Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz runner 125 #3852 üzenetére

Na pont ez az ami engem vissza tart.. Mivel Bp-en lakom, bárhova szívesen elviszem inkább a készüléket, ha baj van, mert jó esetben oda tudok menni személyesen verni az asztalt, ha határidőn belül nem kapom vissza.. Akkor nincs az, hogy e-mail-re nem válaszolnak, telefont nem veszik fel...stb.
    A konkrét hiba esetében (sípolás sustorgás) ha nem megy be az ember és nem kapcsolja be a készüléket úgy, hogy éppen produkálja a hibát, simán visszaküldik, hogy "nálunk nem jelentkezett a hiba"! :K Nem fogja senki lemeríteni a gépet 90%-ra, aztán figyelni, hogy mikor éri el a 92-94%-ot amikor "megszólal"..
    Aztán fél éven keresztül küldözgetheted, hogy:
    - demégis
    - denem
    - mondom
    - nálunk nem...

Nem ma kezdtem, van már több mint 15 év (főleg negatív) tapasztalatom magyar garanciális ügyintézések terén.. :W

Személyesen beviszem, meghallgattatom velük a problémát, ráíratom kapásból a lapra, hogy az átvevő is hallotta, aztán ha megyek érte nem veszem át amíg ki nem próbáltam, így nem indul újra folyamatosan a javítási határidő.. r-go van esélyem arra, hogy határidőn belül megjavítják, vagy ha kicsúsznak belőle, akkor kicseréljék és ne fél évig "viaskodjak" velük.. :C

Új hozzászólás Aktív témák