-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Egy sikeres Plug & Play setup: HP Probook 6570b EVGA Geforce GTX460 V2.0 kártyával.
Eleinte nem akart menni, mert error code 12 volt, de rájöttem a Windows 10 ludas. Kíváncsiságból felraktam egy Windows 7 Ultimate x64-et, csont nélkül viszi. El se akartam hinni a sok kínlódás után. Csak rádugja az ember az Express Card-ot a gépre, mindkét jumpert ráteszi a 2. állásra az adapteren, utána Windows betölt, driverek fel, és kész, lehet játszani. Megy belső kijelzővel is, ha nincs bedugva monitorkábel, ha meg van egyből küldi arra a jelet.
Úgyhogy ha valakinek error 12-van ezek szerint érdemes megpróbálni más operációs rendszerrel, mert lehet hosszú órákat spórol meg. Gondoltam erről említést teszek, mert újonnan idetévedteknek ez hasznos infó lehet.
Különben Windows 10 alatt is sikerült nagynehezen működésre bírni, de már bánom, hogy előbb nem szedtem le azt a vackot, csak azért volt fenn, hogy az eGPU menjen. Error 12 volt azon, felraktam a Setup 1.x-et, 36bit compactionnal azon ment is, de nem tökéletesen. Belső LCD-vel ment, de ha külsőre kötöttem, akkor az egyik monitor nem ismerte fel a jelet, nem ment vele, egy másik monitorral igen. Az előbbinél miközben próbálgattam, ha kihúztam a HDMI kábelt a kijelzőből, hirtelen leakapcsolt a laptop. Egyébként meg ha bedugva volt a HDMI kábel, akkor ment a kép belső LCD-n vagy 5 percig, aztán kernel hibát jelzett a Win 10 és leállt. Win 7 alatt viszont azzal a monitorral is fut rendesen ami Win 10 alatt nem ment. És érdekes, de ki-be dugdoshatom a HDMI kábelt, semmi gondja vele, váltogat külső és belső kijelzés közt ahogy kell.
Nos ennyi. Ide leírom a configot ha valakit érdekelne:
HP Probook 6570b
EVGA Geforce GTX460 V2.0 kártya
PE4C v3.0 adapter express card csatlakozóvéggel
Win7 Ultimate x64 OS-en ez így tehát megy, semmit nem kell buherálni, csak feltelepíteni a drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest