smart choice in the long run after the dismal reception of recent games like Suicide Squad: Kill the Justice League."//szerk: ezt nem tudom színnel kiemelni:
"after the dismal reception of recent games like Suicide Squad: Kill the Justice League"[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #142789 üzenetére
Még mindig a fejemben kattog: a közeljövőben 500 (!) GAAS/Live Service játékot akarnak/fognak(?) piacra dobni a fejlesztők - [link]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #142787 üzenetére
Csak fokozni tudom (más tollából):
[link] - Alig van játékosa, mégse működnek a Suicide Squad szerverek"A Rocksteady a közösségi nyomás miatt megjelenés előtt megígérte, hogy valamikor majd érkezni fog az offline javítás a játékhoz, de semmiképpen nem a rajt környékén. Lehetséges, ha eleve így, és Denuvo nélkül jelent volna meg, több játékost is érdekelt volna a cím és kevésbé lettek volna kritikusok a játékosok, így viszont szinte már biztos, hogy halálra van ítélve a cím."
-
i2k
őstag
-
gejala
őstag
válasz csuvicsuva #142780 üzenetére
Nem is kell minden játéknak újat kitalálnia, csak jól meg kell csinálni. A RE 4 meg Dead Space Remake se talált ki semmi újat, mégis nagyon jók és veszik, mint a cukrot.
-
i2k
őstag
[link] - Skull and Bones vs Assassin's Creed IV Black Flag | Physics and Details Comparison - 8 perces
Tényleg nem tud úszni a főszereplő!
Nincs fedélzetre lépés.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Volt egy zseniális point'n'click kalandjuk, a Stupid Invaders. Beteg, kissé infantilis humor, karikatúraszerűen klisés karakterek, gonosz tudós, meg a marcona jobb keze, földre zuhant csészealj stb. Digitálisan sosem árulták, a játék maga 2000-es. A rajzfilmszerű grafika miatt nagyon remake se kéne, csak modern felbontás.
Anno amúgy sok jó, eredeti címük volt emlékeim szerint.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
csuvicsuva
addikt
válasz gejala #142776 üzenetére
Amellett, hogy egyetértünk, azért te is tudod, hogy akkor meg az lenne a baj, hogy nem tudnak semmi újat kitalálni.
Emlékszem, jó régen, amikor még rá tudtam kattanni a stratégiai jellegű játékokra, a Port Royale első részével 100 órákat játszottam és annak a nagy része abból állt, hogy mindenhol felborítottam a piacot, minden városba betelepedtem, aztán a befolyt profitból építettem egy automata kereskedő láncot és egy hadiflottát és aki szembe jött, az elsüllyedt. Igazából rém egyszerű volt, ma már nem lennék képes ilyenekbe belekezdeni.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Zó
aktív tag
Valóban szinte minden érdemi játékuk (amiből több felvásárolt) kapott folytatást (Ubi-logósat már nem biztos), de nagyon sok IP elhalt, elsatnyult.
Jó pár klasszikus stratégia a jogai az övék (a 3DO-ból, illetve a MIndscape/SSI-ből):
- Heroes of Might and Magic (jelentek meg ubis, külsősök fejlesztette részek, de mostohán bánnak jó ideje a szériával)
- Panzer General (amióta hozzájuk került, megjelent egy XBLA-s kártyás darab meg egy F2P-s online valami)
- Battle Isle/Incubation (a Ubi-féle felvásárlás óta nem jelent meg semmi, egy készülő rebootot lelőttek)
- Imperialism (ez is csak hozzájuk került)
- Settlers (ez az egyik kivétel, ezt a vasat ütötték, de már-már irrelevánssá züllesztették)Oké, a legtöbb talán nem AAA alapanyag manapság (na de sok kisebb játékot is ad/adott ki a Ubi, tehát ez sem jó kifogás), de ha jobban kezelték volna őket, lenne helyük még a piacon. A Square Enix is nyomja az sRPG-ket, a XCOM-klónokkal tele a piac (a nagyoknak is szokott lenni) stb.
A Beyond Good & Evil és a Rayman Ancel botrány utáni távozásával esett szét, a PoP is tartott hosszabb szünetet (3D-s részt most sem kapott), a Might and Magic a stratégiákon túl sincs túlhasználva, Splinter Cell is régen volt stb. Na meg alapvetően a Tom Clancy-licenc alatt futó játékokat elubisították. "Zombiölős" Ghost Recon, vagy mi? AC-s OW-sítés?
Szerk.: És a Ubi még a régi játékai árusítását tekintve is egy genny. Szánalom, amit művelnek.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Urguru #142775 üzenetére
A 4. rész nekem is unalmas, annak a végére se értem még, sőt igazából talán a sztori negyedén vagyok túl. A 6. részt untam még nagyon, jobban mondva az elég hullámzó, voltak kimondottan jó részek, de sok nagyon unalmas is.
A 2. részt most kezdtem el, annyira ez se köt le. A 3. anno elkezdve jó volt, a végére azért már untam, igaz, abban rengeteget kalandoztam, új volt nekem az a nagy terep. Az 5. és a New Dawn volt, amit nem untam egyáltalán. A Blood Dragon nem fogott meg, a Primal-t meg egyszer indítottam el évekkel ezelőtt, bár az tetszett, érdekel, majd újra nekiesek. De most nyomom életem első Assassins Creed-jét, a Black Flag-et.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gejala
őstag
válasz csuvicsuva #142773 üzenetére
Nem tudom, miért nem tud senki épkézláb kalózos játékot produkálni. Ott a Sid Meier's Pirates!, csak le kell koppintani, ráadni egy mai köntöst és kész is a 10/10 játék.
-
csuvicsuva
addikt
-
Crus
őstag
Lol! Akkor ez olyan, mint amikor kiadta a From a Sekiro-t mondván ez a köv. fejlődési fok a szószlájk játékokban, aztán:
- kivették a drop in multit
- kivették a coop lehetősét
- NINCSENEK fegyverek a játékban
- NINCSENEK páncélok a játékban
- NINCS mágia
- NINCS üzengetés a földön
- NINCS 2. esély, hogy visszaszerezd az XP-t
- ...cserébe 70% eséllyel bünti
- a kamerával ott se tudtak sokszor mit kezdeni
- ahogy a lockkal se... mondjuk ez Eldenben is néha WTF kat.
- a dodge-t kb. megolték benne
- a hitbox, az mindig nagy feladat nekik
- ugrás... meh
- dragon rot az NPC-kre, ha kísérletezel különféle technikákkal és meghalsz... ezé' kísérlet
- bünteti a felfedezést
- bünteti a kísérletezést a boss-ok ellen
- a protézisek lassúakHivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
gyimger
őstag
Hát technikailag azt, hogy hány A-ból áll a játék, nem a játékosok döntik el, de az mindegy. De ezt is meg fogják venni, mert kalózos, ahogy a Valhalla vikinges, ahogy az előző AC arab, ahogy következő AC japán... Mindig meg fogják venni valamiért. Meg a "haverokkal poén".
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
Tényleg nem lehet benne úszni??
A Fekete Zászlóban lehetett... kipróbáltam annó.//szerk:
"holyholyzombie 23mno boarding,
no swimming,
no manually attack fortress,
no captain vs captain duels,
no treasure hunting,
no base to be called home.
I half expected this to have a battle with legendary ships like in the black flag too, because I already quit the game.
moral of the story. you can save yourself $70 by not buying it.
you can save time by not pirating it."[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - STEAM - Ubisoft Publisher Sale 2024
Ha már a frencsájzok...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Szokásos *elszopása a technónak: [link] - Entropy Zero: 2 RTX is the best example of what modders can achieve with Path Tracing in older games
De az egyik hozzászólás a lényeg:
64K > killzone airshiraz - an hour ago
"For new AAA games add to that Stutter Engine 5, boring uninspired games, Publishers pushing games out before they're ready for release loaded up with bugs and in some cases broken, Political Correct BS injected into games for no reason by employees that are hired based on diversity and inclusion rather than talent and experience, overpriced GPUs needed to run games well and for DLSS 3 and a price increase for AAA games to $70 on top of it all.
The future of AAA gaming is not looking good if we stay on this downward spiral."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
[link] + Why GTA 6's Male Lead Theory Should Be Taken With a Grain of Salt
Grand Theft Auto 6's male protagonist is already the center of a prominent rumor, but fans shouldn't make any assumptions so soon.A teória: a faszi beépült zsaru a csaj mellett.
Szerintem: simán el lesz nyomva a sztoriban (70:30 százalékban a nő lesz elől), és csak biodíszlet (elsőként a pu$$y jutott eszembe) lesz.
-
Crus
őstag
-
i2k
őstag
Ha belegondolok, hogy hány olyan cím kaphatott volna méltó/több folytatást például a Far Cry / Assassin's Creed helyett... és az a durva, hogy miközben ezt leírom, annyira el lettek nyomva ezek, hogy egy ilyen Ubisoft cím se jut hirtelen eszembe...
//szerk.: [link] - List of Ubisoft games
Túl-misztifikáltam: NINCS is olyan címük, ami folytatást érdemelt volna azokon kívül, amik meg is kapták... kemény, szinte minden IP-jüket egynél többször is meghámozták.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Én szeret(t)em a Far Cryokat. A második rész respawn-fest tényleg szar volt, de a harmadik rész nekem máig etalon. Jóféle szabadság és harc, jó sztori, jó fejlődési mechanika. A BD nagyon élvezetes retró. A negyedik még olyan, mint a három, csak rosszabb sztorival, de onnantól nagy lejtő. Az ötödiket sosem fogom befejezni, a hatodikat Ubiplayen próbáltam ki, elég is volt.
Teljesen olyan, mint az Ass Creed, első pár jó volt, de máig abból élnek, mert mindig lesz, aki veszi őket."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crus
őstag
FC 1 pipa
FC 2 feléig elvittem, vállalhatatlan respawn, kuka
FC 3 pár órát már vagy 3x is toltam vele, de abszolút nem köt le
Többi: Passz. Megvannak (FC6 még nincs), fillérekért behúzva, de el se voltak indítva.Szvsz az igazán jó FPS az nem FC...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #142759 üzenetére
Olyan, hogy 16 mag/logikai szál számomra luxus
FC1: pipa
FC2: elkezdve, sosem befejezve
FC3: végigküzdve, pipa
FC.BD: elkezdve, sosem befejezve
FC.P: meg sincs
FC4: el se kezdve
FC5: pipa
FC6: elkezdve, sokszor, sosem befejezveA tippet mindenki nevében köszönöm, azért. #vallveregetoszmajli
-
cyberkind
félisten
Achtung-Achtung
Aki ugyanúgy, mint én, szopottgombóc volt a Far Cry 1-2-3-Blood Dragon-Primal ötösfogattal, és nem indult el, de semmi hibaüzenet vagy bármi hasonló nem volt, interneten, meg egyéb helyeken se megoldás, az csak korlátozza le a CPU-t 16 mag/logikai szálra, és mindegyik elindul minden gond nélkül, se Ubisoft, se PCGamingWiki, talán egy-két elszórt komment a Steam-en, de nem általános, szóval, élvezzétek!
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #142755 üzenetére
Későbbi hivatkozási alapnak:
* PlayStation PC Ports - Already Released
Helldivers: Dive Harder Edition (December 7, 2015)
Everybody's Gone to the Rapture (April 14, 2016)
Predator: Hunting Grounds (April 24, 2020)
Horizon Zero Dawn Complete Edition (August 7, 2020)
Days Gone (May 18, 2021)
God of War (January 14, 2022)
The Last of Us Part 1 (March 28, 2023)
Marvel's Spider-Man Remastered (August 12, 2022)
Uncharted: Legacy of Thieves Collection (October 19, 2022)
Sackboy: A Big Adventure (October 27, 2022)
Spider-Man: Miles Morales (November 18, 2022)
Returnal (February 17, 2023)
Ratchet and Clank: Rift Apart (July 26, 2023)* PlayStation PC Ports - Upcoming
Helldivers 2 (February 8, 2024) - ugye már meg is jelent, HATALMAS SIKER
Horizon Forbidden West Complete Edition (TBA 2024)* PlayStation PC Ports - Rumored
Demon's Souls
Ghost of Tsushima
God of War Ragnarok
Gran Turismo 7
Infamous: Second Son
Marvel's Spider-Man 2
The Last of Us Part 2[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #142753 üzenetére
Valószínűleg - ha igazak ezek a "líkek", akkor: - igen. Meg hát a "kisebb" indie és 3rd party megjelenésekkel.
Ez az időszak lesz a lemenő ág a hullámvasút következő és várható csúcspontja előtt, ami (szerintem) már csak a nextgen előtt következik be - 2025 vége, 2026 eleje.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
[link] - Sony is Going to Get 'Aggressive' With First-Party PC Releases
Sony is planning to take a more 'aggressive' approach to porting PlayStation first-party titles to PC, as stated by company president Hiroki Totoki."2024 has already seen some impressive PC port announcements from Sony, with Horizon Forbidden West Complete Edition set to launch on PC later this year thanks to Nixxes Software - the developer behind ports like Spider-Man: Remastered and the aforementioned Ratchet and Clank: Rift Apart. Earlier this year, an unverified leak suggested that even more PlayStation first-party games like The Last of Us Part 2, God of War Ragnarok, Demon's Souls, Gran Turismo 7, and Ghost of Tsushima could make the jump to PC in the coming year, and that 2025 could see ports of Marvel’s Spider-Man 2 and Infamous: Second Son."
~~~~~~~~~~~~~~~~
Epic Store Free:
Dakar Desert Rally (February 15 - February 22)
Fallout (February 22 - February 29)
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel (February 22 - February 29)
Fallout 2 (February 22 - February 29)[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
A következő Lara Croft kalandhoz kikerült egy hivatalos artwork.
Remélem, hogy nem Laár Andrást csinálnak belőle - az az arc... -, vagy egy Leszbosz szigetéről szabadult amazont.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Öveket becsatolni:
[link] - MASSIVE Report Proves Why Nobody Likes Woke Characters + Tomb Raider Remaster is RACISTÉrintve van a lejjebb már linkelt tanulmány a puzie reprezentációval...
-
gyimger
őstag
válasz l.skywalker #142745 üzenetére
Az ITAD ezzel az új külsejével elég átláthatatlan nekem, de ezek szerint legalább szarul is működik.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
l.skywalker
félisten
ITAD ma reggel részeg?
Mai whislistes akciós email:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
cyberkind
félisten
Az Orálkulum lukra vezetett minket, tehát jönnie kell a Pro-nak.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz cyberkind #142742 üzenetére
A pro jobban megéri nekik sztem, ezt valszeg leszűrtés a ps4 pro kiadásából, az volt az úttörő. Ugyanez a digital gép is, ha kellően le tudják nyomni a lemezek felhasználását, akkor a kövi gen már meghajtó nélkül fog jönni, aztán ugyanaz lesz, mint PC-n, csak épp jóval drágábban. Na én ott fogok kiszállni a konzolozásból.
-
cyberkind
félisten
Nem tudom melyik a jobb biznisz, az, hogy kiadni egy Pro konzolt, de gent nem váltani, ezáltal a játékok ára marad ugyanannyi, vagy, előrébb tolni a gen váltást, teszem azt, 26-ra, amivel ellehet sózni az emelt árakat, ugyanis, én azt látom, hogy szarnak bele a fejlesztők.
-
i2k
őstag
Crus + cyberkind:
Úgy, hogy iszom azok szavait, akik aktívan élik meg az általános / és aktuál (generációs) konzol géminget, azt látom, hogy mindazok ellenére, hogy elviselne a konzol piac egy erősebb/költséghatékonyabb konzolt, mint eszközt, még így is lazán-lezserül jól jár a Sony - a lejjebb idézett stat, plusz a nem-elsővonalas-géjming megjelenések el fogják cipelni a PS6 2026-os megjelenésig a céget.
Ahogy belebegtetik: lehet, hogy 2025 akkorát durran majd, hogy a PS6-éra is kitolódik, hogy fejjék tovább a népet az 5-össel...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #142738 üzenetére
Az lenne kb. XSX szintű powában, vagyis kb. 13 TFLOPS. Az még mindig kevés ahhoz, hogy legalább a saját exclu(lol) címeiket natív 4k 60-nal vigye. Szóval én nemtom miért kéne PS5 Pro... meg úgy mihez? A bukott PSVR2-höz?
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Kotaku:
* [link] - PlayStation 5 Is About To Have A Quiet Year
Sony says it’s not releasing 'new major existing franchise' games until 2025“Regarding the PlayStation 5 hardware, which will enter its fifth year since launch, partially due to its entering the latter half of the console cycle, we aim to optimize sales with a greater emphasis on balance with profits, so we anticipate a gradual decline in unit sales from next fiscal year onwards. We expect third-party software sales to continue to expand gradually due to the expansion of the PlayStation 5 install base and the high level of user engagement. In network services, we expect subscribers to be on par with this fiscal year or slightly less due to the impact of price revision we implemented in this fiscal year, but we expect sales to gradually expand due to a shift to attractive premium services.”
While Sony’s projections are lower than the company expected, the PlayStation 5 is, by and large, still doing well. The system has shipped over 54.8 million units since its launch in 2020, and recently set a new record for PlayStation console sales in Japan.
~~~~~~~~~~~~~~~~
* [link] - Tomb Raider I-III Remastered: The Kotaku Review
"Again, this isn’t a a remake. But it also doesn’t really feel like it qualifies as a refresh. It’s the original games cosplaying as something newer: smoother, but pretty ugly higher-res textures that look like they’ve been wallpapered over the original. This means that everything that was wrong with the original 1996 game remains equally wrong here, and given those games were wonky at the time—despite the wonderful level design and pioneering ideas—that’s a lot of stuff. The camera still helter-skelters around if you stand too close to a corner, or idiotically points at the ceiling when Lara walks near a ledge (and does so much worse when using the new controls). Lara still madly insists on a full on-the-spot jump animation if you’re a pixel too far away from the place where she will grab a ledge. The animations still look like you’re operating a tangled marionette. It’s just that now this all looks like it’s happening in a game made in 2006.""But there are now two ways to control the game! You can use the original 1990s “Tank Controls,” where Lara steers as if being pushed from behind like a shopping cart, meaning she’s forever veering off into walls or running off ledges. Or you can switch to “Modern Controls,” where you have more familiar third-person control and camera control on the right stick. The only problem is, these games weren’t designed for it, meaning she’s forever veering off into walls or running of ledges. It is quite spectacularly horrible to play with either method."
~~~~~~~~~~~~~~~~
* [link] - Immortals Of Aveum Proves It's A Grim Time For Single-Player Games
Ascendant Studios’ debut was a victim of overscoped budget and impossible expectations
Ja, nem kéne kakit kitolni a játékpiacra, aztán rinyálni és
Single Playerre szükség van - az, hogy egyes idióta CEO-k a végtelen pénzgyárban reménykedve GAAS/Live Service/Multiplayer zsánerre kényszerítik a rabszolgáikat, hogy megismételjék a mások sikeres próbálkozásait, nem jelenti azt, hogy ez járható út.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Az új patch-csel "véletlenül"(?) kicsúszott a Denuvo a "Lies of P" alól.
Jön az új DLC is a kanyarban.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #142732 üzenetére
Bocs, hogy wau-wau a saját vélemény:
A Dead Island 2 nem túl jó játék lett - sajnos. Próbáltam szeretni, különösen annak fényében, ami lenne (közvetlen folytatása az 1. résznek, hisz igyekszik ott fel venni a fonalat) és annak a tükrében is, mennyire hányattatott sorsú volt a teljes lefejlesztése, de... nem ment.
A költői túlzással tenyérnyi pályarészek közti töltőgetősdi, az ötlettelenség (ami akár felróható lenne a fentieknek, de ténylegesen még kifogást sem lennék hajlandó keresni a fejlesztők érdekében) és a puszta ténye annak, hogy felköptek és aláálltak, amikor eladták magukat exkluba nálam csak rossz pontszámot tudnának eredményezni, ha...
...lett volna erőm a tényleges befejezéséhez.
Annyira szar volt számomra az egész, hogy - a történet szempontjából - fogalmam sincs melyik résznél: uninstall+delete+show.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
Ded Ájlend 2 káming tu Sztím, ideje volt már de nagyon, most már csak egy sose meg nem valósuló Anal Wake 2 kéne, csak az Epic Games egy ritka nagy nyomorult entitás.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Most komolyan, a Diablo 4 + MS Blizzard ennyire lement kutyába?
[link] - Diablo 4 Players Are Not Happy About Dark Pathways DLC
"Diablo 4's latest controversy leaves fans angry over the newly released Dark Pathways microtransaction content, which gives players class-specific colored portals for what many feel is a hefty asking price. The in-game shop of Diablo 4 has been a constant source of controversy ever since the popular action RPG launched in 2023. While the items on offer are typically cosmetic only, many have felt that the prices for these bundles and items are much higher than they should be, especially for an already premium AAA game that costs full price to purchase.
On top of the cosmetic gear, Diablo 4 utilizes a live-service model which includes Seasonal content and battle passes that players can also purchase a premium tier to unlock more content. While Blizzard has shown no signs of changing anything related to shop prices, new Diablo 4 bundles continue to inflame the community, including the Father's Judgment Collection bundle that launched back in November containing a new mount and horse armor for $65. While not quite as expensive as that, a new Diablo 4 bundle has left many frustrated all over again due to the asking price and what players actually receive from it.
One of the newer bundles to hit the Diablo 4 shop is the Dark Pathways bundle, a $30 purchase that essentially gives players 1000 Platinum, Diablo 4's premium currency, as well as 5 different colored portals, each one locked to their matching class. The portals themselves, while differently colored to better match each class, have subtle animation effects, such as twisting branches for the Druid or a skull that appears for Necromancers, but the overall price has left many in the community frustrated that Blizzard is charging so much for something that they believe should be included in the base game as a reward or at the very least, be much cheaper."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Vigyázat, valszeg nem meleg (csak sejtés) női "újságíró" tollából:
[link] - New Report Suggests The Games Industry Is Failing LGBTQ Players
-
i2k
őstag
[link] - NVIDIA Big Interview – Ray Tracing, DLSS, RTX Remix & More
Hozzászólásokat érdemesA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz DaVE-1 #142726 üzenetére
Én nem.
A régi játékok 99%-ának* olyan atmoszférája volt/van, amit efféle utólagos tupírozással csak ELRONTANI lehet.
Nem véletlen, hogy az okosabb fejlesztők inkább a Remake-re voksolnak - a kevésbé okosak meg tudjuk milyen idióták (Rockstar felé kacsintok - ).[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Tudom, hogy tisztes ember nem rúg egy halottba*, de:
[link] - Sweet Baby DISASTER Suicide Squad Reviews ERASED?! + Helldivers 2 DESTROYS Woke Rocksteady
Minden benne van, amit külön-külön is be tudnék ide zúzni különböző forrásokból ("9-Year-Old Batman: Arkham Knight Is Beating Suicide Squad's Steam Player Count").
//* = persze, nem szó szerint döglött akta, és persze, mindig lesznek olyanok, akik rárepülnek, életben tartják, és "the best game in 2024" jelővel illetik, ahogy aláírásom is sugallja
-
DaVE-1
senior tag
Van az a pénz sajnos.
Én pl simán újrajátszanám a portalt is rtx-el... ha nem nv only lenne (már ami az értelmes játszható sebességet érinti)
Értem én hogy erőfölény fitogtatás meg vegyél nv-t ,de attól függetlenül sugárba hányak mindentől ami bármilyen formában exklúziv, legyen az videokártya, konzol, játék, launcher stb. -
i2k
őstag
[link] - A native AI assisted Super Resolution feature is coming to Windows 11
"They reveal Microsoft is working on a new feature it calls Automatic Super Resolution. Enabling it allows you to 'Use AI to make supported games play more smoothly with enhanced details'."
"On the surface it looks like a welcome feature. It should allow a much wider range of hardware and software to benefit from upscaling technology. One can imagine thousands of older games benefiting from the feature as those will never receive updates with FSR or DLSS support."
-
i2k
őstag
"Pyke dagoat - 2 hours ago
It looks like someone wrapped a plastic bag over the camera."Na, más is hasonlóképp látja!
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #142720 üzenetére
Dilikutya + DaVE-1 + cyberkind:
De legalább ez is nvidia "találmány", és csak felső osztályú RTX 4xxx-esek bírnak vele igazán.
De tényleg, nem én találom ki, 4080-as kellett a 60 FPS-hez (cserébe van 4K is).
[link] - Youtube video
~~~~~~~~
A DSO-s srác nagyon bele van khm az RTX-be, 4090-be, meg most ebbe az RTX Remixbe, folyamatosan szórja ezeket:
[link] - "Half-Life 2 Total Conversion Mod, Entropy: Zero 2, Gets Brand New RTX Remix Path Tracing Screenshots"
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Megnyugodtam, hogy nem csak nekem nem tetszenek ezek az RTX remixes tákolmányok. Nem néztem még, de valószínűleg az van, hogy ahhoz, hogy a végeredmény jó legyen, nem árt a programozáshoz, grafikus API-khoz érteni, ellenben nulla hozzáértéssel is ki lehet csikarni belőle valamit, ami működik, legfeljebb nem szép.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
[link] - Skull And Bones Is Less The Pirate Life And More The Division
"Skull and Bones was announced back in 2017 with a 2018 release date."
"Now, in February 2024, I can confidently tell you what Skull and Bones actually is: The Division with pirate ships."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Hajjaj, az nvidia féle RTX Remix még csak bontogatja a szárnyait (béta), de máris sokan ráugrottak, mint tyúk a takonyra: minden cím, amire rádobják úgy néz ki tőle, mintha legalábbis átlátszó fólián keresztül nézne a kamera, és persze csillog, meg világít minden, mint a karácsonyfa.
Nagy "kedvenc" ez:
-
DaVE-1
senior tag
Szerintem eddig se azzal hozták összefüggésbe a fotorealisztikus látványt hogy van-e tükörképed 1/3-ad fps áron vagy van tükörképed fps vesztél nélkül. Az ilyen hangyányi dolgok nélkül is fejlődik a grafika..viszont hiába ha az átlag user nem tudja és akarja tartani a lépést a többszázezres VGA árak miatt.
Szerintem az egész gamer ipart nézve inkább vannak azok többen akiknek jó volt eddig is a lassító rt nélküli tükröződés,árnyékok, tükörkép stb, mint azok akik pl egy bf multiban azt nézik hogy a busz oldalán a torkolattűz tükröződik...
Én a pénztárcámmal tiltakozom ez ellen mivel AMD-m van volt és lesz is. Nekem nincs szűkségem se rt-re se fele fps számokra -
i2k
őstag
válasz DaVE-1 #142714 üzenetére
Mantrám, hogy jobb fizikát és ütközésmodellezést a játékokba. Sokkal élethűbbé tenné azokat a játékokat, ahol ezeknek látványosan szerepe van --- ilyen szempontból a Stellar Blade-es Eve haj vicces lesz, amikor mindenen és mindenkin át fog repülni ---, és közben nem csillogna minden irreálisan, mint Salamon töke (és a fejlesztők sem tennének semmi csillogót oda, ahová nem való... tükörfényes fabútorzat, korlátok etc., vicces).
Talán azok, akik most RT(X)-n csücsülve '4K RT'- nekem elvárásokkal ülnek a gépek előtt, elfelejtették, hogy talán (!) ők is azok között voltak, akik folyamatosan felröhögtek a csillogó taknyos útfelületes Need For Speed-eken... én is köztük voltam. S még mindig rühellem ezt a bazári megoldást.
-
DaVE-1
senior tag
Egyébként szerintem ez a technológiai fejlődés, más túlontúl átesett a ló túloldalára..
Értem én hogy a sugárkövetés valós dolgokat jelenít meg élethűbb tükröződést meg árnyékot meg stb-t ,meg az alan wake 2-es minden is megzabáló path tracing is előre mutató game fejlesztést segítő eljárások...de szerintem a mezei usernek bőven megfelelne MA IS egy silent hill-es (ha már ez volt ide betéve) tükörkép de cserébe lesz fps szám is a játékokban.. Tudom és megértem,hogy vannak pixel huszárok akik szögmérővel mérik hogy jaj most az a tükörkén nem is onnan vetül nem is olyan éles stb..de inkább a régi "csóró" megoldás mintsem fele meg 1/3-ad fps értékek a játékokban.
Egyébként én a játékokba inkább fizikát szeretnék jobban látni meg élethűbben.. anno lehet a physx bazári kirakat megoldásokat csinált ,de ott legalább volt valami.. -
i2k
őstag
válasz DaVE-1 #142705 üzenetére
Már tegnap is élni akartam a
képzavarral, de nem tettem - köszi, hogy te kulturáltabban, de leírtadfarokcsontig benyalás az nv-nek A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gejala
őstag
Tükrökben a Hitman a csúcs. Nem csak rendesen tükröződik minden, de funkcionális is mindegyik. NPC-k a tükörben simán észreveszik, ha rosszban sántikálsz. Pl nem tudsz mögéjük lopakodni, ha tükör előtt állnak meg kintről is észreveszik, hogy mi folyik a fürdőszobában, ha nem csukod be az ajtót.
-
DaVE-1
senior tag
Szerintem szó nincs spórolásról ,épp ellenkezőleg... nv pénze segít hogy a sima mezei eljárás ami kb nem is igényel fps vesztést (lásd ezer éves silent hillbe is értelmes a tükörkép) ne kerüljön bele a játékba csak ha ray tracinget bekapcsolod..így a sima eljárást bele se teszik a játékba ezért lesz egy paca offos ray tracingel..
Legbazáribb megoldás ever. Van az a pénz mindig mindenre.. -
Crus
őstag
Valahol azért az elég szomorú, hogy az AW 2 kapcsán valamiért itt ez jött fel. De végül is, ha csak ennyibe lehet belegyalogolni, akkor az elég jó ómen.
-
Zó
aktív tag
Valljuk be, érthető, hogy azon spórolnak az amúgy is gépigényes játékukban, amin mindenki más is, de az ő esetükben még egy jó kis elmélet is adja magát. Ebben az értelemben még nem is hazudnak, de ezért hadd ne dicsérjem őket. Annyira hanyagolják a modern játékokban a tükröket, hogy nálam már plusz pont, ha valaki máshogy áll hozzá.
-
i2k
őstag
[link] - Ubisoft CEO defends Skull and Bones' $70 price tag, says it's 'a quadruple-A game'
Correction: The story originally indicated Skull and Bones costs $60, it's actually $70. Yowzah.
~~~~~~~~~~~~~
Ugyanakkor: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tőzsde és gazdaság
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok