Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Hehe. Manafontot tegnap úgy megrohamozták a Uniquefire UF-2100 T6 miatt, hogy a "New Products"-hoz egyből berakták első helyre a TrustFire X7-el és TrustFire X6-al, hogy azokat is vegyék
-
korn
aktív tag
Egy kétállású kapcsolóval teljesen jó használható. Az alacsony állás nálam 0.3A vagy 0.5A, éppen melyik akkuzáró kapcsolót tekerem fel. A 0.5A-es verziónál úgy világít, mint egy xm-l, mc-e 1.5-2A-en. És így elvilágít több, mint 4 óráig (persze csökkenő fényerővel a DD miatt).
A gyenge láncszem a DX-es kétállású kapcsoló, ami a 10 perces magas módot már nem biztos, hogy szereti. Egyébként sem lehet 6-8 percnél tovább világítani magas módban, mert ekkora a lámpa 50 fok felett van. Szóval alacsony módban is elég jól világít, ha meg kell, ott a magas mód pár percig.
A hűtést a drop-in miatt javítani kellett, szóval ha a manafont-os 3xXM-L csak úgy bele van pakolva a drop-in-be, akkor vagy nincsenek meghajtva a ledek, vagy nem sokáig fog világítani.
De 52$-ért simán megéri, könnyen és olcsón fel lehet tuningolni, ha éppen sumákoltak kínai barátaink a lámpa építésével. -
Gibbs
csendes tag
Azért jó a 3x18650 meghajtás, mert-mint "korn" kolléga kísérletei igazolják- így a három led sorosan direktben meghajtható és a kommersz cellák 3-4A max. tudását az XM-L vszleg el is viseli. Így nem kell driverrel vacakolni, ami ugye a legbizonytalanabb láncszem a lámpákban. Persze így hosszú üzemidőre nem lehet számítani, de ezek a lámpák úgyis csak "játszósak", nem napi használatra készülnek.
-
zoli03
őstag
Én gondolkodom, hogy veszek egy ilyen Sky Ray-t. Ennyire baj, hogy csak kettő 18650 megy bele?
-
mexel
veterán
Miért pont T6? Már van erősebb
Mondjuk a T6 van most talán jó árban, de ha a fényerő számít akkor érdemes a legerősebbet beletenni talán.
-
Gibbs
csendes tag
válasz
macikos #1980 üzenetére
Szia!
Vegyél egy Sky Ray 3xT6-ot is! Legalább lenne valaki, aki beszámolna róla. Én is egy ilyen összeállításon gondolkodom. Van egy ugyanilyen (UF WF-1000L) lámpatestem, amiben most egy T6 van és egy 3x-os drop-in-t vennék bele és T6-okat, de kellene hozzá még egy hosszabbító, hogy 3x18650-el lehessen hajtani. Nem találtam ilyen hosszabbítót sehol, csak a TR-1200-hoz van gyárilag. Azt most 35USD-ért árulják 5xQ5-el. Azon is gondolkodom, de ez a 3xT6 mégis jobb lenne, de ehhez is 3x18650 kellene. -
korn
aktív tag
-
korn
aktív tag
Mivel kicsi a refi, ezért inkább szórja a fényt. De az összfény az nagyon meggyőző.
pár teszt, ahol a 3x mc-e-t is próbáltam:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=105683694&t=9021327
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9021327&go=108878532&p=1#108878532
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=106935981&t=9021327 -
Zsolt74
senior tag
8,4V-on 4,5 A-on a fogyasztása majdnem 38W kéne hogy legyen, és ekkor 3120 lumen lenne a fényereje.
-
Zsolt74
senior tag
Kíváncsi lennék hogy a driver mennyi Ampert-t tud leadni.
Nem tudom hogy 4,5 A-t le tudna adni 8,4 V-on hogy a ledeket rendesen meghajtsa, mondjuk az SST-90-es driver tud 6.5A-t. -
-
mexel
veterán
válasz
macikos #1980 üzenetére
Én a hővezetést megcsináltam, méretre és formára nagyon jó nekem az 501. A fénye viszont az U2-vel hihetetlen. nagyon messzire mindent bevilágít. Majd egyszer igazi sötétben csinálok képet. Most azon gondolkodom veszek mégegyet, mert általános használatra ennél jobbat nem hiszem hogy találok. (ennyiért pláne)
-
macikos
addikt
Hát ja, sajnos Miskolcon kevés a lámpab*zi
Közben megrendeltem a Uniquefire UF-2100-at. 3911 Forintot fizettem érte. Szerintem a hülyének is megérte
501-ben az nem tetszik, hogy Drop-in-es, tehát gyenge a hővezetése, meg a reflektor is olyan amilyen. Bár hővezetés szempontjából ez az Uniquefire érdekes lesz
Már az XP-G-s Ultrafire C3 is rohadt forró tud lenni
Szerintem szalonnasütéskor ezzel a lámpával fogok tüzet gyújtani
-
macikos
addikt
Kipróbálni? Hol?
Nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a kettő között. Brutál mindkettő
Most nem tudom, hogy melyiket kéne megvenni. A 3xXM-L-es lámpát, vagy a kicsit
Jó lenne már valami
Ahogy néztem, a kicsi alig nagyobb a Ultrafire C3 XP-G-nél, ami nagyon jól hordható nadrágzsebben.
-
macikos
addikt
Ez meg milyen f@sza EDC már: [link]
Mindjárt rendelek is egyet, úgy megtetszett. Nyárra pont jó lenne egy ilyen.
-
macikos
addikt
Tesco gazdaságos Fenix TK70:
SKY RAY 3xT6 3800-Lumen 3-LED 5-Mode Memory Flashlight (2*18650)
-
mexel
veterán
Most néztem, 4,16V-nál kapcsol le, és nincs csepptöltés.
-
mexel
veterán
Ennek a töltőnek a csatiján van egy háromszög, amögött van a led. Abba az 5V 0,7A-s-ba én is belefutottam. Ugyanúgy néz ki, kíváncsi lennék milyen módon tölt az. Ez TCH137-es töltő. Meg kellene mérni azzal mit lehet kezdeni, vagy szétszedni és megnézni mi van a csatijában. Nem tudom milyen telefonokhoz volt ez.
-
mexel
veterán
Csináltam egy jó kis töltőt
Egy Samsung telefontöltő és egy 18650-es bölcső segítségével. A töltést egy Intersil ISL6292B chip szabályozza ami tökéletes töltést biztosít. Pontosan lekapcsol, nem tölt túl és nincs csepptöltés. Az akksit nem teszi tönkre, kb 4.16 - 4.17V van az akksiban amikor leveszem a töltőről. Amíg tölt pirosan világít a led rajta, ha kész zölden. ( mindenhol úgy olvastam hogy nem kell 4,2-ig tölteni mert akkor jócskán megnöveljük az akksi élettartamát) Kb 1500ft-ból kijön, ha valaki nem bízik egy-két kínai töltőben akkor érdemes ilyet csinálni szerintem. (Az enyém nem a legszebben sikerült, még finomítanom kellene rajta külalakilag, de így is megteszi.)
-
Zsolt74
senior tag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni hogy egy 2 akkus lámpába ha nem védett(samsung ipari cellák) akkuk vannak akkor azokat gondolom könnyen túl lehet meríteni, mert a lámpa elektronikája nem hiszem hogy le fog tiltani 5V-nál hogy ne merítse azokat túl.
1 akkusnál ez nem gond mert a led 2,5V-on már nem igazán fog világítani, így elég nehéz lenne nem észrevenni hogy lemerült az akku.
A TrustFire X8 1 és 2 akkuval is üzemeltethető(fényerőben semmi különbség csak az üzemidőben), a túlmerítést szerintem ennél, 2 akkus üzemnél, ezt a 2 akku sorba kötésével lehetne véleményem szerint megelőzni.
Szerintetek jól gondolom-e ezt ?
Előre is köszi a válaszokat. -
Sasvadász
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Ultrafire TH-1300L lámpát, és brutál nagy fénye van. Spécin megcsinálták, de teljes fényerőn csak 1 órát tud üzemelni. Jó lenne ha ehhez is lehetne valami toldó adaptert rátenni, és pár aksival még növelni az üzemidejét. Bekapcsoló gomb viszont nincsen rajta (ugyan a végén van egy üzemmódkapcsoló gomb, de ezzel csak felvillantani lehet ha nem tekerem be túlságosan), nem lehet kikapcsoni, hanem az akku fedél ki- be csavarásával lehet üzembehelyezni, illetve módot váltani, de csak 3 üzemmódja van. Kicsit fel kellene tuningolni, és elég jó "önvédelmi fegyvert" lehetne csinálni belőle. Tudnátok ebben segíteni? Van valami ötletetek? -
jakabbalu
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy jó elemlámpát, azonban nem igazán ismerem ki magam közöttük
, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Túrázáshoz kellene, a lényeg: lehetőleg minél hosszabb üzemidő, és AA vagy AAA elemes legyen. Maximum 10000 forintot szeretnék költeni rá. Ha valaki tudna ajánlani pár típust, előre is nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok.
-
macikos
addikt
Sajnálattal olvasom ezt a dolgot az U80-nal. Nem tudom, ilyen gyenge lenne az akksi? Nekem a 1,5 éves kék Trustfirevel 2,8A-en ment és nagyon jó fénye volt.
Most már én se fogok ezekről az oldalakról akkut venni, hanem inkább fizetek 20 dollárt és veszek normális Samsung vagy Panasonic akkut.
-
zoli03
őstag
Nem azt írtam, hogy csak 30 méterig visz. Az udvarban 30 m-re van a legtávolabbi épület, arra világítottam. Azon a hotspot már nem látszik annyira élesen, sokkal egybefüggőbb a fénye. A C8-nak azon az épületen erősebb volt a hotspotja, körülötte meg gyengébb a fény.
Még nem töltött fel a másik akku teljesen, de ezzel 2,7A-t mértem. Az X2000 is 1,25A volt. Szóval ez akku nem való semmire, ne vegyen ilyet senki.
-
chatran
őstag
Ilyen L alakú lámpát szeretnék venni. Modernebb köntösben láttam, de azok annyira nem tetszenek.
Lehet ilyet Mo-n venni? -
dokiki
csendes tag
Ha olyan 2 A-en megy,az akkor is vagy 600 lumen a lednél,nem tudom elhinni,hogy csak 30 méterig visz,nekem a sima kis EDC XR-E lámpám látszik az 50m-re lévő házon.Az XM-L C8 meg a 200m-re lévő épületen látszik,ha mozgatom,főleg,hogy ez mind városi körülmények között.
Valami nagy gáz lehet ott.Ha jól emlékszem azt írtad,hogy egy picit mélyebb a refije is,mint a C8-nak. -
zoli03
őstag
Megmértem az U80-at, egyik akkuval 2,1A-t, másikkal 19,-et vett fel. Ilyenkor mi van? Rosszak az akkuk (kb 2 hónaposak, kb 5 alkalommal voltak feltöltve)?
Tegnap este kipróbáltam. Nem tűnt annyira erősnek (akkor valószínűleg az akku miatt). Egészen alacsony a színhőmérséklete, sokkal inkább sárgás, mint fehér vagy kék. Ami érdekes volt, hogy ha jól emlékszem, a C8-nak sokkal erősebb hotspotja volt. Ha rávilágítok a közeli falra az U80-nal, ennek is erős, de egy 30 m-re lévő épületen, alig látszik, csak ha mozgatom a lámpát. Szóval egész nagy felületen hasonlóan erős a fénye, még talán biciklire se lenne rossz. A stroboszkópja nagyon gyors, eléggé zavaró. Ma kipróbálom másik akkuval meg nyílt terepen, hogy ott mit tud. -
amargo
addikt
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Nem régiben elvégeztem egy kis upgrade-et a magicshine mj-808, átforrasztottam bele egy XML-U2 LED, . Amíg működött is. Gyakorlatilag semmi extrát nem végeztem el, csak amit az alábbi videóban.Ellenben egyszer csak menet közben sötét, majd megnéztem és éppen csak pislákol a led, gyakorlatilag nem is volt fénye, csak egy fehér pontra hasonlított. Első gondolatom a led halála volt - ezt preferáltam volna, ezért volt -, de a végeredmény. A led jó, kiszedtem meghajtottam mással szépen megy. A régi P7-es is megy. Ellenben a vezérlő elektronika noha zölden világít, de mintha nem jönne ki belőle semmi energia. Nem tudom mi lehet a nyűgje.
A kérdés pedig az lenne a felvázoltak után, hogy valaki - Budapesti - rátudna-e nézni az elektronikára, hogy mi a bánat baja lehet. Már a kábel szakadásra is gondoltam. Mert olyan szerencsétlenül forrasztok - sima 40w forrasztó páka -, hogy a kábelházat kicsit megdeformáltam, de a kábel nem sérült.
Előre is köszönettel!
-
zoli03
őstag
Megnéztem tegnap, de még csak sötétedni kezdett, amikor kimentem. Utána meg jött egy elég nagy vihar, jégeső, aztán eső, úgyhogy inkább lefeküdtem. Majd ma.
A melegedését megmértem most (egyáltalán nem szellőző helyen; 0, 6, 14 és 20 perckor; lámpa teste/feje; °C):X2000 gyári leddel direktben hajtva (nem jött még meg az R2):
22/22
26/26
31/31
34/34U80 legerősebb módban:
22/22
29/30
36/37
39/41Az X2000-et még simán lehetett fogni 20 percnél, az U80 van már elég meleg volt. Persze használat közben azért jobban hűl, de azért elég jól melegszik az U80.
-
zoli03
őstag
A C8 reflektorát elfelejtettem megmérni, de Manafonton lehet venni külön, ott 31,7 mm mélynek írják. Most megmértem az U80-ét, 34,5 mm, úgyhogy valamivel mélyebb.
-
zoli03
őstag
Megjött ma az U80. Régebben szó volt róla, hogy az U80 sokkal nehezebb, mint a C8 vagy az UF980L. Hát nem nehezebb. Manafonton el van írva a súlya, 143 gramm valójában. Minőségre jobb, mint a C8, nagyon finomak rajta a menetek, X2000-el össze se lehet hasonlítani. Este majd letesztelem a fényét. Eddig úgy tűnt, hogy sokkal jobban melegszik, mint a C8, este majd ez is kiderül hosszabb üzemben. Holnap majd mérek áramfelvételt, meg hogy mennyire melegszik a lámpa. Eddig úgy tűnik, hogy jobban megéri egy C8 egy normális driverrel.
-
Zsolt74
senior tag
Eladó egy Aurora sh 44. SST-50-es leddel, 2 módos direktben hajtva 1300 lumen-es, akkuval.
10000Ft-ért -
mexel
veterán
Ha esetleg érdekel valakit egy Ultrafire 501b Cree R2 leddel olcsón akkor van egy eladó, új, nem kell várni rá. Jó fénye van.
-
cadgers
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy Spiderfire SSC P7 lámpám, aminél ugye az 1-es fokozat erős világítás, 2-es a gyenge, és valami baja van a kapcsolónak, mert mindkét fokozatnál gyenge a világítás, néha megjavul, de sokszor nem jó! Ha alufóliát teszek be, amivel tulajdonképpen közvetlenül juttatok feszt a negatív oldalon, akkor szépen világít, de ugyebár nem lehet kikapcsolni akkor! Más is tapasztalt ennél a lámpánál ilyen jellegű hibát? Hogyan lehetne orvosolni?
-
korn
aktív tag
válasz
Veriakilis #1933 üzenetére
-
jada00
tag
válasz
Veriakilis #1933 üzenetére
Sajnos máshol még nem találkoztam ezzel a foncsorral külön! Nincs egyik ismert oldalon sem!
-
macikos
addikt
Az attól függ. Azért valamekkora áramkorlátozás nem árt. Úgy szabad direktbe kötni, hogy lámpába van építve, mert akkor a lámpa,kapcsoló, stb. ellenállása miatt esik annyit az akku feszültsége, hogy végül 1,5-1,7A-t kap majd a LED. Ellenben olyat ne csinálj, hogy mondjuk kiszerelve direktbe rákötsz egy AW18650-es akkut vagy valami hasonlót, mert akkor megugorhat az áram és 2A felett is mehet a LED, ami már nem tesz jót neki.
Az 1,5-1,7A-től semmi baja nem lesz! Ha le is rövidülne az élettartama, akkor az annyit jelent, hogy nem 50.000 óra lesz, hanem csak 10.000. Szóval semmit nem jelent.
-
zoli03
őstag
Ha direktbe kötöm az X2000-ben levő XR-E P4-et, mennyivel csökken kb az élettartama? Nem fog meghalni pár hét alatt?
-
CHAKITO
csendes tag
válasz
macikos #1923 üzenetére
A másik fórumon már én is elneveztem wc pumpicskunak
Valami bűn ronda az a lámpa. Komoly fejtörést okozhatott a tervezőknek, hogyan találjanak ki ilyen béna formát... A fénye azért nem lehet rossz, úh. ha valaki nem olyan elvetemült, mint mi és le se szarja, hogy külsőleg milyen a lámpája, annak esetleg jó választás lehet ezen "csodás" megjelenésű mesterműve a fenix-nek.
-
macikos
addikt
-
jada00
tag
Tripla XM-L ledes lámpa! [link]
-
macikos
addikt
Az XR tokozású ledek 90 fokban, míg az XP-k 125 fokban szórják a fényt. Főleg ezért tudtak a hírhedt szuper-thrower lámpák (JETBeam RRT-1 R2) olyan jó teljesítményt hozni. Például az RRT-1 R2 400 méterre világít el, pedig csak 240 lumen. Az R5-ös változat hiába erősebb (300 lumen), jóval kisebb a hatótávja.
Na meg mondjuk az X2000-ben és a LedLenserekben is XR-E LED van, direkt azért, mert jól fókuszálható a fénye. Más LED-del nem lehet ilyen jó eredményt elérni.
Az a poén, hogy a 240 lumenes JETBeam RRT-1 R2 még most is alázza a 800-1000 lumenes lámpák 90%-át... igaz, korlátozottan használható, mert ez egy nagyon szigorú thrower, tehát szinte csak egy kis hotspot van középen, semmi más.
-
mexel
veterán
Itt egy jó leírás a ledekről. Sok lámpában van a fém körgyűrűs led, azok még XR-E darabok. Mi lehet a különbség az XR-E és az XP-E között? Mindkettőben P4-től megy a betűjelzés, van R2 is. Mintha megegyeznének Lumenben is, de ezt nem látom pontosan sehol, vagy nem jól értelmezem.
-
macikos
addikt
Na akkor az nagyon gyenge lesz. Nekem volt XR-C-s lámpám,ráadásul elvileg Q5. Annak 14500-el is csak tűrhető fénye volt. Sima AA akkuval nagyon gyenge volt.
Igaz, odaadtam haveromnak, ő leseggelt tőle
Szóval aki nincs benne a témában és nem látott erősebbet, annak ez is bejön
-
macikos
addikt
Az Aldis lámpában XP-E vagy XP-G LED van, azok pedig általában R2-R5 binnel vannak. Az más kérdés, hogy úgyis gyenge elektronika van bennük, tehát biztos nem mennek maxon, de még 50%-on sem.
Lusták az emberek. Nem akarnak akkut töltögetni, stb. Inkább veszik szépen sorra az elemeket. A felhasználók nagy része ilyen.
-
mexel
veterán
válasz
macikos #1908 üzenetére
AA-ban Li-ion? Az nem a 14500-as? Lámpából miért muszáj a legnagyobbat megvenni?( A lámpás fórumokon mindenki csak a ngy C8 és társaitól kezdődő lámpákat ajánlja, pedig hétköznapi felhasználásra sokkal kisebbek is bőven elegek.)Nekem 2 akksi+töltő 14-15$ volt. Lámpák 10-és 20$ között már jók vannak. 5000ft-ból ki lehet hozni egy lámpát-töltőt-2 akksit, még olcsóbban is. Valószínűleg ezek még mindig jobban világítanak mint az aldis 3000ft-os lámpa. (sőt biztos, nem hiszem hogy az aldisban egy Q5-ös vagy R2 lenne) Nekem a 18650-es akksi elég sokáig bírja, bár az XML-U2- ledessel még csak fél órát sikerült világítanom így nem tudom meddig bírja, de annak brutál jó a fénye.
Az a baj, hogy az már úgy világít, hogy nem lehet mindenhol használni. SZVSZ egy zoomos Cree Q5 már elég bringára, kertbe, sétálni hétköznapokon (pl az X200 és klónjai) és az sokáig is bírja és olcsó is. (pl egy olcsó szett: MXDL SA-28 Q2 + 2db Trustfire 2500mAh + DSD töltő az kb 5000ft. A lámpa használható 3xAAA elemmel és akksival és zoomolható is így univerzális ugyanez Q5-el 4$-al drágább) Viszont ha már az akksik és töltő megvan, akkor úgyis vesz az ember előbb vagy utóbb egy erősebb és nagyobb lámpát is, mert 23-25$ körül már van C8 XML-T6 is és nehéz megállni hogy ne próbálja ki az ember
-
macikos
addikt
Viszont AA-ban már van Lítium elem, ami gyakorlatilag ugyanolyan lassan merül le magától, mint a Li-ion akku, vagy még lassabban.
Persze én is inkább a 18650-et, 14500-at támogatom, de ahhoz már csak nagyobb lámpát érdemes akkor venni, töltő is kell, stb. 10ezer alatt nem áll meg. Közben meg lehet használná évi 3-szor 5 percet a lámpát, akkor is közelre.
-
mexel
veterán
Én is sokáig ódzkodtam ezektől az akksiktól, főleg hogy van egy csomó AA és AAA akksim. itt a fórumon és más fórumon is "rábeszéltek" a 18650-re. Nem bántam meg. A fényerő szerintem láthatóan jobb (ugyanabban a lámpában 3xAAA vagy 18650 között) és tetszik hogy tartós és Li-Ion. Télen amikor nem nagyon használtam az Ni-Mh akksijaimat mindig lemerültek, és valószínűleg tönkre is mentek. nem akartam ebbe befektetni, de szerintem megérte. Most van 4 18650-es akksim és 1 töltőm (még egy lesz)
Ezt most nem azért írtam hogy az eladó lámpámra rábeszéljelek, de tényleg jó dolog, szerintem itt többen megerősíthetik
Ha esetleg nem tudsz rendelni onnan itt a fórumon is van segítség, de akár én is tudok benne segíteni szívesen. -
korn: Igen, a régi akciót linkeltem be, mert hirtelen csak arra akadtam rá.
mexel: Köszönöm, de ez a fajta akkumulátoros megoldás nem tetszik. Egyébként jónak tűnik, de olyat szeretnék, ami 2-3 darab normál (LR6) AA akkumulátorról üzemel.
Körbe fogok nézni az említett oldalakon. -
mexel
veterán
Lehet hogy nem rossz, de ha nem sürgős érdemes körülnézni, dx, kd, manafont oldalakon, és ennyiért jobbat is ki lehet fogni szerintem, főleg hogy azokban tudod milyen led van. Mondjuk ennyiért lehet hogy jó. Esetleg 18650-es lámpa nem érdekel? Annak tuti jó fénye van
2700-ért odaadom 1 akksival.
-
duffbeer
őstag
Képek alapján annyit, hogy Cree XP LED van benne, az optikája is rendben van, bár szemből nem látom, de ezekkel a fajta optikákkal eddig csak pozitív tapasztalatom van. Másfelől a driveren lévő poti alapján szabályozható a fényereje is, vagy talán elforgatással lehet bekapcsolni?
Elemtartó nem hiszem hogy van benne, egyszerűen csak bele van csúsztatva a két AA.
Mindenesetre nem tűnik rossznak ennyiért, lehet veszek magamnak egyet én is az autóba.Szerk.: Habár DXen van 10$ körül már CREE AA-s lámpa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !