- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
A Tesla is föleg emocionalis valsztas sok embernél, az a tapasztalatom. Mint anno az Alfa Romeo-knal, vagy akar egy idöben a volvo-knal is, de hogy mas példat is hozzak: mint pl az Apple ->bar a technologiai összképet tekintve sok tekintetben elmarad a konkurensektöl, egyes esetekben akar a minöség is olyan amilyen, vagy a teljesitmény nincs pariban a konkurensekkel stb, de van par olyan megoldasa, ami érdekessé teszi, vagy egyszerüen van egy olyan imazsa, hogy viszik, mint a cukrot. Föleg egy marketing orientalt vilagban ez tekinthetö "normalisnak". A Tesla sok tekintetben hozott forradalmat az autoiparba, sok gyarto nem gyözi lemasolni az ötleteit. Mindeközben a Tesla meg igyekszik behozni az autogyartasban lévö évszazados lemaradasat. Majd meglatjuk, melyik oldal gyöz: az autogyartok tanulnak meg "informatizalt" autot gyartani, vagy a Tesla tanul meg autoszerü autot gyartani. Egyelöre a Tesla sztem jobban all (bar én személy szerint ebben nem neki drukkolok, mert az elöbbi mindenkinek hasznosabb lenne..).
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest