- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz TheNewDawn #124398 üzenetére
Abszolúte meg is értem azokat, akik nem szeretnek vagy akarnak kockáztatni.
A választás lehetőségét dobjuk fel itt egymásnak, olyanoknak akik nem keresnek, vagy épp fáradtak, nincsenek nagy gép előtt (etc.), hogy lám, itt és itt, ennyi és ennyi, ha érdekel, veheted, döntsd el, megér-e neked most ennyit...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Sajnálom, én nem kántálok mindig a tömeggel:
- Ti mind egyéniségek vagytok!
- Igen, mi mind egyéniségek vagyunk!
- Ti mind különbözőek vagytok!
- Igen, mi mind különbözőek vagyunk!
- Én nem.Amire utalni akarok: mindig is lesznek olyanok, akik nem értenek egyet mindenkivel egyet a topikjaitokban, és nem bólogatnak mindenre csak azért, hogy "rend" legyen, vagy békén hagyják.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TheNewDawn
addikt
Szürke és szürke között is van nem kis különbség, mondhatni a szurkeboltok között is fellelhető a szürke mind az 50 árnyalata Cd keys sztem kb top 3 a kategóriában, olyan 30-40* rendeltem tőlük, de legkisebb probléma nem volt soha velük. Ellenben már 2* volt hogy hivatalos forrásból rendeltem és egyiknél 1 napot vártam a kodra, másik friss eset meg tegnapelőtti, ahol hibás kódot kaptam dirt 4 re és az ügyfélszolgálat telibe szarta , csak mikor megfenyegettem őket hogy reportot kapnak paypalon kaptak észbe... Ennek ellenére mikor ilyen 1 eurós árkülönbség van csak mint a SOW nal, akkor én is inkább voidut választanám.
-
tomsolo
addikt
Hű gyerekek ez a Sebastien Loeb Rally EVO nagyon durva anyag - a rosszabik fajtából.
Annak ajánlom egyedül aki gyűjti a rossz játékokat, mert annyira rossz, hogy tegnap többször is röhögőgörcsöt kaptam, amíg szenvedtem vele vagy másfél órát. Pedig nem indul rosszul, kezdésnek nevet ruhát, mintát, színt, csapatnevet alkothatunk, egyszóval minden megvan, hogy elinduljon egy jó kis karrier mód, a startként kapott öreg pözsóval.
A ratyiságát külön emeli, hogy az elején mindenhez egy okosnak tűnő narrátor "elmagyarázza" a how-to-t, sőt még (randa) cgis videók is vannak, hogy elterelje a figyelmet. Engem kezdésnél már ott pofánvert, hogy miután mindent beállítottam rákérdezett kipróbálom-e az autós iskolát mielőtt belevetem magam a hihetetlenül izgalmas kalandokba. Mint kiderült a YES beugratós kérdés volt, mert ha nem is teljesen fagyott ki tőle - a menüt tudtam ugráltatni alt+f4-el hogy ki lépek-e - ott maradtam bennülve egy kocsiban ami semmire sem reagált. Na mindegy másodikra már ravasz módon skippeltem így ott találtam magam a menüben. Na lássuk a testdrive-t miről maradtam le, (ekkor a saját csapatod telephelyén találod magad ahol van egy bólyás pálya, meg egy földutas) és megnyomtam a gázt.
Majd elszörnyedtem. Valahol bekapcsoltak egy fogorvosi fúrót ?, ja nem az a kocsi hangja. (Belül halkabb mint kívül.) A kamera kezelést nem tudom ki írta, de innen szeretnék gratulálni neki mert maradandót alkotott. Külső nézetben menni - nem vezetni mert olyat nem tud a játék - olyan mintha FPS nézetben az orrodra ragasztasz egy kocsi matricát és úgy szaladgálsz, amíg mondjuk egy kanyarhoz nem érsz MERT AKKOR - minden más autós játékkal ellentétben - a kamera az ellentétes irányban mozog el, így ott olyan mintha a Resi 1-ben próbálnál egy külső rögzített szögből autót vezeteni. Ha egyenesben tolsz egy ilyet, akkor az autó úgy mozog mintha oldalazna - igen STRAFE! - mivel fizika mint olyan nincs a játékban. És az egészet átitatja egy mocskos vattaszerű delay, ami még gusztustalanabbá teszi a papírkarton szerű autót vezetését.
Belső nézetben egy fokkal jobb menni - de ekkor még erősebb az FPS/Walking szimulátor feeling. Miután kiszórakoztam magam mondom menjünk egy versenyt. Na mármost, minden rossz amit addig láttam, megötszöröződött. Olyan hajtűkanyarokat vettem be 70-el, olyan hármas-négyes! kanyar sikánokat vettem be százzal ami elképzelhetetlen. Bonyolítja a dolgokat, hogy ami egyik pillanatban még működik a következő kanyarban már nem biztos - mivel a pályára írt lófasz szkript határozza meg a fizikát LOL - szóval nagy kihívás végigmenni rajtuk.
Van sérülés modell is, egy nagyobb csattanás után mondom végre vmi tsikerült megírniuk, mert látom a szikrát, hallom, hogy vmi leér (arra gondoltam a kipufogódob szakadt le) mentem vagy 3 km-t mikor váratlanul kicsúsztam egy szakadékba, semmi gond simán felmentem az útra a 65 fokos emelkedőn.
Na igen ám, de ahogy visszakanyaradok elfordul a kamera és látom, hogy idáig a bal első felnin jöttem és az szikrázott annyit.Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
válasz W.Wilson #124394 üzenetére
"Sikerült alátámasztanod ZsZso minden mondatát, amit veled kapcsolatban írt."
Nyilván így van, ha így akarod/ja olvasni azt, amit írok.
Én most például úgy olvastam a te hozzászólásodat, mintha olyasvalaki írta volna, aki minden áron be akart volna szólni, csak rövidre fogta.
//Teszem hozzá: az idézett mondatom is direkt volt nem kifejtős.
-
W.Wilson
aktív tag
"Szóval, ha a nyomom a bögyöd, az csakis miattad, magadnak van okozva."
Sikerült alátámasztanod ZsZso minden mondatát, amit veled kapcsolatban írt.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
i2k
őstag
válasz ZsZso #124389 üzenetére
"(költői kérdés)"
Nincs szükség költői kérdésekre.
Felnőtt, gondolkodásra képes emberek járnak és írogatnak ide (a regisztráláshoz is szükséges némi gógyi, tehát 7-8 évesek bizonyára nem esnek áldozatául a gonosz szürke oldalaknak), és fel tudják fogni, miről is írtam.
Ki lett írva (cenzúráztam is, nehogy valaki felsírjon), hogy hol van az ajánlat. Onnantól kezdve csak fel kell mérni, megéri-e neki a "kockázat" (jelzem: CD*eys még mindig nem szabadkőművesek és lopott kulcsok gyűjtő- és árusító helye, de mindenkinek a lelkiismeretére és eszére bízom a dolog megítélését).
Nem volt leírva, hogy csak is itt szabad és kell vásárolni.//Személyes: hányingerem van már ezektől a szürke vs. fehér oldalazásoktól, meg az önkéntes megmondásoktól, utasítgatásoktól, törölgetésektől és attól, hogy névtelen, arctalan (és fórumba nem író) emberek nevében kiált mindenki ördögöt, ha csak említésre kerül egy-egy olcsóbb, bejáratott forrás.
Nem vagyok az a sértődős fajta (még ha egyesek ilyesmit is látnak a riposztjaimba néha), de nem szokásom arra hajlongani sem, amerre az aktuális trend szele fújna, ha én másként érzem, gondolom = szívesen, és hezitálás nélkül beleállok szócsatákba, érvek ütköztetésébe, és tudtommal, nem anyáztam még senkit az elmúlt 22 évnyi fórumozás alatt (inet), és itt sem a mittomén hány évem alatt.
Szóval, ha a nyomom a bögyöd, az csakis miattad, magadnak van okozva.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz micafighter #124385 üzenetére
Én korábban, picivel (~2 euró) drágábban vettem meg, szintúgy a GOLD-ot.
Az előzmény végigjátszása folyamatban és utána nyargalok is át a Háború Árnyékára.//Nyilván, lesz még bundliban is, akár 1-2 éven belül is, de szerintem is megér már ennyit, különösen olyan játékosnak, aki azonnal bele is csapna vele a húrokba.
-
ZsZso
Közösségépítő
ÓÓÓ, esik a BitCoin ... már $5000 alatt jár. Kár, hogy már incifincit se izgatja a VGA árakat .
@eami: Erzsit már megkérdeztem, biztosra akartam menni mielőtt posztoltam.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
Na, csak úgy Imysen: "Látom, az agyadig nem is jutott el a válasz..." (#124202).
Te írtad, nem én: "Middle-earth Shadow of War Gold Edition = Definitive Edition"
Utána leírod mégegyszer:
"Khm: Én a Gold Editiont linkeltem.
Gold = Definitive"Most ha "=", akkor nem mindegy melyiket írod? Minden normális ember az olcsóbbat vette volna összehasonlítási alapnak. Vagy a hatásvadászat miatt a fehér boltokból direkt egy régi, már nem létező verzió magasabb árát említed? Minek? Nem az a cél, hogy használható és korrekt infót adjunk a többieknek? (költői kérdés)
Fehér árakra az alábbiakat írtad:
"Historical Low: GameBillet on 2018-07-06 -- 75% OFF -- 25,49€ (~8200 Ft)
Current Best: GamersGate on 2018-10-22 -- 0% OFF -- 99,87€ (~32110 Ft)"Azt írtam, hogy "az általad említett árnál olcsóbb" Voidun, majd leírod Te is, hogy ugyanezt láttad a gg.deals linkemen, amit direkt azért tettem be, hogy ne csak a levegőbe beszéljek.
Miért írtam amit írtam?!
Hát azért mert míg Te azt állítottad, hogy szürkéből 13,69€, míg fehérből /majdnem a duplája/ 25.49€, addig a valóságban ez szürke 13,69€ VS 14,99€. Ez azért nem ugyanaz és ezt a többieknek is látniuk kell, hogy megfelelő következtetéseket vonhassanak le.Bocs a stílusért, de a hócipellőm kezd telelenni, hogy Neked mindig minden áron igazadnak kell lennie és bármilyen apróságot képes vagy támadásnak vélni majd pokróc módon kiosztani a másikat (a mostani szitu még nem is volt vészes). Aki Téged nem ért meg az mind gyengeelméjű. Ha Te nem érted meg, hogy a másik mit ír, akkor sem benned keresendő a hiba, hanem a másik "debilben".
Saját fegyvered használtam ellened, hátha feltűnik milyen sértő és bántó is tud lenni, amikor egy fórumtársad ilyen módon beszél veled. Remélem így leesik és mikor legközelebb hasonló hangnemben kezdenél írogatni, akkor inkább átírod, ahelyett, hogy elküldenéd.Ettől függetlenül szeretlek, tisztellek - félre ne értsd, de ez most már hosszú ideje nyomta a begyem (és szerintem nem vagyok egyedül vele).
Cicaharc vége, nem fogok ilyen baromságokba többet beleállni, nincs erre időm .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
tomsolo
addikt
Remélem aki úgy dönt behúzza az legalább végigvitte az első részt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
csaba951
veterán
válasz ZsZso #124380 üzenetére
Várhatóan szerdán este indul a Steam Autumn Sale, és ha lesz ennyiért, akkor megveszem kártyapénzből. Ha nem lesz 15 €-ért akkor viszont instant buy Voidu-ról. Másik ilyen amit nézegetek az Assassin's Creed Origins - Gold Edition, lehetőleg Steam-re 30 € környékén, szintén kártyapénzből. Másra igazából nem is költenék.
-
i2k
őstag
SHADOW OF WAR EDITIONS: STANDARD VS SILVER VS GOLD VS DEFINITIVE (nem kiabálok, így volt odagépelve)
"If you get the Gold or the Definitive Edition you will get the following bonus content:
(1) Slaughter Tribe Nemesis Expansion
(2) Outlaw Tribe Nemesis Expansion
(3) The Blade of Galadriel Story Expansion
(4) The Desolation of Mordor Story Expansion
(5) Gold War Chest (not for the Definitive Edition)"1 = • Thousands of NEW Nemesis System enemies, followers & stories
• NEW Orc weapons, fatalities and brutalities
• NEW Fortress, Outpost and Wilderness gameplay
• NEW Legendary Gear Set for the Bright Lord2 = • Thousands of NEW Nemesis System enemies, followers & stories
• NEW Orc Weapons, fatalities and brutalities
• NEW Fortress, Outpost and Wilderness gameplay
• NEW Legendary Gear Set for the Bright Lord3 = • NEW Story campaign
• NEW Orc Allies & Side Missions
• NEW Boss fights against the Ringwraiths and Dark Talion
• NEW Light wielding Combat
• NEW Legendary Gear Set for Eltariel4 = • NEW Story campaign
• NEW Side missions featuring Torvin
• NEW Human Mercenaries and Bodyguards
• NEW Region of Mordor - The Desert of Lithlad
• NEW Beasts: Were-wyrms5 = bizonyára valami vackok
-
i2k
őstag
Tegyük még jobban tisztába - wintermadness kóddal sem lett olcsóbb a CD*eysnél:
-
i2k
őstag
Khm: Én a Gold Editiont linkeltem.
Gold = Definitive
Linkeden:
- legolcsóbb: sima változat 10,2 euro
- legolcsóbb: Gold/Definitive változat 14,99 euro...Szóval?
-
-
i2k
őstag
Rekord olcsó: "Middle-earth Shadow of War Gold Edition = Definitive Edition
Hely: CD*eys.
Ár: 13,69 € = ~4400 FtITAD szerint:
Historical Low: GameBillet on 2018-07-06 -- 75% OFF -- 25,49€ (~8200 Ft)
Current Best: GamersGate on 2018-10-22 -- 0% OFF -- 99,87€ (~32110 Ft) --- WTF...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124373 üzenetére
És RTX-es
RTX 595 Pro Ultima Edition
-
-
i2k
őstag
Hardver OFF:
Nem csak az AMD csinálta eddig.
Az a bizonyos RX480 > RX580 > RX590:
...ezt tudja:
Az egész ebből a videóbál származik: KLIKK RÁM! (Linus Tech Tips - Published on Nov 18, 2018)
-
i2k
őstag
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124365 üzenetére
~127000 Ft volt eddig.
Black Friday előtt még megemelték 11 ezerrel!: ~138 ezer a PS4 Pro náluk (https://www.konzolokszervize.hu/).S eddig csak ezt az üzletet néztem meg!
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124365 üzenetére
Én is PS4-est akarok.
Hardverben, kontrollerben hiába erősebb az MS-megoldás.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
válasz sith7 #124363 üzenetére
Részben ez is igaz, igaz a sportjátékos is, meg az is igaz, hogy ha a szolgáltatások fontosak mint a gamepass akkor a One (X), de a következő genre már lesznek csak exkluzívok, csak ugye ez is idő.
(#124364) Źşë'
Nekem jelenleg is a PS a befutó, a 360-as érában több exkluzívuk volt, de az is édeskevés a PS-hez képest.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
köszi a tapasztalatok megosztását akár itt akár privátban mindenkinek!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
micafighter
nagyúr
Nincs egyik konzolom sem, de amennyire tudom, XBOXot leginkább a sport játékok miatt érdemes venni, meg a forzák miatt. A Microsoft playanywhere miatt PSre ma már jóval több exkluzív van, God of War, az új Spiderman, Last of us, Uncharted.
Más: köszönöm mindenkinek a kontrolleres válaszokat
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cheesus #124351 üzenetére
"Már rendelkezem a Gears of Wars: Ultimate Edition Xbox One verziójával. Van kapcsolat a játék két verziója között?
A Gears of War: Ultimate Edition Xbox One és Windows 10 verziója két különböző verzió. Nincs kapcsolat vagy átvitel a két játék között."Vagyis Xbox kód nem jó PC-re.
Live-Die-Respawn
-
morfondőr
őstag
válasz Cheesus #124356 üzenetére
Van belőle Win10 verzió, csak PC-re nem fogja elfogadni az Xbox kódot, mert nem play anywhere játék:
I already have the Xbox One version of Gears of War: Ultimate Edition. Are the two versions of the game linked?
The Xbox One and Windows 10 versions of Gears of War: Ultimate Edition are different versions. There's no link or crossover between the games.
As you'll need to have a Microsoft account to sign in to Xbox Live to play, you can earn achievements and gamerscore in both games. However, any progress you make on the Xbox One version will not carry over to the Windows 10 version, and vice versa. forrásSteam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Źşë'
addikt
van aki xboxon és ps4en is játszik? azt tudom hogy ps4en több az exclusive cím is, ill. xboxon már kevesebb - ott milyen játékok ajánlottak inkább? ill érdemes boxot venni egyáltalán?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dilikutya
félisten
válasz genndy #124340 üzenetére
Ezek azért nem mind ilyen jó kis csonkolósak. Dead Island-ot sajnálom, hogy elég steril lett. Wolfenstein részeket még nem próbáltam, a New Colossus demóját feltettem, de csak fekete képernyő van a logó után.
Shadow Warrior pont olyan, azokat ismerem, állítólag a 2. része jobb, az első nekem unalomba fulladt.
For Honort osztogatták ingyen? Mert akkor az is megvan.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Cheesus
senior tag
Bár a Microsoft honlapján nem találtam meg a Play Anywhere játékok közt (vagy csak simán vak vagyok), de rosszul emlékszem, hogy ez a Gears of War: Ultimate Edition jó Windows 10-re is?
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
-
tomsolo
addikt
Jelentem a WRC7 teljesen megvett engem erre a hétvégére.
Így - 2/3 része megvan a karrier módnak, már csak a WRC season van vissza - nagyon régen szórakoztam ilyen jól autós játékkal. Hiába kevés az autó és csak egyet lehet választani seasononként***, másodikra nagyon bejött szegény Emil Bergkvist - azóta leégett - Citroenje.
Szinte minden pályát imádtam, imádok eddig**** de Monte Carlo, Svédország állatkirály volt, utóbbinál feljebb toltam a nehézségi fokot annyira jó volt határon tolni. Csináltam több tesztet a nehézségi fokokkal, easyn 4-5 durva hiba is belefér, mediumnál csiszre egy - de inkább egy se, hard és afelett tolni kell állat módon(semmi nem jár a nehézségi fokért csak szólok, max a végén más időket fog menni az AI a táblán - menetközben is lehet változtatni btw).
A Greater good jogán azért azt megcsináltam, hogyan lehet kihekkelni a restart limitet akit idegel ez.
Csak ajánlani tudom mindekinek aki szereti a rallyt. (Német ADAC pálya nagy kihívás kocc nélkül ) De kontroller ajánlott hozzá legalább, mert sok pálya van ahol nagyon jól jön az analóg gáz/fékadagolás.
*** Juniorba a nemet bajnokságra kaptam ajándékba egy Skodát (sponsor).
**** Kivéve a spanyol bajnokság technikai pályája, ami egy hülyeség imho.Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
hah, lecsapok a piaci résre - megbízható forrásból származó Urban War Defense DESURA kulcsokat cserélnék félmalacra! A készletek végesek, max másfél malacot hozzatok magatokkal!
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #124338 üzenetére
"Ez a Steam sara is"
Ez egészen konkrétan egészében a Steam sara, mert eleve odaenged a platformjához minden tizenéves RPG Maker, és Unity Tutorial spammer hülyegyereket is.
Greenlight kifingásával még rosszabb lett a helyzet, Steam Direct keretében már szavazatokat sem kell hamisítani, bárki bármit odahányhat a boltba, és őDagadtságának Kamarájából még csak azt sem ellenőrzik, hogy tartalmaz-e a csomag futtatható indítófájlt.most megtúrom a legújabb 2,5D-platformer mappát és a következő játékok
FAR: Lone Sails
My Memory of Us
Another Sight most 40% zakcióban extra macska DLC-vel
Steel Rats
Pharaonic
Wenjiabüdös életbe nem kerültek volna elém, ha hónaljfelsőig ne kotrom meg újabban a boltot.
De a régiből az egyébként ismertebb INSIDE, FEZ sem került elém, pedig nincsenek a fiókon.
Marlow Briggs and the Mask of Death, Black The Fall, Cargo Commander, Deadlight, Shadow Complex Remastered, Flashback, Dark Matter is vagy eljutnak a népekhez, vagy nem.Broforce talán jobb helyzetben van, az elég népszerű lett, van neki
ingyenes The Expendabros spinoff játéka is.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
csaba951
veterán
-
addikt
válasz Dilikutya #124327 üzenetére
DOOM
Shadow Warrior 1, 2
Wolfenstein: The New Order, New Colossus, Old Blood
Mortal Kombat 9, 10
Killing Floor 1+2
Dead Island, Riptide, megmégnemtomhányrészevan
Painkiller: Hell & Damnation
Resident Evil melyik az utolsó? 7?
Left 4 Dead 1, 2
Dying Light
Postal 1, 2, 3
Manhunt
Conan Exiles
Devil May Cry
For Honor
Vampyr
Warhammer: Vermintide
Serious Sam: BFE (?)
Agony (?)
Surgeon Simulator[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #124321 üzenetére
Próbáld ki melyikre áll rá jobban a kezed, nekem az Xbone a kedvencem, valszeg veszek is majd Elite-et, de a PS4 se rossz.
-
nagyúr
Ez a Steam sara is hogy szó nélkül csinál ilyeneket... mert ha dev vagy a kiadó mond valamit akkor azt azonnal.
Vásárlók meg le vannak szarva...Szerintem a Steam-nek is változtatnia kéne a hozzáállásán, nem szó nélkül törölni ilyeneket.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
eami
veterán
Urban War Defense. a dev az összes kulcsot letiltotta....
dev statements:
Canary [Dev]
1 Statement
Hi guys, In regards to the revoked keys 20K keys were given to IndieGala for their sale and keys have been being sold since withought any payment to me from them including on other websites.
I apologise fot the inconvienience however this is on them, I will be contacting them to see what's going on in regards to the earnings as I have not seen a single penny.2 Statement
On a side note I will work to make sure you guys get your keys back one way or another as it's not your fault, I feel like we've both been screwed over by these sale sites.3 Statement
So who do you think is responsible? the manufactuer or the person who sold you these cars illegally?
Indiegala have your money, there is literally nothing I can do about it they're the ones that have stolen from you.
If they sold you the keys then how am I scamming you? they're the ones that have your money not me, I haven't recieved a penny.4 Statement
Well you're targeting a developer who worked hard and instead of a large website of which has been taking your money for something fraudulently. If there's anyone that should be reported it is them, I have literally no money.5 Statement
No they've screwed you over, they took your money because they knew they could get away with it and I'd get the blame.
Not all keys are revoked, there are 3866 I know about being purchased anything else was sold fraudulently.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz micafighter #124333 üzenetére
"lényeg a látványos és tartalmas vizuális erőszak." Ezért gondoltam rá.
-
reelc
veterán
válasz micafighter #124330 üzenetére
Mortal Kombat?
-
TheNewDawn
addikt
válasz Hokunda #124328 üzenetére
Én se tettem bele tavaly túl sokat a divisionbe, ( 12 óra) de legalább nem 50, hanem 15 euróért vettem, ráadásul a teljes gold verziót, igy még ugy-ahogy megérte.
De értelek amúgy, de azért 3-4-5 éves dlc ket nem 50% os akcióban kellene adni.... hanem 80-90 ben.
Nekem is megvan összes paradox játék, de mindegyikből az alapverzió csak kb, ugye irtam miért.
Pedig kidobnák belőle a gold editiont mondjuk akár 50-60 euróért, biztosen megvenném. 200 ért nem vagyok hajlandó viszont ez tuti.Slitherine játékokkal is igy vagyok ( pl Panzercorpsbe van kb 500 órám) ott is 140 euró lenne kb összes dlc vel a játék, de ott legalább 2016 végén kiadták a gold editiont akcióban 26 ért, vettem is meg egyből
-
micafighter
nagyúr
válasz Dilikutya #124327 üzenetére
Witcherben is elég szépen szállnak a végtagok, de ott ha olyan OP akarsz lenni mint mordorban, akkor könnyű fokozaton kell nekimenni, esetleg all skill active mod, plusz van gore mod is hozzá ha jól emlékszem, meg olyan mod ami minden killnél apritja a végtagokat (alapból nem minden killnél repül). Mondjuk a mordor az egy nagy daráló, a witcher azért az nem csak a darálásrol szól.
Batman ugye nagyon hasonló a mordorhoz, csak pont a kibelezes hiányzik belőle, mert Batman csak kiüti a rosszfiukat.
Mad maxet is tudom ajánlani amúgy. De ha kifejezett daráló kell az a mordor, a Doom meg a killing floor amik nekem is eszembe jutnak.
Szerk.: Most jut eszembe a Shadow warrior is daráló.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hokunda
senior tag
válasz TheNewDawn #124326 üzenetére
Mint mondottam egyéni megítélés kérdése. Nálam a 300+ óra simán ér ennyit annak fényében, hogy pl az 50 euros Divisiont 6 óra után "dobtam" a szemétbe. (egyébként a Stellaris 2016os, a Skylines meg 15ös, egyik sem esik ki az adott dátumból. De mégegyszer igen a 15 eurokat leszurkolják 4 havonta, ha valakinek kell a mégtöbb tartalom.
-
Dilikutya
félisten
A Mordor-on kívül mi van még olyan játék, ami látványos mészárlás? Embereket, szörnyeket akarok pörköltnek felkockázni. Mindegy, hogy FPS, RPG, hack'n'slash, lényeg a látványos és tartalmas vizuális erőszak.
Épp a Bad Company 2-t vettem elő az elfekvőből, jó meg minden, de semmi vér. Meg mondjuk idegesít, hogy a játék fele átvezető videó.
Killing Floor 2-ről tudom, hogy jó kibelezős, csak épp az érdemi látvány Nvidia kártyára van alkotva.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TheNewDawn
addikt
válasz Hokunda #124320 üzenetére
A probléma a paradox játékokkal pont a zárójelben lévő dologgal van, ezért nem is vehetok ide.legyen bármelyik game is ( eu4 et kihagytad pedig nagyon jó) mindegyik játékuk 5-6-7 éves és ehhez képest összes DLC vel akciósan kerülnek kb 200 euróba amúgy meg duplája.ennyiert a jó....kat azért. Amúgy a steallaris szerintem nem a műfaj legjobbja, legalábbis nekem az endless space 2 sokkal jobban bejött.ha már klasszikusok, akkor amúgy divinity 1-2 is idejohet.
-
Allien
veterán
Xbox one. Igaz, ha csak a vezérlőt veszed, akkor csak kábelesen tudsz játszani (ez igaz a ps4re is). De, van usb-s adapter, és azzal lehet vezeték nélkül is nyomulni. Néha vannak eléggé jó akciók. Tavaly pl kék alap kontrollert 9990-rt lehetett beszerezni! De, 12E-rt is sokszor volt akciós. Mostanába meg nem látom ennél olcsóbban. Még black friday alatt is 14E volt...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
tomsolo
addikt
Ha nincsenek nagy igények Logitech FC310 is jó - cserébe olcsó. Most volt BF-en akcióba 5.9-ért.
-
morfondőr
őstag
Gamepad topic! Működik a ps4 pad is, de ha nem akarsz mókolgatni, akkor xbox one! Szvsz sokkal jobb is!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
micafighter
nagyúr
PChez vennék kontrollert, Xbox One vagy PS4 gyári kontrollerért ajánljátok?
PS4 kontroller egyáltalán működik PCvel?
-
Hokunda
senior tag
válasz micafighter #124318 üzenetére
Nyugodtan idejöhetnek a Paradox játékai is! (Márha valaki félre tudja tenni az alapjáték/dlc hegyek és árazásuk gyakorlatát.)
Mind a Cities: Skylines mind a Stellaris viszonylag új, előbbi zsáneren belül vitán felül a legjobb, utóbbi szintén (ha a 20+ éves IG1 nem számít). A dlck olyan mélységet adnak nekik, hogy 100+ óra után már lesz fogalma Gipsz Jakabnak, hogy mit és hogyan kéne. De a CKII meg a HoI sorozat is kifejezetten jó single élmény, bonyolult játékmenettel, igaz hosszadalmas beletanulni meg 144 hzes monitor se kell hozzá, meg robbani se robban fel bennük sok minden.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érdekel, felkerült Steamre az Indiana Jones and the Emperor's Tomb. [link]
Live-Die-Respawn
-
micafighter
nagyúr
válasz TheNewDawn #124309 üzenetére
Én mindenképp a listához adnám még a Dragon Age Origins és Awakeninget is.
Witcher kapcsán a 3 önmagában is megállja a helyét, de a 2. rész az a közvetlen előzmény a kialakult helyzetre a világban, így szerintem mindenképp érdemes annak is adni egy esélyt.
Az első rész pedig egy olyan perspektívát ad Ciri vervonalarol, amit megint kár kihagyni szerintem.
Illetve az első resz pár tekintetben egyszerűbb volt, de sok tekintetben összetettebb, például a különböző stílusok karddal, vagy például a főzetek.
-
TheNewDawn
addikt
válasz tomsolo #124313 üzenetére
A könyvek bár nem rosszak, de a játékhoz és világhirű sci fi írókhoz képest is középszerűek. Én 4 et tudtam elolvasni nagy nehezen, aztán annyi, pedig ha valaki, akkor én kb mindent elolvastam, ami létezik életemben, még legelfoglaltabb évemben sincs olyan mind a mai napig, hogy ne végezzek ki kb minden 3-4 hétben egy hoszabb lélegzetű könyvet. Régebben meg...
Egy szó mint száz, lépj át a könyveken, és adj egy esélyt a TW3 nak, nagyon megéri,főleg , ha a kettő tetszett, és nagy kár lenne kihagynod, nem teljes a történet nélküle, + rettentő élvezetes is ( a legelejét leszámítva ). És épp ezért szerencsére vagy sajnos, de meglehetősen lezárt is, már ami Geraltot illeti. Azért ha máshogy és máshol nem is, ha még lesz valaha folytatás, remélem őt és Trisst ( vagy épp Yent ha valaki őt választotta) is viszontlátjuk még egy rövid cameo vagy spinoff erejég (mint pl ahogy Cirit a 3. részben
Trissről én mondjuk egy teljes játéknyi vagy dlc nyi folytatást szívesen látnék, ahogy a legtehetségesebb, de még a történet végének pillanatában egy éppenhog közepes erejű varázslónőből szép lassan a tehetségének megfelelően a legerősebb válik, és egyben főszereplővé lép elő a világ sorsának alakításában
Persze ez utóbbira sajnos szinte 0 esély van, mármint hogy Triss ( vagy Yen) ilyen folytatást kapjon.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #124313 üzenetére
Direkt nem olvasom el az ilyen könyveket. Csalódnék.
Játékkal kapcsolatban egyedül a Metro 2033-at olvastam el, és ahhoz képest a játék tényleg árnyék...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
tomsolo
addikt
válasz TheNewDawn #124307 üzenetére
A 2-t élveztem tetszett. Sajna után elolvastam a könyveket és kiszerettem a Witcher univerzumból.
-
i2k
őstag
válasz TheNewDawn #124311 üzenetére
The Witcher 1: végigjátszva (minden lehetséges kombinációval - offline, internet nélkül, így nekem nagy meglepetés volt, hogy save spammel simán megnézhetőek)
The Witcher 2: elkezdve, de még mindig nem végére érve
Szóval: aki Trissbe nincs belezúgva, az -- figyelem, saját vélemény kerül közlésre, továbbá kiskorúak és érzékenyek most kapcsolják ki a monitorukat, vagy húzzák ki az internet kábelt! -- az bizony puzie
-
TheNewDawn
addikt
Nagy volt a kísértés, hogy irjak egy olyan háború és béke hosszúságú hozzászólást, de ugye nem a Witcher 3 topik, szóval mégsem Inkább befejezem az offot, és persze #TeamTriss
-
cyberkind
félisten
válasz TheNewDawn #124309 üzenetére
Az egy annyira nincs tervben mert nem tetszik az irányítás, de a 2 mindenképp jönni fog, és de, őt választottam a rendes végigtolásnál, ő illik Geralt-hoz, Triss egy kis izé. A Mass Effect-ből nekem az 1, a 3-at már végig se tudom tolni, olyan szinten kivettek abból mindent hála az EA-nek, de ráveszem magamat hamarosan erre is ha már belekezdtem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz cyberkind #124308 üzenetére
Szerintem sokat elvesz az élménybol, ha az ember nem ismeri az első két részt, illetve az előzményeketPersze önmagában sem rossz, és örülök hogy tetszett. Remélem nem yent választottad amúgy ha már régieket is felhoztal, akkor még a mass Effect széria meg a kotor 1-2 volt ilyen nálam , meg a StarCraft mindkét része Triss Merigold és Sarah kerrigan a két kedvenc női videojáték hosom mind a mai napig
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz TheNewDawn #124307 üzenetére
Hát nekem a Witcher 3 egy kegyetlen nagy gyomros volt mert csak úgy ismertem mint nevet, de mást nem tudtam, azt meg pláne nem, hogy kik csinálják, aztán a sok review meg hsz és társai után megvettem (tavaly én hülye ), és jött a megváltás full Witcher/CDPR szűzként, mintha megtalálnád a Szent Grált ami tökéletes, amit addig max tudat alatt kereshettél de inkább ott se, nem is csoda, hogy nincs kedvem a mai játékokhoz ezután/egy ilyen után. Nem elég, hogy mint játék szinte tökéletes, még át is tudom élni/venni teljesen Geralt-ot, amit azelőtt csak a DS 3-ban tudtam, azelőtt meg a Batman-ekben és ugye jó pár PS4-es címben, csak azok mint játékok nem voltak ennyire más kategóriájúak. (de persze ide még jöhet a Bioshock 1 és Infinite is, meg még kimaradt pár játék ami ilyet adott, de tényleg nem sok van)
Xcom nem az én stílusom, AC meg +1 sornak jó lesz, végtelen nagy lehúzás ez is.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz cyberkind #124306 üzenetére
Furán hangzik tudom, de én a Witcher 3 at ( főleg az 1 és a 2 után amiket nagyon szerettem) 10-15ora után konkrétan untam és nagyon nem szerettem, hetekre ( és majdnem végleg) abbahagytam. Valahogy Velen meg a lapvidek meg a 15526 mellékküldetés meg kérdőjel és hogy a fostoryban abszolút semmi se történt, nem vonzott. Ha a következő pár órában nem jött volna a véres báró meg Triss..de így végül beszippantott.
Ja, az Xcom 2+ WOTC is nekem az abszolút szuper AAA kategóriába tartozott, és valószinűleg nemsokára adok egy esélyt az AC Odesseynek is
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz TheNewDawn #124304 üzenetére
Prey biztos, hogy nem, megfájdult a fejem attól a játéktól és semerre se haladtam, Deus Ex talán, csak ugye rá kéne arra is úgy függni mint egy Witcher-re, ez meg nem megy de talá idővel, MGS-t nem tudom, sose voltam fan, ezt se vártam de biztos jó játék, a Kingdom szintén mint a Deus Ex, de ezt el is kezdem majd egyszer az tuti, a Nier meg nem rossz, de még nem tudom hova tenni 20 óra után, úgyhogy megint nem egyértelmű ez, mert amit írtam, a PS-en olyan szintű játékok jönnek évente 3x, de ha nem szereted mindet, legalább 1 olyan lesz, itt meg szökőévente max.
(#124305) Csapoati
Pech, hogy nekem az a játék "jó" ami a PS-en jön évente 3x, sajnos a Witcher 3 után magasan van a mérce, de így sikerül néha találni valamit, AAA vonalon szörnyű a helyzet, idén ősszel nem is érdekelt semmi, de kibővítem ezt a Resident 2 remasteredig, kb azt várom jó régóta, egy 20 éve kiadott játék újrahúzott változatát.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz cyberkind #124299 üzenetére
Igazából rengeteg jó játék van PC-re is, csak sok inkább rétegigényeket elégít ki, mert pl a tömegeknek ott a konzol.
i2k: Igen, rengeteg múlik a barátokon. Itt van pl a szinte mindenki által lenézett Destiny 2. Valóban egy nagy grindfeszt az endgame, de nekem pl az egyik legjobb idei játékélményem az, amikor az egyik legjobb barátommal közösen végigvittük az alapjáték és a 2 első dlc sztoriját. Nyilván ehhez azért az is kellett, hogy ne legyen szar a játékélmény, és nem is az (a gunplay az például 10/10!). A squad alapú multinak valóban az a baja, amit írsz, de van rengeteg ffa vagy team deathmatch alapú játék is, ott nem kell törődni semmiféle összjátékkal gyakorlatilag. Én örülök annak, hogy ennyi féle játékstílus meg játékmód létezik, mindenki megtalálja azt, ami neki tetszik. Ami viszont nem tetszik, az a kiadók biztonsági játéka, ami veszélyezteti a diverzitást (khm, ubification, diablo immortal stb.). Én amúgy már elég ritkán multizok, és akkor is inkább coopot, pont azok miatt, amiket leírtál. Na de én is voltam 18 éves meg egyetemista, amikor a haverokkal nyomtuk a multit, meg lövettük magunkat hülyére CoD-ban és azt is nagyon élveztem. Ezért hoztam fel az ízlés dolgot, mert a játékélmény nem univerzális és úgy látszik, hogy ez a "csináld magad" jellegű BR dolog is betalált sokaknál. Legyen meg az örömük, csak én is kapjak számomra jó játákokat - ez pedig a kiadók felelőssége elsősorban.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
reelc
veterán
A legjobb multis élményeim 1997-ben voltak, egy időben eljártunk 3-4-en PC-s játékbarlangba.
Red Alert, Duke Nukem 3D - főleg ezeket toltuk. Élmény volt, de én többet lógtam ott egyedül, singleben játszogattam. Ez pont azelőtt volt, hogy lett otthon gépem. Amikor lett, akkor internet nem volt jó ideig, úgyhogy én így teljesen hozzászoktam a singlehez.
Miután lett Steamem (14 éve), és volt egy kuponom a Valve játékaihoz, kipróbáltam a CS-t, majd a Half-Life 2 DM-et, egyik se volt több pár délutánnál .Ez megerősített abban, hogy nekem a single való. -
i2k
őstag
válasz Csapoati #124291 üzenetére
Generációs problémára.
44 múltam idén.
1997-től játszok aktívan (23 éves koromban, rohadt későn kezdtem - addig számomra PC sem létezett, helyette csináltam minden mást, ami épülésemre vált, talán).
Multiztam már abban az évben és utána, folyamatosan kipróbálva:
* Age of Empires 1 (LAN, hatalmas élmények, rengeteg sikerélmény)
* Quake 1 (LAN, óriási muri volt, évekig),
* StarCraft (1 - gyorsan lepattantam róla, 0 sikerélmény szinte)
* Quake 2 (only multi, 5 éven át, minden este)
* Quake 3 (4 éven át, minden este, váltogatva Q2-vel)
* Unreal Tournament 1999
* UT 2003 és 2004Aztán jött rengeteg Single Player only és rájöttem, hogy nekem nem lételemem más "élő játékos" hülyeségeit elviselni, és a narratívákat, a sztorikat jobban kedvelem amúgy is.
Mostanság is játszom multival, de elkeserít az a túlnyomórészt etikátlan/kulturálatlan (nagy számok, nagyobb esély rá) / bunkó és figyelmetlen játékosok jelenléte, akik elrontják egy teljes osztag (Battlefield: Bad Company 2, majdnem 1000 óra multiban) élményét és sikerességét, drága játékidejét, megkeserítve azok életét és játékkedvét...
S jöhetsz azzal, hogy de hát csak barátokkal kell játszani, és... ja, ha
0 - ha egyáltalán van annyi barátod és/vagy érdekli őket az adott cím és/vagy éppen van kedvük veled játszani
1 - az adott cím egyáltalán lehetővé teszi az egy szerverre, egy csapatba, külön magatoknak játékot indítani etc.
2 - többnyire beb*asz a játék egy editorral összepakolt aréna-like kerületre (legyen az akár sandbox) és "nesztek, játszatok, csináljatok magatoknak élményt"...Utóbbitól hányok, sugárban.
-
reelc
veterán
Engem nem érdekel, de a Humble: ezúttal nem pár hónapos, hanem 12 hónapos előfizetéshez ad játékot, a Pathfinder: Kingmakert.
Az oldal alján.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok