Hirdetés
- iPad topik
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nem bírtam péntekig egy cellával csináltam egy Fast Testet de szerintem valami nem kóser
Ellőtte feltöltöttem a cellát majd Fast Test, olyan 140perc alatt merítette le 2.9V környékére ekkor kezdte meg a töltést, és reggel ez a kép fogadottEzt a magas mAh én hibásnak tartom, szerintem ugyan ezzel a cellával még 1x elvégzem majd
Cella nem tudom milyen, egy bordó v piros burkolatú bontott cella, oldalán MFMM4CA tintával, oldalán burkolatba hővel beleolvasztva M28A, és a negatív pólusnál SLW5, kerestem a netten de nem találtam meg hogy milyen cella is lehet ezMérési csalás lehet vagy mi miatt jöhetett ki ilyen magas szám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Nest doorbell gen2
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest