- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Pontosan azért szembesítettelek a szavaiddal egyértelműen, hogy értsd meg mekkora blődséget írtál.
De most finomítottál és végrehajtót, meg tényleges végrehajtót írsz... hát szerintem nem válik külön, mert nincs törvénytelen végrehajtó.
Szerintem tényleg nincs értelme eszmét cserélni végrehajtás témában tovább. De tényleg jogi alapfogalmakkal megismerkedhetnél, mert én pl jogosult vagyok egy rendőrtől is kérni hogy igazolja magát, egy szaros végrehajtó akkor meg azt csinál amit akar? Ugyan már... Azért a jogállamnak legalább a látszatja megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged