Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA® driverek topikja
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Doki16 #15871 üzenetére
Köszi szépen, de a Passatot nincs az az isten, hogy lecserélném egy Ioniq-ra. Tudom, hogy jó autó, megbízható, és jól fogyaszt, de 2. autónak nekünk túlzás a mérete miatt, pláne a feleségemnek. Egyetlen autónak meg nem jön szóba, mert szülőkhöz mi messzire utazunk pályán (285 ill. 195 km), és méretben, kényelemben a Passat GTE-nél nem adnám alább. Nézegettem nem olyan rég a nagyobb hatótávú autókat, azok közül az Eniaq vagy EV6 tetszene esetleg. Legjobb lenne mondjuk egy nagy akkus iD.7 kombi, de még nem nyertem lottót
Vagy, amivel még meg tudnék barátkozni, egy i4 eDrive40 (annak ellenére, hogy világ életemben gyűlöltem, és gyűlölöm a BMW-ket és a BMW-s kultúrát). Jelen BMW-k közül ez néz ki még nagyjából értelmesen. Na de mindegy, mert ehhez is lottózni kell előbb
Jó lenne, ha magánszemélyeknek is lenne e-autó támogatás. Hátha majd jön. Úgysem sürgős a dolog. Akkor mondjuk elgondolkodnék egy Hyundai Inster-en. Bár formaára nekem esküszöm még a Spring is jobban bejön. Meg ha lesz ilyen támogatás, akkor már lehet hogy elgondolkodnék a Passat cseréjén. Ez még a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest