Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Csepi95
üzenetére
Korábban futólag próbáltam linux alól a gtx1050-et. Hát, fura volt. Kapcsolgatta a kijelzőket, többedik nekifutásra sikerült képet kapni. Bár akkor még talán nem uefi módban indítottam. Lehet, hogy a több gpu felállásnál kézzel létre kell hozni konfig fájlokat a stabil X működéshez. Alapból a mostaniak már futás időben találják ki, hogy mit gondolnak jónak. Minden újraindításkor újra összekuszálódhat. Ha jól emlékszem enélkül mindig piszkálnom kellett a képernyő beállításokat. De nagyon nem mentem bele, szóval ...
nameg a 14.04 már nagyon régi. A 16.04 nél is lehet esélyesebb a legfrisebb ubuntu. (régi kernelek, driverek, alkalmazások. Csak biztonsági hibajavításokat kapnak)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- MSI RX 570 Armor 8GB OC Garanciával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest