- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
canniball #52661 üzenetére
Gigabytes LAN van itthon, elvileg ennyire nem lehet lassú sehol, hogy pl egy ST Discovery WEB-DL stream esetén belaggol.
Az OMV server torrenteket is futat, a 30-35 MB/s nem ritka letöltés esetén.
A HTPC-hez nem mértem még sebességet, de van benne egy SSD, éppen megnézhetem, hogy mennyi idő alatt másol fel pár gigát.
Gyakorlatilag, mindkét eszköz, az OMV és a HTPC is, ugyanazon a körön van, egy Zyxel switchben. Sajna, a routeremen nincs annyi port, hogy mindehová jusson.a hálózatom:
a Virgin Media router, modemként használva, a wifit, és portokat, egy TP-Link Archer C2 kezeli. + a WIFI-re van egy repeater, a konyhában.
A TP-Linkhez kapcsolódik még 2db 5 portos switch, egy szintén TP-LINK márkájú, és egy Zyxel.
A HTPC és az OMV a Zyxel switchen vannak, mindketten.Ilyenformán ötletem sincs, hogy ha tényleg a sávszél a gond, akkor az hol veszik el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged