Hirdetés
- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Én szeret(t)em a Far Cryokat. A második rész respawn-fest tényleg szar volt, de a harmadik rész nekem máig etalon. Jóféle szabadság és harc, jó sztori, jó fejlődési mechanika. A BD nagyon élvezetes retró. A negyedik még olyan, mint a három, csak rosszabb sztorival, de onnantól nagy lejtő. Az ötödiket sosem fogom befejezni, a hatodikat Ubiplayen próbáltam ki, elég is volt.
Teljesen olyan, mint az Ass Creed, első pár jó volt, de máig abból élnek, mert mindig lesz, aki veszi őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest