- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
Mi a természetes? Hogy annyira hulladékok a kormányok Európában hogy nem toloncolják őket vissza? Vagy hogy a kamu nyugati média pofátlanul hazudik a migrációval kapcsolatban, vagy azt propagálják h ne vállalj gyereket? pl:
A francia lázadások után a telex azt írta h teljesen természetes, ez nem probléma, csak nekik nincs annyi joguk mint az őslakosoknak, azért lázadtak fel...
Volt még egy jópár hasonló cikk a 444-en, telexen, nyilván nem csak egy-egy cikk miatt hiszem ezt.
A politikusok hány óra alatt tudnának olyan törvényeket hozni, amitől az emberek tudnának és akarnának több gyereket csinálni? Adókedvezmények, gyerekvállalás propagálása, ingyen lakások, stb.. Ha Musk a Mars kolonizálást tervezi, nem hiszem h annyira nehéz lenne Európában a 21. században a születésszámot szinten tartani...
Ez a bevándorlás pont h nem természetes.
-
i2k
őstag
Régóta mondogatom, hogy migrálni kéne Ázsiába. - Japánban amúgy is szükség volna vérfrissítésre, de Dél-Korea, a fura Thaiföld, és bizonyos urbánusabb részein még India is jó uticél lehet.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Resistance is futile. Már volt róla szó, hogy ez egy teljesen természetes folyamat. Akik többet szülnek, azoké a jövő és a planéta. Ez minket már nem kéne, hogy érdekeljen, mert mire pl. Budapest polgármestere egy szír lesz, addigra már rég széthordtak minket a hangyák...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
válasz echterion #143495 üzenetére
Párizsban lesz az Olimpia.
Közben meg a fél országot menekültek rondítják, rombolják.
Anglia, Svédország, Spanyolország, Németország, Olaszország mellett Franciaország is elesett.
Ha eddig nem ébredtek fel, most már késő.[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
echterion
nagyúr
Mit vártál? A progresszív nyugat csak erre képes, akinek az nem tetszik, azt biza nyilvánosan kinyírja minden eszközzel, ami rendelkezésére áll. Erről szól a Nyugat jó 15-20 éve. És tartok tőle, ebbe fog belebukni hamarosan, ha nem történik valami komoly fordulat a nyugati politikában.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
[link] ASTERIGOS: CURSE OF THE STARS PC 6,29 dodi
-
TBT
addikt
válasz Zolás #143489 üzenetére
Hát ilyen érdekes woke aberrációk biztos nem lesznek a játékban. Sőt! A játékban lévő fehér férfi pozitív szereplő, aki ráadásul nem is retardált és nőgyűlölő (mint manapság a Marvel / nyugati alkotásokban), hanem segít Eve-nek többször is (hogy hogyan azt nem mondom el, mert spoiler lehet). Továbbá esetlen és gyenge a női karakter! Nyilván idővel fejlődni fog, de legalább nem automatikusan overpowered. Hát ez sem lesz egy feminista játék.
De én is remélem, hogy érkezni fog majd PC-re (sajnos nem tudni, hogy meddig PS5 exkluzív). Nem lenne rossz XBox-ra sem, hiszen egy játéknak csak jót tehet, ha minél több emberhez jut el, de mivel ez Sony-s cucc, így valószínűleg az XBox bukó ugyanúgy, mint a Final Fantasy VII Remake esetében, emellett a Microsoft már nem akar attraktív és formás női karaktereket a játékaiba, szóval, az ottani játékosok ebből biztosan ki fognak maradni.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Zolás
addikt
Sehol egy transzlgbthdtv+ karakter? Vagy egy feka kínai? Hát hogy képzelik, hogy nem adják ki PC-re de most azonnal?
Kicsit irigy vagyok....
Na jó, nem kicsit vagyok irigy!Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
TBT
addikt
Kipróbáltam a Stellar Blade demóját.
Valahol mélyen valami ilyesmire számítottam. Bőven akadnak benne furcsaságok, érdekes megoldások és bizonytalanságok (az a parry és béta skill rendszer eléggé érdekes), de összességében tetszett. Kicsit olyan az érzésem, mint a Kenánál. Ott is olyan... bizonytalannak tűnt néhány megoldás, és a tapasztalatlanság érzését keltették bennem bizonyos dolgok, de az sem egy rossz játék. Itt is ezt érzem, ettől függetlenül baromi jól szórakoztam. A setting, az ellenfelek, a harcrendszer, a fejlesztések, a boss harcok, a zenék, a karakterek nagyon tetszenek. Nem lesz ez egy hibátlan alkotás és megvannak a maga furcsaságai, de távolról sem egy rossz játék ez.
Titkon mindig is vártam egy ilyesmi játékot (gyönyörű, csábos, szexi női karakterrel gigászi dögöket leverni). Tudom, furcsa fétiseim vannak, de örülök, hogy valakik elkészítették ezt a játékot is.
Mondjuk ez a táboros enemy respawn jópofa. 5 képességpontot is össze tudtam szedni ezzel (grindfest). A két boss elleni harc is nagyon király. Könnyű meghalni, de szerencsére a játék nem büntet és a boss előtt mindig automatikusan ment. Ha harc közben elvérzünk, a boss elé fog visszatenni minket és nem egy jóval korábbi mentéshez. Elsőre nem is sikerült egyik boss sem, pedig ez még csak Normal fokozat volt. Ki kellett tanulnom a képességeiket és mozdulataikat, plusz Eve-t kicsit fejlesztenem kellett, de utána már nem volt gond.
És Eve is gyönyörű. Szerintem ilyen gyönyörű női karakterrel még nem is találkoztam videojátékban és az a popsi! Az biztos, hogy ilyen formás hátsót sem láttam még videojátékos női karakteren. Azért érződik, hogy erre nagy hangsúlyt fektettek. Idővel persze hozzászokik az ember, de igyekeznek bizonyos jelenetekben emlékeztetni rá a fejlesztők, hogy azért ez nem az új MDF lap Mary Jane a Pókember 2 játékból.
Sajnos Eve személyiségéről sok nem derül ki, de így az eddigi minimális infók alapján eléggé kedvelhető karakternek tűnik. Remélem a teljes játék nem lesz rest foglalkozni az ő történetével sem.
Quality módban játszottam, natív 4K felbontásban 30 FPS-sel. Szép és hangulatos a játék. Jó kis játék lesz ez, pont úgy és annyira, amennyire 2017-ben a Nier: Automata is volt.Próbáltam fotózni is a játékból:
Kellemes meglepetés, úgyhogy továbbra is várom a teljes változatot!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
FunPro
őstag
Nálam már a háromnak sem nőtt.
Az elsőt imádtam, a másodikat szerettem, a pre-sequel-el elvoltam.
Amiért a 3 kimaradt, az a 2 üzletpolitikája. Ez a delux utáni szuperdelux majd fnal cut majd szuper final cut +1 dlc nekem már sok.
Sajnos azt kell mondjam, a gearbox elvesztésével érték nem fog eltűnni.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
A Borderlands 4-nek nem sok babér fog nőni...
"uaregehhh - 1 day
you sell your ass to a consultant companies, you deserve the shit that's coming after that.
I dont care nor I feel pity for gearbox, they've made their disastrous decisions, same goes for blizzard, same goes for everyone under EA game, oh boi especially for ubisoft. I don't play their woke games anymore, I dont buy their games anymore, if there is a really non-woke lgbt game I`ll pirate it. I do not support any of those corporate greedy assholes or they will proceed to destroy the gaming community. End of story."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Nekem ezzel bőrszínnel kevesebb gondom van, ha JÓ a színész és a karakter! Pl. a GoW Ragnában Angrboda egy szerethető, kedves figura... igen, rohadtul nem nagyon passzol a mitológiába, de alapvetően ez egy mese, így ezen túl vagyok lendülve.
Miles Morales létezése jobban zavar, mert valakinek a helyére pályázik és NULLA eredeti gondolat van benne.
Ami viszont történik az kontraproduktív. Ahogy nálad is, úgy nálam is már elérték a kritikus tömeget. Rettenetesen túltolták.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Golden9
veterán
Kiderült, milyen sok pénzt tejelt eddig a Cyberpunk 2077, és a CD Projekt egyéb dicséretes számokat is megosztott.
https://hu.ign.com/cyberpunk-2077/94582/news/kiderult-milyen-sok-penzt-tejelt-eddig-a-cyberpunk-2077-es-a-cd-projekt-egyeb-dicseretes-szamokat-is[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
Nem véletlenül mondogatom már egy ideje, hogy elérték, aki eddig nem, most már szabályosan gyűlöli ezeket a szivárványos-hátsóalagút-szélesítőket...
...de a setétbőrűeket is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Ezzel van a legkisebb gond sajna. Az engem jobban zavar, hogy már külön quest van pride-éknak szivárványos, buzulós történetes megoldással + okvetlenül tudatni kellett velünk, hogy a kék törpe nem veti meg a péniszt.
Meg szerintük kellenek az ilyen történetek a játékba:
- A huldrák nem erdei szellemek?
- Igen, gyönyörű, csábító erdei szellemek...
- Akkor miért hívjátok őket Huldra testvéreknek?
- Ó, ööö, nem hiszem, hogy apád helyeselné, ha egy ilyen fiatalnak ilyen történetet mesélnének...De most komolyan gyerekek... most ezek tényleg ennyire kellenek egy belezős, ordítós, extrém erőszakos God of WAR-ba!?
-
TBT
addikt
A ShiftUp mind a 260 dolgózja kapott egy PS5 konzolt a cégvezetéstől, hogy a pénteki Stellar Blade demót (és majd az április végén megjelenő teljes játékot) otthon is játszhassák.
- A demó végigjátszása után a teljes játékban valamiféle ajándékot kapunk majd.
- Eve hajának elkészítése (a különféle hajstílusok és haj hosszúságok miatt) közel 1 évvel meghosszabbította a fejlesztési időt, de Hyung-Tae Kim nem akart "spórolni" ezzel a játékon.
- New Game+ és Fotó mód a megjelenés után érkezik.
- Hyung-Tae Kim-nek már vannak ötletei egy folytatásra (Stellar Blade 2), de minden a játékosok visszajelzésétől, illetve a játék fogadtatásától függ majd.
Elmondása szerint a Sony-n nem múlna a folytatás elkészítése (ezek szerint több játékra való szerződést kötöttek volna?).
Nekem mondjuk PS6 seller lenne erősen, ha a Shift Up-tól érkezne majd valami arra a konzolra is.
Szerintem, ha ezeket a srácokat a Blizzard megbízná a StarCraft: Ghost elkészítésével, örömmel vállalnák. Egyrészt Dél-Koreában úgyis rentegeg a StarCraft rajongó, illetve a Stellar Blade-ben is van 1-2 StarCraft ihletésű ruci. Emellett anno 2010/2013 környékén a Blizzard is előszeretettel mutogatta Novát/Kerrigant hátulról az átvezetőkben.
Másrészt pedig valamiféle élvezetes játék is kijönnek belőle, ami nagyon jót tenne a Blizzardnak... Úgyis rég volt már igazán szórakoztató, jól felépített, működő és addiktív játékuk.Amúgy, ha már StarCraft II... A Legacy of the Voidban vannak azért jelenetek, ahol a női karaktereket elég rendesen elintézi a "férfi" karakter. 2015-ben még lehetett ilyet, 9 évvel később már nem (Artanis, amikor felszabadítja a népét a megrontott Khala alól).
Talán, jobb is, ha nem lesz StarCraft III. Ettől a szivárványos Blizzardtól inkább ne.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Kicsit lelombozó ezt így együtt látni...
A bejelentett - jelenleg fejlesztés alatt álló - Marvel játékok listája:
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz NyMRooD #143471 üzenetére
Fury újragondolása azért jó, mert nem csak bőrszínt cserélt a karakter (amúgy jóval előbb, mint a trendek). Eleve Samuel L. Jacksonról mintázták a képregényben, adta magát, hogy a filmekben is ő játsza el. Akit Samuel L. Jackson-ról mintaznak, az meg csak jó lehet, hát még ha a SLJ-ről mintázott karaktert maga SLJ játsza el.
A fekete Heimdall mondjuk tényleg túlzás. A tájidegen színészeket nem szeretem, bár azt is tegyük hozzá, ez egy mesevilág. De akkor se való oda.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Golden9
veterán
-
Zolás
addikt
válasz VoltanIgor #143470 üzenetére
Itt egy újabb!
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
i2k
őstag
válasz VoltanIgor #143468 üzenetére
Nekem az jut eszembe, hogy folyamatosan hallom/említik: a legutóbbi God of Warban (God of War Ragnarök) van egy fekete csaj, aki nem is odavaló: Angrboda
Kép:
Race(s): Jötunn (Frost Giant)
Height: 167 cm (5'5") (presumably)
Hair Colour: Dark Brown
Eye Colour: Brown
Skin Colour: Black (Light Brown)Family:
Unnamed father †
Unnamed mother †
Grýla (grandmother)Loki (future lover)Hel (future daughter)Kratos (future father-in-law)Laufey (future mother-in-law) †Callisto (future grandmother-in-law) †Zeus (future grandfather-in-law) †Deimos (future uncle-in-law) †Calliope (future half-sister-in-law) †Bergelmir (Ancestor) †Nal (Ancestor) †Ymir (Ancestor) †[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Akkor félreértettelek, az ilyesmit én sem szeretem, 1-2 kivétel van, amikor jobban működik az újragondolás, nekem Fury pl ilyen, de MM-el sincs bajom, akkor lett volna ha csak az ultimate.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Zolás
addikt
válasz VoltanIgor #143468 üzenetére
Heimdall is jó példa, de nekem jobban tetszik a most készülő vikinges sorozat, amiben a vikingeket összefogó harcos jarlról forgatnak, természetesen egy fekete csaj lesz a jarl!
Mert hát a viking korban rengeteg fekete női jarl volt, mint közismert. [link]Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
VoltanIgor
tag
válasz NyMRooD #143462 üzenetére
Szerintem itt senkinek sem azzal van baja, hogy ha egy filmben feketék vannak. A gond azzal van, amikor olyan szerepeket osztanak feketékre, ami értelmetlen. Lásd Heimdall a Marvelben. Bármennyire is kedvelem Idris Elbát, egy nordikus isten ne legyen már fekete, basszus. Meg még sok hasonló példa van a BLM erőltetésre ilyen jelleggel.
-
TBT
addikt
24 hours until the Stellar Blade demo release!
- A 'surprise' awaits those who complete the first stage (ez új infó)
- Progress will be carried over to the retail version"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Crus
őstag
válasz NyMRooD #143462 üzenetére
K. jó fekete színészek vannak. Morgan Freeman, Denzel Washington, Samuel L. Jackson, Laurence Fishburne, Danny Glover, Gloria Reuben, Zoe Saldna, etc. Nem ez a gond. Az újragondolások a probléma, meg a már létező klasszikus szétbombázása.
-
NyMRooD
őstag
válasz Golden9 #143463 üzenetére
Ah, akkor rosszul emlékeztem, az még a jövő, de a lényeg az, hogy 40% felett van már a színesbőrüek aránya és az elmúlt 10-20 évben indult meg ugrásszerűen a növekedésük, szóval Hollywoodban csak ehhez alkalmazkodnak. Szóval ha nem tetszik ez az irány, tessék szépen olyan országok tartalmait fogyasztani ahol nincs akkora diverzitás vagy ha tetszik egy amerikai film akkor azt nézd meg pár millió alkalommal a moziban.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
myckey
veterán
[link]
DiAblo 4 Gamepass"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Golden9
veterán
-
NyMRooD
őstag
Több karakter is van a Marvel képregényekben pók képességel, szerintem MM is elfér, én az át színezéseket nem szeretem (a feldolgozásoknál), de egy alternatív megoldással már semmi bajom (általában).
Egyébként meg Hollywood nem csinál mást csak a legfőbb (azaz USA) piacának a társadalmi összetételét képezi le, (általában akkor van baj amikor ezt tulzásba viszi). Értsd USA-ban a fehérek már 50% alatt vannak, így ha olyan filmet akarsz ahol nincsenek feketék, ne amarikai filmeket néz hanem pl valami közép-kelet európait, kínait, japánt, indiait.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
"If she didn't have long hair, the development team could have been shortened by one year. I was worried but i kept trying and didn't give up"
- Kim Hyung Tae (ShiftUp - Stellar Blade)Eve haja miatt nem adták fel!
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz VoltanIgor #143453 üzenetére
Most melyik a hihetetlenebb?
Egy két lábon járó, beszélő malacpókember vagy egy néger pókember?
A malac jóval előbb volt. [ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
Miles annyira szerintem nem tűnik ki a multiverzum miatt, a pékember 2-ben tényleg van olyan főküldetés, ami nélkül nem tudsz továbbmenni, hogy meleg párokat kell összehozni?
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #143456 üzenetére
Abszolút értettem, csak kiegészítettem.
-
Crus
őstag
De pont ez az, hogy NEM volt muszáj csinálni! Lehetett volna csinálni egy fekete Bearmant! Aki fekete és képes átváltozni grizzlyvé vagy sassá, vagy kígyóvá. De nem. Nekik 2011-ben okvetlenül be kellett hozni PP mellé/helyére, holott a fekete közösség Marvel kedvelő többsége imádja PP-t.
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #143451 üzenetére
Larsonnál elgurult már rég a gyógyszer... az önelégült Marvel kapitánya jó példa girlboss/woman power nem kicsit lerágott woke propagandájára. IRL is egy arrogáns, magát hibátlannak tartó főleg a fehér férfiakat lenéző arc... nem mintha a filmben ebből ne jönne át túlságosan is sok. Az külön vicces volt, amikor az egyik filmje kapcsán a kritikusoknak azzal vágott vissza, hogy azok csak fehér férfiak... pfff. (Érdemes jó filmeket csinálni és akkor a fehér csávók is tapsolnak majd.)
Meg nyilván arról is lemaradtál, hogy a Marvel kapitány sajtókörútján konkrétan kiselőadásokat tartott a női felsőbbrendűségről. Lál.L&T: Valkyrie-t egy biszexuális karakter, van a történet szempontjából ennek jelentősége? Nincs, de azé' kellett bele. De a legalja nyilván Korg a buzeráns "faj"... az főleg nagyon kellett bele tényleg.
Spiderverse már eleve a fekapók miatt egy totálisan erőltetett baromság, de parancsolj:
- Gwen hálószobájában ott figyel a „Protect Trans Kids” felirat.
- Miles hátizsákján nyilván ott az elmaradhatatlan BLM-jelvény
- Terhesen is qrvára jól verekedő nő...
- Volt ebben a filmben FEHÉR szereplő PP-en kívül? Ja volt... 1 db., az is egy elmebeteg őrültnek volt beállítva.Erről ennyit, unom az egész mocskot és pont ez a cél, hogy szépen lassan, óvatosan le legyen dugva a torkodon, hogy ez OK. De nem. Nem ok. Mert taszít és undorodom tőle, mert számomra(!) ez nem normális. Ha számukra az, éljék meg egy bunkerben, ahogy én is megélem a saját szexualitásom úgy, hogy arról a publikum nem értesül.
Minap láttam egy NF-es dokut, idegenekkel való állítólagos találkozásokkor. Gondoltam a legrosszabb amit láthatok, az egy análszonda, meg egy kibelezett tehén... de nem. A fekete ürge a következőket monda: "Az idegenekkel való találkozás kellett ahhoz, hogy rájöjjek mennyire fontos a fekete identitásom! A lelkészem anno azt mondta, hogy mind egyenlőek és egyformák vagyunk, de nincs igaza." Már vártam a white trash lezárást, alig maradt el ^^
-
TBT
addikt
válasz VoltanIgor #143444 üzenetére
Csak mert... a Crystal Dynamics féle Avengers hamar elvérzett és megbukott.
A Guardians of Galaxy egy jobb játék volt már, de az is a kiadó várakozásai alatt teljesített - azt hiszem ezután vált meg a Square Enix a nyugati csapataitól.
A Firaxis féle Midnight Suns is egész korrekt játék, de ahogy néztem Steam-en a játékosbázis nem nagyon volt rá nagyon kíváncsi.
Talán rekordokat eddig csak az Insomniac féle Spider Man hozott PS4-en, de sikerült azt is hazavágni a nemrég megjelent második résszel."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Dilikutya
félisten
Marvel Kapitányban mi volt woke?
Thorban? A Spiderverse animációkban? Láttam őket, azért kérdezem.
Marveleket nem láttam, nem is tervezem.
Amit tudok, hogy van leszbikus karakter, azaz Eternals, de azokat meg nem is ismerem, nem tudom, mennyire új elem benne.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #143448 üzenetére
Captain Marvel, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Thor Love and Thunder, Spider-Man: Across the Spider-Verse, Marvels.
Az utóbbit különösen ajánlom mindenkinek megtekintésre. Kötelező!
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #143447 üzenetére
Gyűlöljük. 3 évesen is azt mondta rá a gyerekem anno: Ezt ne... :-D
-
Dilikutya
félisten
Melyik Marvel filmben van woke baromság? Mondjuk a Marveleket, meg a Shang-Chit nem láttam, mert nem érdekelt, fő sztorit sem érinti. Sorozatokat is kihagytam. Az új Hangyában meg pl. semmi ilyesmi nem volt, saját jogon szar az a film. Meg úgy egyáltalán a Végjáték óta kb. az összes, de semmi "woke" nincs bennük. Még átszínezett karakter se nagyon, Nick Fury is már a filmek előtt évekkel feketére váltott.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
Érdemes megnézni a korai Marvel filmeket, majd összevetni mondjuk az elmúlt pár év termésével. A különbség nem kicsi. Régen mertek egész jó filmeket készíteni, most meg debil, woke mocskolt baromságokra futja csak. Nem tudom ennek hol a vége, de amennyire toleráns voltam, annyira kezd elgurulni a gyógyszerem a szellemi termékek tönkreverése miatt.
Hab a tortán, hogy szülőként már meg kell nézzük a friss mesefilmeket mielőtt a gyerek elé tesszük, mert nem, nem fogom neki magyarázni, hogy tökre oké, ha Sándor ráfekszik Gézára.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Zó
aktív tag
Cloud felbételt zsoldosként kerül a képbe, de nagyrészt ő testesíti meg a partyt, és Barret is elveszíti vezérjellegét. Meglepne, ha a Rebirth ebben elszakadna az eredetitől. Megjegyzem, Cloud, Tifa és Aerith mellett Cidet is érdekesebb karakternek tartottam nála. Kidolgozottságban határeset, mivel az alapcsapat tagja, így több szerep jutott neki a party kibővülése előtt.
Ezzel együtt nyilván hülyeség a kritika, Barret sztereotip, indulatait magában tartó nagydarab feketeként indulása elviszi a kákán is csomót keresőket.
-
VoltanIgor
tag
-
echterion
nagyúr
-
TBT
addikt
"Woke gaming site attacks Final Fantasy 7 Rebirth for Racism & gets NUKED by gamers!"
Asszondják nincs elég fekete karakter a játékban és, hogy Cloud (a fehér srác) a főnök, nem Barret. Ezek sem játszottak a játékkal (még a klasszikus 1997-es változattal sem), mert pont, hogy Barret az "ellenállás" vezetője (a nagyfőnök), Cloud csak egy felbérelt zsoldos. És Barret háttérsztorija/karakter útja az egyik legjobb, amit fekete karakter valaha is videojátékban kapott. De ebben a Japánok mindig ügyesek voltak.
Eddig Tifa mellei okoztak gondot, most meg ez...Az ember már komolyan elzsibbad ezektől.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ez ilyen Overwatch copy + NetEase (Diablo Immortal) + F2P (tonnányi mikrotranzakcióval) cucc, szóval csak óvatosan!
Amúgy ezek a Marveles cuccok annyira jól mennek a játékiparban, hogy ilyen mértékben erőltetik őket?
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - Marvel Rivals | Official Announcement Trailer
'Marvel Rivals is a new hero team-based PVP shooter, PC requirements revealed'
'NetEase Games has just announced a new superhero team-based PVP shooter based in the Marvel IP, called Marvel Rivals. Marvel Rivals sounds like an Overwatch clone with Marvel’s superheroes. And below, you can find its debut trailer, as well as its official PC requirements.
In Marvel Rivals, players will assemble an all-star Marvel squad, devise countless strategies by combining powers to form unique Team-Up skills and fight in destructible, ever-changing battlefields across the continually evolving Marvel universe. Or at least that’s what the game’s description claims.
The game will have characters from Marvel’s franchises, such as Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men, and many more. And yes, each character will have his own superpowers.
Players will also be able to coordinate unique combinations between characters. For instance, you’ll be able to ride on Groot’s back as Rocket Raccoon to take on your enemies as a dangerous duo, unleash Gamma energy as Hulk to charge Iron Man’s armor for massive damage.
It’s also worth noting that the game will have a fast-paced gameplay loop and will feature destructible environments. Players will also be able to take cover to dodge attacks or use makeshift weapons to strike down enemies.
According to the PC specs, PC gamers will at least need an Intel Core i5-6600K or AMD Ryzen 5 1600X with 12GB of RAM and an NVIDIA GeForce GTX 1060 or AMD RX 580. NetEase recommends using an Intel Core i5-10400 or AMD Ryzen 5 5600X with 16GB of RAM and an NVIDIA GeForce RTX 2060 (Super) or AMD RX 5700-XT. The game will also require 70GB of free disk space.
Finally, there is no ETA on when Marvel Rivals will come out.'A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
válasz VoltanIgor #143437 üzenetére
Nem. Teljesen ingyenes, nem kell hozzá semmilyen előfizetés.
-
TBT
addikt
Érkezett néhány Stellar Blade preview videó (a demó alapján):
Game Informer
IGN
IGN Japan
PlayStation Access#143435
Én is Digital Deluxe verziót vettem, illetve van rendelésem a lemezes verzióra is.
Kíváncsian várom a demót én is.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Szerintem az Elden - a hibái ellenére is - egy első osztályú belépő bárkinek. Legyen az hc gamer, vagy tejelő anyuka. Mert igazából te saját magadnak "állítod" be a nehézséget. Pl. én nem használok:
- online summont
- a starting weaponnél komolyabb fegyvert
- asheket
- spiriteket
- NPC summont
- skilleket
- parryt
- manát
- varázslatokat
- craft rendszert
- 99%-ban távolsági fegyvereketIrgalmatlan mennyiségű, a sorcikat támogató cucc van benne, de te döntöd el nyilván, hogy milyen irányba fejleszted a sorcidat, mire specializálódsz és mennyire fér bele neked a fenti helpek egyike-másika, vagy mindegyike.
Amúgy a DaS 3 is rendben van már annyira kalapálva, hogy egy kihívást kereső sorcinak is ajánlanám, persze csak úgy, hogy nem néz cheapass buildeket a neten.
-
Crus
őstag
A From folyamatosan fejlődik az látszik, csak van amikor nem annyira op. az irány. Nem hiszem, hogy a Sekiro irány annyira jó lenne... olyannyira nem ütött az át semmit, hogy senki még csak másolni se akarja. Nem úgy a soulsokat.
Ha ma megnézel egy DeS-t és összeveted az Eldennel a különbség brutális. Látszik a fejlődés. (Azt most hagyjuk, hogy számomra az Elden mennyire ment el casual irányba és mennyire nem volt jó ötlet az open world, mert a From fanboyok ezzel úgyse néznek szembe.)
A kérdésedre tehát a rövid válaszom, hogy a DeS-hez képest mindegyik játéka egy újabb lépés előbbre, de azt már sokszor tárgyaltuk, hogy ezek a KF óta ezt csinálják.
-
Crus
őstag
válasz FunPro #143426 üzenetére
A LoS meg úgy jött a képbe, hogy dettó ezt a bossmászós, emelt nehézségű, akció RPG történetet vitte bele gameplaybe, nem is rosszul.
-
Crus
őstag
Sajnos a souls játékok rákfenéje a magic... teljesen szétveri az élményt, ha varázslatokkal félistenként távolról puttyogtatsz. Ezeket melee érdemes tolni, abból nem keveset lehet tanulni, ami aztán más játékokban is felhasználható. Amikor már túl vagy a 400. boss harcon a souls játékokban, onnantól nem nagyon tud zavarba ejteni már szinte semmi más címekben...
A DeS a From vasút egyik RÉGI állomása volt, ott és akkor korszakalkotó volt amit tudott. Ma már a benne levő játékmechanikai húzások zömét nem lehetne beadni a népnek, mert a kardjukba dőlnének. Ettől függetlenül kegyetlen jó játéknak tartom... a DeS és a DeS Remake összese cirka 12-14x ment le... az az igazság nem számoltam 10 felett. A DaS aztán változtatott sokat a formulán, sokat csiszolt rajta. Többek között ugye a tendency őrület is eltűnt.
A mentéssel kapcsolatos problémát már írtam, hogy a soulsokban nincsenek olyan questek, melyek miatt létkérdés a több save slot, míg a DD esetében ezek jelen vannak.
Számomra party a DD-ban se volt, gyak. mindent is én csináltam, nehezebb fokozaton szinte semmire se mentek a szerencsétlen pawnokkal.
De összességében a játékélmény és összhatás terén nálam a soulsok egy másik univerzumban játszanak, mint a DD.
Sekirót én senkinek nem ajánlanám... persze aki gerjed a QTE-re annak kötelező. Egy rakás dolgot kivettek belőle, ami a korábbi souls címekben ott volt és jól működött. Egy herélt Nioh, QTE autista képzővel. Letoltam... még az opcionális bossokat is, de újra már csak pénzért tolnám. Nagy csalódás volt.
-
FunPro
őstag
A Castlevania nem tudom, hogy keveredett be a diskurzusotokba.
Mármint, azt értem, hogy Crus felhozta, csak az a játék egy teljesen más műfaj. Amit egyébként meg nem mondok hogy mi, mert elméletileg talán hack and slash, a tps nézetes fajtából. Ahogy te is írtad, olyan, mint az első három god of war, a devil may cry, a legacy of kain defiance, vagy a darksiders.
-
Zó
aktív tag
Volt a Demon's Soulsban 100+ órám már, mire találkoztam a DD-vel, a Dark Soulst már csak később próbáltam. Elismerem az erényeiket, de annyira nem jön be az egész soulslike műfaj. A Sekirónak, az Elden Ringnek és a Nioh 1-2-nek azért tervezek esélyt adni. A rendesen co-opolható Remnant még végigment, de az azért jobban kilóg a sorból az inspiráció és a közös pontok ellenére.
A DD viszont más. A DeS-ben a közelharc is más jellegű, legalábbis nagyon szűk a közös mezsgye, a mágiarendszer vagy az íjászkodás pedig erősen mást képvisel. Party sincs, a karakterfejlesztés is más alapokon nyugszik stb. A máguslét gyakorlatilag értelmezhetetlen a cheatjellegén túl is, nemhogy alapvetés lenne benne.
Az AI pedig igazán rettenetes szinten van. A végső boss (nem, nem az utolsó utáni vicc) egyszerűen egy helyben állva tűri, hogy mérlegfelhővel megöld. Nem reagál, hiába mentél be a ködön, ha nem mész hozzá közelebb. A sárkányok is debilek: röpköd a várfal fölött és bombáz, mint egy perpetuum mobile módjára működő platform a Marióban, de ha rádobsz egy felhőt, akkor leesik. Ez se volt túl katartikus. De voltak még nehezen feldolgozható bossok számomra, például az óriás rája.
A világ antireaktív. Kretén hülyeségekkel kell kijátszani a világtendenciát (a tartalom egy része emögé van rejtve, de persze online a szerverek elcseszhetik a saját progresszedet), ha befolyásolni akarod, eközben a Nexusban a karakterek azt se reagálják le, ha mellettük leölsz valamit. Pedig a dumáik alapján tudnak egymásról, sőt van egy karakter, aki... spoiler, gondolom, tudod. Az egész élettelen - vagy inkább soulless?
A mentési rendszerét pedig én ennek se nézem el jobban, hiszen még szigorúbb is. Szoktam bossfightokat újrajátszani, itt meg csak az egész játékot lehet. De NPC-t is öltem meg véletlenül, bukva így a szálát. Túléltem, csak nem emelem piedesztálra a DD-vel szemben ezt a vonatkozását.
Lehet, hogy az Elden Ring a fentebbiekben jobb, nem tudom, hogy hol tart most a From, de rajongóvá nem tett a DeS, és nem érzem azt, hogy a két játék kiváltaná egymást. A Lords of Shadow-ról egyébként azt hittem eddig, hogy az egy God of Warba oltott Casltevania, majd ránézek egyszer.
Félreértés ne essék, az elkeseredett hangulat nagyon bejött, a leves design rendben volt (ha nem is mindig erőltették túl magukat, az atmoszférát akkor is kiszolgálta), a harc alapjai is működtek bizonyos "kasztokkal".
Halo legfeljebb a co-op kedvéért megy nálam, és az már végképp más, pláne, hogy boomer shootereken kívül a műfajában kevés az értékelhető.
-
TBT
addikt
Még 30 nap van hátra a Stellar Blade megjelenéséig!
-
Crus
őstag
Ha a DD élményt szeretnéd sokkal szebben, jobban, tisztábban, élvezetesebben... toljál már From játékokat for duck sake! Pl. ha nem szeretsz sokat szívni, ott az Elden. Azt szoptatós anyukák is játsszák, dugig van akkora könnyítésekkel, hogy kb. leülhetsz egy sarokba és kivárhatod, míg a summonok (és még csak nem is real playerek!) leverik helyetted a boss-t. Van benne questline is, sokkal több, mint a korábbi részekben... sőt szvsz több is, mint a DD-ban (már ha nem számítjuk a Dogma olyan fetch baromságait, hogy ölj meg 10 disznót).
Amikor én toltam a Dogmát, már mögöttem volt olyan pl., hogy DeS, DaS 1-2-3, Castlevania LoS és ezekhez hasonlítottam akaratlanul is, mert bár open world volt a DD, de alapvetően ARPG volt az is, meg a dark fantasy is eléggé jellemezte.
Azt látom, hogy nálad azért találhatott be jobban - dicséred is azon elemeit, melyek amúgy egy souls címben tökre alapvetően ott vannak -, mert szerintem te nem nagyon toltad végig a legnagyobb souls címeket. Nincs ezzel gond, de erősen ajánlom, hogy a középszar rettenetek helyett, inkább ezeket pótold, mert gondolom a Halo-t még mindig tologatod néha hardon, meg még itt írtad, hogy a HZD is hard felett ment...
-
i2k
őstag
válasz VoltanIgor #143418 üzenetére
Hol írtam, hogy probléma?
Épp ezért írtam lejjebb, hogy szívesen válaszoltam volna bármilyen normális kérdésre.Stellar Blade igy, és úgy, ezért dobtam be olyat, ami nem az, és jön PC-re is, és lehet ott is Wanted-módra gun fuzni.
(Badass woman rajongó vagyok: Lara Croft)
-
Golden9
veterán
-
Zó
aktív tag
Mindig is azt mondtam, hogy ezek a "nyugatias" vonatkozásai borzasztóak, egyszerűen komolyan se lehet őket venni, japó jank, ez van. Simán megértem, ha valaki ezek miatt utálja, én megtaláltam ezek mellett/mögött elrejtve azt, ami nemcsak más, de remek élménnyé is tettem számomra, illetve pár dolgot vitatnék is. Nem az a típus vagyok, aki ha X dologban alulteljesít egy játék, akkor már az Y-t sem tudom élvezni, illetve aki a négyzetrácsos füzetben vonja le a pontokat a hibákért, ellenben a látszólag keveset hibázó, patikamérlegen mért biztonsági játékok tudnak untatni (bár igény esetén ízekre tudom szedni őket, de észre szoktam venni, miért tud átugrani sokaknál a léc fölött).
1. Lehet szőrözni a harcrendszer kapcsán, de speciel ARPG-ként nem igazán van méltó versenytársa (miközben A nélkül is sok RPG-nek gyenge vagy megteszi színvonalú a harcrendszere, a klasszikusoké is). Sokféle kaszt van, mind használható, és rendes lock-on nélkül is élvezhető a közelharc az íjászkodás vagy a mágia is. Kevés RPG tud ennyire átélhető durva spelleket bevetni, hogy meteoreső meteoresőnek tűnjön, de valami effektnek.
2. A pawnokat nehéz betanítani, vannak hülyeségeik, ez tény, de nekem voltak nagyon jól használható segítőim (ostobák is, azoktól igyekeztem megszabadulni), a saját magam kreálta mage is kiválóan támogatott. Nem tökéletes rendszer, de nekem több szerencsém volt vele, mint ezek szerint neked, és tudtam is élvezni a gyümölcseit.
3. AI-t illetően még legendás FPS-ekből is tudnék olyat mondani, hogy előtted áll az ellenség, de lefagy. (Vagy a HZD-ben a harc közben rólunk elfeledkező vagy a nyomomat elvesztő robotok.) Biztos volt ebben is ilyen, nekem pont nem rémlik. Összességében a szörnyek viselkedése (pl. nőrabló ogrék) inkább érdekessé és életszagúbbá tették számomra. Ezen túl nem mondom, hogy csodát tesz, de fogalmam nincs, mi helyezte olyan magasra a lécet.
4. Az éjszakának vagy egyes dungeonöknek - főleg a kiegnek - tényleg nagyon sötét , túlélős hangulatuk tudott lenni, amikor is szinte létkérdés a fényforrás. Sajnos sok játékban kamu az éjszaka, egy kicsit kevesebb látsz (lásd HZD), de ennyi.
Szétszedni meg sok mindent szét lehet, a Mass Effect is egy jankhegy volt, a Fable egy súlytalan burleszk, az FF7-nél meg a 80-as évek nyugati RPG-i is játszhatóbbak, ha nem cseszel a matériapakolgatásra, mert az akkora őrület, hogy - ha jól rémlik - még Cid is poénkodik vele. (És mindháromról lehetne kisregényt írni. A japó RPG-k mellékküldetései különösen hírhedtek, az FF7 Remake/Rebirth vagy a 16 is megkapta a leszólást miatta még a feldicsérőktől is. Ez valahogy az Uráltól keletre magas a fejlesztőknek.)
-
TBT
addikt
Gamestar Magyarország: Ingyen kipróbálhatod a PlayStation 5 új exkluzív játékát (Stellar Blade), de előtte érdemes magadra zárnod az ajtót
Random hozzászólás a cikk alatt:
"Már ne haragudj, de ha olyan játékot adnának ki ahol egy lilára/kékre/zöldre festett hajú dagadt fekete mozgássérült genderfluid transzvesztita karakter rohangálna a képernyőn inkább szégyellném és magamra zárnám az ajtót minthogy egy jól kinéző csaj karakterrel tolok egy játékot. Az egyik hűen reflektálja egy tökéletes pszichiátriai eset minden jellemzőét, míg a másik teljesen normális és egészséges."My man!!!
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #143413 üzenetére
És azt "vágod", hogy nem vagyok* retardált, tudom, hogy nem ez az 1 játék jelenik meg ebben az évben.
Remélem, azt meg te "vágod", hogy olyan diskurzusba állsz bele, amiről nyilvánvalóan csak annyit "vágtál" le, hogy
- én írtam
- badass woman van benne.Közben meg szívesen válaszoltam volna bármilyen kérdésedre...
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Befutott a PlayStation aktuális hírleve - a Stellar Blade van a középpontban.
Illetve a Stellar Blade japán nyelvű trailere is megérkezett (azoknak, akik szeretik a japán hangsávokat - Eve hangját véleményem szerint nagyon jó eltalálták).
A videó ugyanaz a 6 perces anyag, mint amit január végén kaptunk.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #143409 üzenetére
Ahogy már eddig is megszokta(/ja lassan) a Nép (régi és új játékosok):
- DLC (lóupáncé')
- Season / Battle Pass
- Seasons
- Microtransactions
- fizetős alfa/béta tesztelés azaz Early Access
- feldarabolás (StarCraft 2, Final Fantasy 7... van/lesz(!) biztosan még)
- negrósítás/csúfítás
- Live Service,úgy azt is megszokja lassan, hogy minden és mindenki is az Örökké Tartó Pénzforrás mantra keretében a Live Service és Multiplayer Only játékokat (termékeket és ezekből élő faként kinövő frencsájzokat) akar pumpálni...
...lehetőleg valamilyen saját platformos (!) előfizetési modell keretében.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Hátha érdekel valakit, erről volna szó: [link] - Blackwell
-
i2k
őstag
"Ezer éve" ezt szajkózom, örülök, hogy más is látja, leírja:
"We cALl iT Ai". He knows its not AI. He even says its machine learning algo. AI is just hype word...
"It cAN wRitE iTS owN SoFTware". Sure but it cant develop it on its own. And that the most cruicial part. Its guided by human. Means its a tool not AI. And we see how flawed these generative algorithams are in ChatGPT and Gemini. They are almost unusable for coding. Raise your hand if you would let GPT, copilot or Gemini erase a single line in big ass project without being paranoid that you just broke whole project.Noone is close to AI.
//Context: az nvidia főnök ajnározta a Maxwell (vagy Blackwell, franc se tudja már) chipet.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
És basszus kimosdatják...
[link] - Suicide Squad: Kill The Justice League Season 1 is a Big Step in the Right Direction
"The quality of this content will remain unseen until March 28, and things like the Joker's inclusion have already attracted negative attention for his mediocre design and multiverse theming. However, it's a free update with many new additions nonetheless—something that will help stop Suicide Squad from becoming a content wasteland in the vein of Marvel's Avengers. Moreover, the update comes with a ton of bug fixes. These fixes are essential for the game's longevity and are an important step toward a better player experience."
"Season 1 has been split into two 'episodes' titled 'Fear' and 'Duality'. The aforementioned patches will arrive in Suicide Squad with Fear, as well as Scarecrow's Infamy Set, Joker as a playable character, and a boss fight against a version of Brainiac with Green Lantern's powers. Duality will arrive mid-season, delivering other new features like a Two-Face Infamy Set and another Brainiac fight—this time with Superman's powerset.
This is quite a substantial set of content per episode, with each sporting a variety of cosmetics, new weapons, new missions, and new boss fights. Spreading this out across the multi-month season will keep the title going for longer and, rather than having one content burst at the beginning of the season, players will be sustained over a longer period. This is a unique strategy, but it's one with great potential. If this can be replicated to a high standard across multiple seasons, Suicide Squad might be saved despite WB's live-service pivot."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Ehh...
Az ilyenektől valamiért az az érzésem, hogy talán sértődöttség van a másik nemben, amiért 1-2 férfi megbántotta, megalázta, megcsalta, visszautasította... és emiatt az összes férfi egy szemétláda, jó lenne kinyírni mindet. És az ilyen nők összeállnak, aztán a kreativitásukból valami ilyesmi "mű" születik. Másra nem tudok gondolni. Kár, hogy a pszichológus óradíja is emelkedett és, hogy Lipótmezőt is bezárták.
-
i2k
őstag
A "SPINE" című géjm megvan?
[Abban lehet majd csak igazán pasikat legyalulni badass womannel]
STEAM: [link] - Planned Release Date: To be announced
"SPINE is a single-player story rich action game focused on intense close-quarters gun fights with aesthetics of Gun fu movies. Boost your reflexes using a Spine augmentation and shoot the bad guys up close, en masse while performing all kinds of choreographic moves with your firearms!"A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
válasz cyberkind #143403 üzenetére
Csak a szokásos "modern" nyugati felfogás - avagy a manapság ábrázolt nők a videojátékokban:
E mellé jön még némi rasszizmus is, illetve a fehér férfiak masszív gyűlölete, de az ezek mellett már csak hab a tortán.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Mint ez a szépség?
-
-
i2k
őstag
válasz gejala #143400 üzenetére
De azé' már most megy a sírás-rívás az "A.I." térnyerése, a "kreatív" munkával bírók munkájának csökkenése ellen...
...tudjuk, hogy vihar a biliben a dolog (a tényleges MI kanyarban sincs), de valamire kell fogni a béremelést, a sztrájk-jog gyakorlását és a digitális médiában hápogást, mutogatást.
Közben meg csak a MINIMUMOT kellene hozni minden félnek egy-egy játékfejlesztés során és mindenki kussban lenne - minimum, hogy legyen választási opció.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GTA V
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest