Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
ez a sok festék használat sok mindentől függ.....milyen képet nyomtatsz,mekkora,tehát mekkora a lefedettség,milyen papírra nyomtatsz,stb....mert ha foto papírra nyomtatsz akkor arra azt hiszem több festék kerül,mint a sima papírra...sőt talán a leggazdaságosabb akkor,ha egyszerre sokat nyomtat az emebr,mert pl. ilyenkor nem kell fejet tisztítani(ha sokáig áll,akkor valószínű,hogy kell)
Utángyártott amiket én láttam 630-780 közt vannak,de ezek még régebbi chipesek,de ehhez már a legújabb kell v5 chip.
Azért nem ilyne horribilis az eredetiek ára sem,2xxx huf asszem darabja,de lehet csomagban venni így olcsóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest