Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve-S
tag
Na vettem én is egy DX7450-est és eddig nagyon tetszik, főleg a szkenner. Iszonyat jó minőséget produkál és a nyomatok is szépek!
-
felsál
tag
Valaki tudja, hogy a 240gr-os fénykép papír miért nem jó az epsonba?
-
Steve-S
tag
válasz
fiatalember #386 üzenetére
Azt megkérdezhetem hogy az a 70 oldal csak szöveg volt vagy képek is?
-
Rage47
veterán
Vettem a D92 nyomtatómba Logic márkájú patronokat. A bíborra viszont azt írja, hogy nem kompatibilis, és nem enged nyomtatni még feketét sem.
Ez miért van?:S Szerintetek mit csináljak? Vegyek egy új bíbor(magenta) patront, hátha az jó, vagy új márkájú patronokat vegyek? Vagy van valami progi, amivel rá lehet erőszakolni, hogy elfogadja a bíbort?
Kezd agyamra menni ez a nyomtató, lehet hogy jobb lenne egy canon, aminél csak 2 patront kell cserélni...:/ -
localhost
Közösségépítő
válasz
Marshall18 #390 üzenetére
Rosszul tudod, mert a Canonok egy részében van csak egybeépítve a fejjel a patron!
Tehát ha a fej megy tönkre akkor a fejet kell cserélni. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Marshall18 #388 üzenetére
"és ha esetleg elromlana a fej, akkor csak kicserélem a patront!"
Ha a fej elromlik, akkor fejet kell cserélni, patront pedig akkor, ha kifogy a tinta. -
Marshall18
csendes tag
válasz
pedro1402 #385 üzenetére
Nem!
Képzeljétek el, tegnap szétszedtem egy patront (dx4450-hez), mert a nyomtató szerint üres volt. Csodák csodájára egy szivacs van benne, ami a tintát tartja. Kicsavartam a tintát, és a legnagyobb meglepetésemre 7 ml volt még benne. A patron dobozára 13 ml volt írva összesen.
Dobom ki a nyomtatót, mert már ki van vele rendesen! Canon mp210-re ruházok be, azt legalább olcsón tudom itthon tölteni, és ha esetleg elromlana a fej, akkor csak kicserélem a patront! -
pedro1402
csendes tag
Hello!
Én is vettem egy DX4400-ast...szerencsére eddig semmi gond vele. illetve...alig nyomtattam pár oldalt(30-40), és a fekete tintapatronom szinte üres. Más is így volt vele, akinek ilyen van? Ha veszek bele új (eredeti epson)patront, tovább fogja bírni? -
localhost
Közösségépítő
válasz
fiatalember #383 üzenetére
Mert megérdemled!
-
fiatalember
csendes tag
úgydöntöttem megyek és veszek egy ilyet /epson DX7450/
a régit meg elajándékozom -
fiatalember
csendes tag
válasz
fiatalember #380 üzenetére
és a patron is 800-1000 között mozog hozzá, természetesen utángyártott
mégis csak 4db patronos nem 6 mint a mostanim -
localhost
Közösségépítő
Fiatalember lassíts!
Már többen szóltak neked, hogy tessék kevesebb hozzászólást írni, nem minden mondatot külön! -
fiatalember
csendes tag
nagyon gondolkozom ezen az epson dx7450 multin
auchanban 13000 ért lehet kapni -
fiatalember
csendes tag
ha beszáradt akkor meg fölösleges venni patront bele
úgyis megy a kukába az egész -
fiatalember
csendes tag
válasz
fiatalember #377 üzenetére
a mostani nyomtatómból már fél éve kifogyott a patron és nem használtam mert sokalltam az akkori patronárakat
ezekszerint a fej beszáradhatott? -
Steve-S
tag
válasz
fiatalember #374 üzenetére
Nem fog beszáradni, főleg nem kiszáradni, pláne elromlani
Beszáradni esetleg a nyomtatóban a fej tud, ha huzamosabb ideig nem használod! -
fiatalember
csendes tag
Gondolkodtam egy új multifunkciós nyomtató vásárlásán is.
Epson bejött nekem, és elég olcsón lehet kapni 10-15k között. -
fiatalember
csendes tag
válasz
fiatalember #373 üzenetére
az nem lesz baj ha több patront veszek egyszerre?
nem fog beszáradni, kiszáradni, elromolni a tinta benne? -
fiatalember
csendes tag
akkor maradok a patronnál, és nem szenvedek a töltögetéssel.
-
Steve-S
tag
válasz
fiatalember #369 üzenetére
A töltést szerintem felejtsd el, sok a kínlódás vele és nincs rá garancia hogy működni fognak vele ráadásul az epson patronoknál a töltés sem megengedett elvileg mert a rajta lévő chip attól még üresnek fogja érzékelni.
A legjobb megoldás ha utángyártott patronokat veszel. Ez közel azonos (ha nem ugyanolyan jó) minőséget produkál mint az eredeti patronok viszont sokkal olcsóbbak. Ráadásul több tinta is van benne: az eredeti 481-486-os sorozatokban 13 ml tinta van az utángyártottban viszont 17 ml, tehát sokkal jobban megéri. [link] Én ezt az oldalt találtam ahol lehet kapni olcsón 528 Ft.-ért darabját, garanciát is vállalnak rá és házhoz is szállítanak. Nem tudom te hol találtad a 450-eset, ha szerinted az jobb akkor nyugodtan rendelj onnan.
Érdemes több garnitúrát egyszerre venni sztem, így sokáig ki fog tartani. Egy garnitúra bele így kijön kb. 3000-ből, ez szerintem elég baráti ár. Persze ha csak 4 patronos lenne a nyomtató akkor még jobb lenne, 6 patronnal kicsit többe kerül. Én is epsont akarok venni, és szerintem ezek azok a nyomtatók amiket a legolcsóbban fent lehet tartani, persze lehet nincs igazam.Végül pedig ha írsz a fórumba akkor a mondanivalódat egy hozzászólásba írd be, nem pedig minden sort külön. Ez az újoncok szokása hogy minél több hsz-ük legyen mert akkor minél előbb megkapják a magasabb rangot. Mondjuk ez a PH!-nál nem fog működni mert úgy tudom itt az eltelt idő is számít, tehát hogy milyen régóta regisztráltál. Ha pedig valakinek válaszolni/írni akarsz akkor használd a válasz gombot hogy tudja az illető hogy ezt neki írtad!
További jó fórumozást, ha van még kérdésed nyugodtan írj! -
fiatalember
csendes tag
3. mi az a hsz gyűjtés
(kezdő vagyok) -
fiatalember
csendes tag
googleban nem találtam infót hány ml pontosan
mindenhol mást írnak 9-10-12-15 ml -
fiatalember
csendes tag
inkább a töltés mellett maradok
-
Steve-S
tag
válasz
fiatalember #367 üzenetére
1. 2700 Ft-ért sztem nagyon olcsó, ha nem tetszik vegyél bele eredetit ami többszöröse ennek az árnak!
2. Google a barátod!!!!!
3. Ezt a hsz gyűjtést tényleg hagyd abba, a moderátorok sem nézik jó szemmel!
-
fiatalember
csendes tag
1 patronba mennyi tinta kell? míg ki nem folyik?
-
fiatalember
csendes tag
Tintát hol is lehet venni hozzá, és milyen kiszerelésben vannak?
-
fiatalember
csendes tag
mindegy milyen tintával csinálom? minősége ugyanaz lesz mindegyikkel?
-
fiatalember
csendes tag
vagy inkább próbálkozzak én is a töltéssel?
-
fiatalember
csendes tag
kérdés mennyi tinta van bennük?
mert ha annyi hogy kibír 1 évet nálam akkor 270ért is megéri -
fiatalember
csendes tag
mondjuk 450x6db az már 2700, és így elég sok már
-
Steve-S
tag
válasz
Marshall18 #359 üzenetére
Igen valahogy úgy. Vannak erre kész utántöltő készletek, lehet őket kapni jó néhány helyen. Bár nem nagyon ajánlott állítólag sok a kínlódás velük, és nem 100% hogy rendesen fognak működni vele!
Itt van egy videó ami szemlélteti hogy hogyan töltenek fel egy epson patront ha esetleg érdekel: [link] -
Steve-S
tag
válasz
fiatalember #352 üzenetére
Ezen az oldalon potom 528 Ft-ért lehet hozzájuk jutni!
Ja és ha lehet ne külön hsz-be írjál minden sort mert semmi értelme és ráadásul rohadt zavaró!
-
Steve-S
tag
válasz
Marshall18 #356 üzenetére
A chip nullázó (reset), azért van hogy ha egy epson patront újratöltesz (amit ugye nem lehetne) és nem enged vele nyomtatni mert a patronon lévő chip töltöttségi szintje lenullázódott, akkor ezt visszaállítja. Szerintem.
-
Marshall18
csendes tag
Lehet, most egy buta kérdést teszek fel, de mi az a chip nullázó? [Nullázó]
-
Steve-S
tag
válasz
Roley005 #353 üzenetére
Erre úgy tudom hogy nincs semmilyen módszer, mindenképpen kell bele egy új patron hogy tudjál vele nyomatni!
Nekem is lenne egy kérdésem ha már itt vagyok!
Az létezik hogy az EPSON DX 8400-as amit találtam legolcsóbban neten meg úgy mindenhol 19 ezer körül mozgott, de ma voltam a Tescoban és ott 14900 Ft volt!!! Van ilyen? -
Roley005
csendes tag
UP!
-
Roley005
csendes tag
Sziasztok!!!
Van egy Epson DX8400-as nyomtatóm, amiből kifogyott a kék tinta. Megrendeltem már az újat, de az csak pár nap múlva jön meg, viszont nekem égető szükségem lenne arra, hogy tudjak nyomtatni simán feketén fehéren. Viszont a nyomtató addig nem enged, míg nincs új kék tinta
Ha esetleg tudnátok vmi tippet adni, hh tudnám kijátszani a nyomtatót, akkor az nagyon megköszönném!
Üdv Roley
-
fiatalember
csendes tag
de még mindig olcsóbb mint patront venni 10000 ért
-
fiatalember
csendes tag
aza baj, ennél a tinta kerül sokba, nem a tartály
-
fiatalember
csendes tag
csöveken megy a tinta a patronba
-
fiatalember
csendes tag
láttam olyat hogy ilyen literes tarályokat lehet rákötni, és ebből szedi a tintát
ilyet lehet itthon kapni? -
fiatalember
csendes tag
481-486 patronok kellenek bele
-
fiatalember
csendes tag
ebbe 6patron kell szinenként
-
fiatalember
csendes tag
vagyis pontosabban R220
-
fiatalember
csendes tag
oh, nem 2200 hanem 220
-
fiatalember
csendes tag
Hol lehet olcsón patront venni Epson Stylus Photo 2200 hoz?
-
felsál
tag
Szóval nem tudja vki, miért nem viszi az sx205 a 240gr-os glossy fotópapírt? Valahol utána lehet nézni mivel kompatibilis?
Egyébként hátha vki vétel vagy csere előtt áll. Szerintem baráti áron van:
Epson DX7400 12.990Huf
Auchan -
szőke71
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek!
Epson stylus C86 nyomtatóm van, és 3 éves. Otthoni célokra használtam, nem minden nap, de sűrűn.
Nekem is kiírta, hogy a nyomtató belső alkatrészei "lejártak", és vigyem szervizbe!
Én meg nem vettem komolyan, és le is állt.
Ha bekapcsolom a nyomtatót felváltva villog két piros lámpa a tintáé és a papírkijelzőé.
Keresgéltem a neten és megtaláltam ezt a f"órumot", és az én problémámat is "másoknál".
Letöltöttem azt a programot, amit javasoltatok a papír és a tinta chip lenullázásához, és megpróbáltam eligazodni a programon, de nagyon "angolul" van,az én tudásom kevés volt hogy a nyomtató számlálóját hogyan nullázhatom le, a festékpatroné az egyértelmű volt, de amire nekem szükségem van, azt eddig nem sikerült még megoldanom.
Ha van valaki ezt már használta és leirná magyarul is mi a teendőm, nagyon megköszönném!!! (SSC Service Utility)És előre is köszönöm!
További szép estét!
-
Koxy911
csendes tag
Epson Stylus dx 4450 esem van és én is a "chipes hibával" találkoztam. Kérésem az lenne hogy tudtok e valahol 'SSC Service Utility' ujabb verziojat neten, ami ezt a típusú nyomtatót is ismeri? Ha nem, akkor legalább: ha ujratöltöm a patront mé mielőtt kifogyna, akkor is üresnek fogja jelezni a gép?
-
Bergkamp
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy tudom valahogy állítani a nyomtatás minőségét kézzel?
Mármint hogy én szabjam meg a DPI-t, mert így elég rossz hogy a piszkozat minőségnél semmi nem látszik a szövegből asszem 120 dpi, de a normál minőségű nyomtatásnál 360 dpi meg kicsit sok nekem. Én csak egyszerű olvasható szöveget szeretnék amit egy használat után a kukába raknék úgyis.(kb 200-250 dpi-re gondoltam). Remélem tudtok segíteni. -
felsál
tag
2 és 5 megapixeleseket nyomtatnék.Próbáltam a napokban LIDL-ben vásárolt Agfa-Photo Glossy A4(1290- gondoltam ennyit megér, esetleg mást is érd.) papírra képet nyomtatni, de nem megy.Gondolom az a baj, hogy 240g-os és talán az már sok.Tudsz erről vmit?
Ez a fejtisztítás hogy is megy? Mikor kell és hogy? Esetleg itt már leírták?
Az árat én is csomagra értettem.
-
gaben
aktív tag
ez a sok festék használat sok mindentől függ.....milyen képet nyomtatsz,mekkora,tehát mekkora a lefedettség,milyen papírra nyomtatsz,stb....mert ha foto papírra nyomtatsz akkor arra azt hiszem több festék kerül,mint a sima papírra...sőt talán a leggazdaságosabb akkor,ha egyszerre sokat nyomtat az emebr,mert pl. ilyenkor nem kell fejet tisztítani(ha sokáig áll,akkor valószínű,hogy kell)
Utángyártott amiket én láttam 630-780 közt vannak,de ezek még régebbi chipesek,de ehhez már a legújabb kell v5 chip.
Azért nem ilyne horribilis az eredetiek ára sem,2xxx huf asszem darabja,de lehet csomagban venni így olcsóbb... -
felsál
tag
-
gaben
aktív tag
Epson DX 6000-t ne mláttma 20 alat sehol,22-24-ért láttma minden hol aho lnéztem,ezért jó ár a 20,de a többi cska akkor éri meg ha kapod hozzá az ajándékot,mert ha máshol veszed meg lehet spórolni néhány ezrest...
Teszteket érdemes még megnézni,keress rá sztem,de összesítőket amit én láttam,ott kb. közepeset kaptak,jó alsó határát súrolja; de nem merültem bele...
Epsonoknál ha utángyártottat akarszm,akkor trükközni kelle egy kicsit a chippel...
Sx 205-höz jönnek hamarosan a V5 chipes utángyártott patronok... -
felsál
tag
Sziasztok szeretnék venni a photo hall-ban egy nyomtatót, 20-ért 3 fajtát néztem.
Mivel nem értek hozzá segítenétek melyik éri meg leginkább?
HP Photosmart C4280
Epson DX6000
Epson Stylus SX205
Jó ár ez értük? Meg vmi ajándék fotó papír jár valamelyikhez, azt mondják 10ezer értékben -
Fekete83
csendes tag
Vagy arra gondoltam hogy nem lehet úgy megoldani hogy minden nyomtatás előtt nyomok egy fúvóka ellenőrzést? Mert ha egy szer elkezd nyomtatni akkor szinte semmit se fogyaszt csak az első oldalon szóval 2 oldal kinyomtatása 2 hét alatt annyit fogyszt mint 50 oldalé egyszerre. Ez normális? Minden nyomtatómárka ezt csinálja?
-
Fekete83
csendes tag
Sziasztok van egy R360-as nyomtóm és szerintetek normális az hogy ha kb 1 hétig nem nyomtatok akkor bármit nyomtatok ki előtte kicsit kerreg a nyomtató dolgozik és a tinta szint az 1/8 ával csökken minden nyomtatáskor
Az elején mikor kb 10 fotót kinyomtam normálisan fogyott a tinta, de ha pár napig pihentetem akkor mindig 1/8 ával csökkenti a tintaszintet. Mi ez? valami autómata fejtisztítás? vagy micsoda? Ha az akkor nem lehet kikapcsolni?
-
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Az igaz,hogy az Epson nyomtatók letiltanak egy bizonyos mennyiségű oldal kinyomtatása után(5000 ?) "szervíz" címen?
Most nézek egy Epson DX 7450-et ,érdemes erről tudni valamit?Esetleg tapasztalat valakinek?
Vannak ezek a logic márkájú utángyártott patronok,ezek milyen mibőségűek?Köszi a segítséget!
-
Bergkamp
csendes tag
Sziasztok!
Van egy dx4400-am. Az a gond hogy kifogytak a patronok, vettem bele fekete patront mert csak szöveget szeretnék nyomtatni de nem enged nyomtatni azért rinyál hogy cseréljem ki a színes patronokat. Ne hogy már azért kelljen vennem egy egész csomag színes patront hoyg nyomtathassak fekete fehér szöveget:S -
antesz76
csendes tag
Sziasztok. a nyomtatóm olyat csinál dx4400 hogy a sárga patront nem akkarja felismerni(utángyártot) de ettől függetlenül nyomtat belőle,mi lehet a gond?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Marshall18 #322 üzenetére
Vedd ki a patront, az aljához és a tetejéhez szoríts egy papírzsebkendőt, rázd össze. Tedd vissza, nyomtass ki vele jópár oldalt. Nem túl gazdaságos, talán segít.
-
Marshall18
csendes tag
Helló! Nekem a dx4450-es a színes képeknél csinál furcsa dolgot. A képből 1 cm-es sáv jó, utána egy csík, majd megint 1 cm jó, aztán megint csík, és így tovább. Csináltam fejtisztítást, nyomtatófej beigazítást, de mégsem jó. Valami ötlet?
-
jdbaro
csendes tag
sziasztok véletlenül nem tudjátok a dx 4400 nél mire jó aha a hátulján leveszem a kis levehető műanyagot és ott van egy gumicső amit a megszívok fecsivel jön belőle a tinta
-
bonat
senior tag
hello
nekem is CX3650-em van......kb 4 éve van meg.
most az a probléma lépett fel, hogy bármit nyomtatok, az egész A4-es lapot beteríti Feket és kevés színes tintával.......szó szerint fekete sávot húz....
ha a dokumentum egy oldalas Word...még akkkor is telehúzza Fekete csíkkal a lapot, sor végén lehet látni egy kis szinest is........
Megnéztem nyitott állapotban is, ahogy a fej mozog úgy egész részt alatta beteríti tintával.......
Már újratelepítettem, XP-n és Vistán is ezt csinálja.........
Nemtudjátok h mi lehet???
Egyszer kikapcsoltam és tudtam egy jó oldalt nyomtatni...és azóta...kész...ennyi.......rossz -
kispapa
csendes tag
Hy!
Látom itt szakavatott forumozók vannak ezért is szeretnék segitséget kérni tőletek.
Szal a gondom a következő..van egy epson cx3650-es multi nyomtatóm,de és ez itt a gond úgy 2-3 éve nem használtam a cuccot.
Lakásfelújitás jött a gyerek stb....a patronok annó kilettek véve belőle,levolt rakva sztenderre a cucc.
Most az a szitu hogy beüzemeltem raktam bele új patronokat.
Nos a nyomtató azt csinálja hogy ugy csinál mintha nyomtatna de semmi nem jelenik meg a lapon,fuvóka ellenörzésnél sem köp ki tintát, hibát pedig nem jelez.
Valszinünek tartom hogy sok idő alatt beszáradtak-bedugultak a fúvókák,próbáltam fejtisztítást is de semmi.
Mi a véleményetek érdemes foglalkozni vele vagy inkább vegyek másikat, esetleg én vagyok a bal....sz és valamit nem próbáltam vagy elkottáztam?
Előre is köszi a segitséget.
Jahh és úgy mutatja a szintjelzője mintha fogyna a tinta annak ellenére hogy nem nyomtat -
dornaiz
csendes tag
A hét elején vásároltam egy Epson Stylus DX4400 tipusú multifunkciós készüléket.
A használati utasításnak megfelelően feltelepítettem. De nem sok sikerrel.
Az egységcsomagban kapott festékpatronokat üresnek találta a gép, valamint kommunikációs hibát jelzett. Egész héten próbálkoztam vele, hátha egyszer végre felismer mindent amit kell, de nem.
Elfutott a méreg, vásároltam egy új multipack festékkészletet (annyiba került, mint a készülék akciósan) valamint egy új USB kábelt.
Letöröltem az eddig telepített programokat, kicseréltem a festékpatronokat és a kábelt, és újra telepítettm a szoftvert.
Az eredmény megegyezik az előző telepítéssel.
Ezt a festékkészletet is majdnem üresnek találta, továbbra is kommunkiációs hibát jelez, bár azt azért látja, hogy eredeti Epson festék van a gépben.
Miután úgy érzékeli, hogy nincs festékem, ezért még tesztet sem tudtam noymtatni.
SOS segítséget kérek, mert már nem tudom mit tehetek még, azon kívül, hogy az egészet kidobom. -
bogyo456
csendes tag
sziasztok!
van egy kis problémám!vettem egy epson DX4400 -as nyomtatót és azt írja ki hogy nem ismeri fel a sárga nyomtatópatront és nem akar nyomtatni viszont minden egyéb funkciója működik kivétel a nyomtatáshoz kapcsolódóak.Mi lehet a probléma?kérlek segítsetek.aki tud segíteni küldjön PÜ.-t!
köszi előre is. -
jdbaro
csendes tag
Egy kicsit sem drága amiket küldtél linket olvasd el figyelmesen!
T07xx és T08xx szériákhoz nem használhatók!!
de ez igen!!!!!!
Ez enyivel töbet tud:
//T059520/T0596/T0597/T0611-614/T0631-634T0711-714/T0771-776/T0781-786/T0801-806/
ICBK46/ICC46/ICM46/ICY46/ICBK50/ICC50/ICM50/ICY50/ICBK13/IC5CL13 -
anakonda911
csendes tag
Üdv!
Az Epson DX4400 nyomtató telepítőcd-jét le lehet tölteni a netről?
-
Janesz22
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy fél éve egy Epson DX4400-at és vettem hozzá sokszor már utángyártott patronokat (nem eredeti epsont) és mindig az a problémája, hogy vagy nem kompatibilis, vagy nem érzékeli eredetinek a patront.
Van olyan is, mikor elfogadja nem eredetinek a patront és egyszer csak kiírja, hogy kifogyott a patronból a tinta. Ekkor berakom még egyszer, akkor meg már nem kompatibilisként érzékeli, pedig hallani, hogy még lötyög is benne ráadásul a tinta.Nagyon elegem van már ebből a nyomtatóból, legszívesebben kidobnám a francba.
A kérdésem az lenne, hogy nincs e esetleg erre valamilyen patch, vagy crack, vagy nem tom, egy progi, ami valahogy ezt a hülye programozását felül tudja írni és a nem eredeti epson patronokat is úgy érzékeli, hogy simán menjen, még az sem gáz, ha nem eredetiként ismeri fel, de ne dobja már ki félig teli a tintát...így is elég drága és kicsit nevetséges, hogy 4400 ft-ért veszek egy négy patronos szettet és nyomtatok vele kb 10 oldalt színesben, és kifogy..mert ez kissé vicces..
Na köszönöm előre is, remélem tudtok segíteni. Előre is hála érte egy életre!!
-
zetorg
senior tag
kéne nekem Epson TMU 220A típusú POS nyomtatóhoz escape frekvencia leírás!
elvileg ezzel a leírással tudnám DOS alól vezérelni a vonalkódok méretét...nagy segítság lenne, ha tudna valaki prezentálni nekem ilyet...
-
Peeter
csendes tag
Sziasztok!
Én egy dx 6050-essel veretem. Eddig nem nyomtam vele fényképet, most gondoltam nyomok párat. Photoshop CS3-ból szerettem volna nyomtatni, de dobott egy ilyet: "Some PostScript specific print settings (Emulsion, Interpolation, Calibration, Encoding) will be ignored since you are printing to a non-PostScript printer." Ezt én leokéztam, a nyomtatás elindult, de a barnított fényképemből lett egy fekete-fehér. Mondom OK, semmi gáz, majd kinyomtatom máshonnan, de mindenhol fekete fehérben nyomta ki. Valakinek valami ötlet a megoldásra? Ja egyébként Win Pistát használok.
Köszi előre is!Üdv:
Peeter -
szalacsis
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #2 üzenetére
kérj a felhasználótól engedélyt, hogy megkapd a 300 ezer, 30 ezer literes festéktartályra az engeday-t és biztos mindentmeg kapsz tőle mert Malvin iskolatársa "vót valamikor" teccikérteni a vizbűűl veszi ki a zoxigént.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest