Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
No, összedugtam az egyik t430 gépemmel az exp gdc 8-at.
- Nvidia gt610 kártyával nem indul a gép. Ha utólag dugom be, akkor felismeri, most csak sima ms update drivert nézte, de az code 12-vel nem tud erőforrást kapni. Lehetne varázsolni registryvel, de nem erőltettem. Egyébként sem lenne gyorsabb az intelnél, csak kompatibilitás / plusz kiementek miatt voltam kíváncsi.
- Radeon Hd6670 kártya egészen simán működik. Még ez is csak ms update féle driverrel megy, nem telepítettem külön, de heavent futtatgatva úgy látom jól megy. Csak ma már kevés az a teljesítmény, de azért duplája az intel hd4000 vagy gt610 gpu-knak. Persze külső monitoron futtatva jobb, hogy ne utaztassa a képet az adatbuszon. Ablakos módban be lehet itt is húzni a belsőre a tartalmat, csak visszafogja a sebeességet.Az exp gdc -hez járó expresscard modul sajna nem marad túl stabilan a slotban. Ez persze lehet a gép kontrukciós problémája, mert más expresscardok közt is van, amit könnyen ki lehet húzni a bezárt állapotból is. Nem akasztja meg a slot.
Maga az atx táp adapter kábel nem valami minőségi. Vékonynak és gagyinak tűnnek a töskék a csatlakozó kábelben. De végülis működik, csak nagyobb fogyasztású kártyáknál mindenképpen közvetlen a tápegységről lehet érdemes a plusz tápcsatikkal táplálni a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hővezető paszták
- Flipper Zero
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 12GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 12GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest