- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashaba
tag
válasz cskamacska #119031 üzenetére
Oh, ez a Radír akció tetszik, pont most gondolkodtam az első rész beszerzésén is.
-
Nashaba
tag
válasz cskamacska #119005 üzenetére
Ez nagyon tetszik, köszönöm! Ráfekszem a dologra amint esedékes. Jó lenne egy időtálló kis erősebb masina ami nem zabálja fel a tárcámat. Nehéz is egyetemista ként 😁
VGA, bár tudom, hogy már gyengusz, de marad amíg nem találok majd jobb áron.[ Szerkesztve ]
-
Nashaba
tag
válasz Csapoati #118998 üzenetére
Igen, "sajnos" ahogy elterjedt a 64bit és az új generációs konzolok a játékok memória igénye is megugrott. A FIFA 18 pl. majdnem jászhatatlan a gépemen, annyit fekszik a pagefileon hogy a HDD nem tudja eléggé gyorsan lereagálni a dolgokat és hosszabb időre beakad. (Való igaz, az én esetemben azért fele annyi ram van mint kéne) A FIFA 17 papiron nem kér többet enni az mégis folyamatos és stabil az én gépemen is.
-
Nashaba
tag
Hú már figyelem egy ideje hogy ki milyen konfiggal játszik és nagyon elszaladt a gépem felett az idő.
Már évek óta tervezem hogy felújítom de mindig csak tolódott "majd ha olcsóbb lesz" de ez nem történt meg. Sokáig nem volt időm játszani ingázás miatt így az is rúgott bele egyet. De mivel most megint megjött a kedvem játszani így most kipörgetem belőle a szuszt is. A tervem hogy a GPU-n kívül mindent újítok hogy összerakjak egy starter gamer gépet - a grafika annyira nem fontos nekem csak az élmény - és azt fejlesztem ameddig tudom.
Érdekesség képpen:
CPU: Intel C2Q Q9300 OC 3GHZ
GPU: Sapphire HD7850 1GB
RAM: 4GB DDR2 (bizony )
MOBO: ASUS P5KPL-AM G31
HDD: Seagate Barracuda 256GB 7200 RPM PATA (bizony ) és Hitachi 1TB 7200RPM SATATávolról sem sebesség bajnok, néha annyit tölt ha rosszabb napja van hogy lefőzök egy kávét de a Rise of the Tomb Raider Medium/High beállításokkal 720P-n (1080p azért lassítja) és a Fifa 17 Mediumon 1080P-n hozza stabilan a minimum 30FPS-t. Távolról játszom Xbox kontrollerel így nem zavaró.
Tudom, kicsot random, de gondoltam "érdekes" lehet. Szóljatok ha ennek nem itt a helye és eltakarítom magam!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mass Effect
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Építő/felújító topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest