-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
No, összedugtam az egyik t430 gépemmel az exp gdc 8-at.
- Nvidia gt610 kártyával nem indul a gép. Ha utólag dugom be, akkor felismeri, most csak sima ms update drivert nézte, de az code 12-vel nem tud erőforrást kapni. Lehetne varázsolni registryvel, de nem erőltettem. Egyébként sem lenne gyorsabb az intelnél, csak kompatibilitás / plusz kiementek miatt voltam kíváncsi.
- Radeon Hd6670 kártya egészen simán működik. Még ez is csak ms update féle driverrel megy, nem telepítettem külön, de heavent futtatgatva úgy látom jól megy. Csak ma már kevés az a teljesítmény, de azért duplája az intel hd4000 vagy gt610 gpu-knak. Persze külső monitoron futtatva jobb, hogy ne utaztassa a képet az adatbuszon. Ablakos módban be lehet itt is húzni a belsőre a tartalmat, csak visszafogja a sebeességet.Az exp gdc -hez járó expresscard modul sajna nem marad túl stabilan a slotban. Ez persze lehet a gép kontrukciós problémája, mert más expresscardok közt is van, amit könnyen ki lehet húzni a bezárt állapotból is. Nem akasztja meg a slot.
Maga az atx táp adapter kábel nem valami minőségi. Vékonynak és gagyinak tűnnek a töskék a csatlakozó kábelben. De végülis működik, csak nagyobb fogyasztású kártyáknál mindenképpen közvetlen a tápegységről lehet érdemes a plusz tápcsatikkal táplálni a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi