Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
cyberkind #124306 üzenetére
Furán hangzik tudom, de én a Witcher 3 at ( főleg az 1 és a 2 után amiket nagyon szerettem) 10-15ora után konkrétan untam és nagyon nem szerettem, hetekre ( és majdnem végleg) abbahagytam. Valahogy Velen meg a lapvidek meg a 15526 mellékküldetés meg kérdőjel és hogy a fostoryban abszolút semmi se történt, nem vonzott. Ha a következő pár órában nem jött volna a véres báró meg Triss..de így végül beszippantott.
Ja, az Xcom 2+ WOTC is nekem az abszolút szuper AAA kategóriába tartozott, és valószinűleg nemsokára adok egy esélyt az AC Odesseynek is
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest