Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Munkas

    aktív tag

    válasz Snoke #46976 üzenetére

    Tavaly év vége felé, én úgy vettem FC-t, hogy igazán nem is akartam, csak már nem számított a pénz, így kipróbáltam.
    Úgy kezdődött, hogy már kicsit untam a játékot (megvoltak már a nagy hajók, felfejlesztve, mérnökölve), de azért belépegettem körbe nézni, hogy mi van a galaxisban. És ha már bent voltam, akkor már vettem fel küldiket az AFK hajómnak. Így egy óra effektív játékidővel (farmidővel), megvolt egy éjszaka alatt 500 millió kredit. Amikor több kör is lement, akkor 1,5-2 Mrd Cr/nap is összejött.
    Egy hét alatt megvolt a pénz az FC-re. Csak akkor meg nem volt időm/kedvem kitanulni, hogy is kell használni. Így halogattam még egy-két hetet, de közben azért gyűlt a pénz.
    Aztán megvettem, kicsit próbálgattam, de rájöttem, hogy nem az én játékstílusomhoz való (vagy csak nem tanultam meg jól használni). Ki se kapcsoltam rajta a cuccokat, tettem rá 5 évnyi fenntartásra elég pénzt, és otthagytam.

    Vettem egy másik accountot, és avval újrakezdtem. Már vagy ötször :) Tetszik, hogy olcsó hajókat, szerelgetek, tervezni kell a pénzt és a nyersanyagokat, vannak igazi kihívások, fejlődés, méltó ellenfelek stb. Aztán 3-7 nap után (ami játékidőben 15-25 óra), törlöm a pilótát. Kb. ekkora jön össze a nagy hajók felszerelésére és alapszintű mérnökölésre a keret. Utána máshogy játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák