Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPZ
tag
Igen, ismerem az összes L-es specifikációját, még akartam is írni, h. valsz. ezért rakták a 7160-asba a fotó feketét. Egyébként a 25k-s Canon is ami szuper nyomatokat produkált az is CMYK + pigment fekete színekkel operál.
Ezt a városi legendát már múltkor lelepleztük: a 4160-as is egy FOTÓNYOMTATÓ. Az átlag laborminőségnél picivel JOBB nyomatokat kellene produkálnia (ez nem vicc). Már a 3110-estől kezdve csodálatos, mesés, vibráló színeket, élénk, soha nem látott eredményt ígérnek.
A 7160-as az egy minilabor. Ne keverjük a fotónyomtatókkal. A marketing adta ezt a nevet a minilaboroknak, de én csak fotónyomtatót szeretnék AIO kialakítással.
VISZONT. Ha tényleg igaz, h. a pigment miatt már nem tudja használni fotóknál a feketét, és emiatt a béka segge alá esik a kiadott minőség, akkor a 4150,4160,6160,6170,6190,1455 már nem fotónyomtatók, ezt közösen összeállva jogi úton kellene erőszakkal kivetetni a specifikációkból!A 3050,3070,3110,3150,7160,7180,565,1300 azok ténylegesen fotónyomtatók IS.
Pedig az angol oldalukon a legmegasabb szintű nyomtatójuk amit 2019-ben otthonra adni tudnak az a 4160-as (et-2750). Ez otthoni irodai és fotó funkciókat is maximálisan el kellene, h. tudjon látni.A Brother t910dw-ről írt teszted tetszett! Pont ideális lenne, h. fotókhoz van hátsó adagolója, egyébként meg alulról venné fel a lapokat és nem állna ki 19. századot idéző módon, rusnyán papírköteg a nyomtató hátuljából! Nagy pozitívum, h a papírbetöltéskori rákérdezgetést ki lehet kapcsolni.
Leírásodból általánosságban egy robosztus, megbízható munkagépnek tűnik (mondjuk méretben elég nagy, jobb lenne kompaktabb kialakítás).Kár, h nagyon drága! De ha tudná az elvárásaimat, akkor még beleférne.
Fontosabb lenne nekem a kétoldalas nyomtatás, mint az ADF (bár egy modern nyomtatón nem árt ha van), a t710w-ből meg kihagyták ezt, pedig az elvileg most 58k-ért elérhető lenne! Normál ára 73 k. Nem tudom, h megér-e +22 vagy 37k-t a kétoldalas képesség (+hátsó adagolót is kapni ezért). Fax nem érdekel.Utánanéztem és tényleg csak dye tintát használ és tud-e A4-ig is szegélymentes fotót. Viszont az érdekes, h. 220gr-ig írja a spec-ban, de a normál papírjuk 260gr-os.
A pigment fekete elvesztése mondjuk rossz lenne, mert nyomtatok olyan szórólapot, amitől nem szeretném, ha esőcsepptől elkenődne. Igazából a magas ár mellett ez a másik pont ami a Brothernél negatív oldalra írható.Persze az epson tényleg csak a 7160-al kínál tökéletes megoldást (abban ugye a pigment is megmarad), de az nevetséges, dupla áron van. A 3070-es lenne tőlük még éppen elfogadható, de abban nincs kétoldalas (plusz elavult és rusnya)
.
Majd beszámolok a következő körök eredményéről is
!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Építő/felújító topik
- Battlefield 2042
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok