- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nando36
tag
Sziasztok!
Yes, yes, yes!
Megjött a Nook-Glowlight-om!
Mindjárt rootolom. -
válasz
CoolBoy323 #4445 üzenetére
a háttérvilágítás megéri, inkább az a kérdés, hogy az olvasó többi része rendben van-e
-
bigdady
nagyúr
Hali. 10 k ig van használható e-book olvasó?
PDF esetleg ppt doc olvasásra kene.
Köszi.Ui: hattervagitasosból melyik fajta a legolcsóbb még?
-
Deck
titán
Sziasztok! Vásárlás előtt állok és 2 készülék között nem tudok dönteni. Kérném a segítségeteket és a tapasztalataitokat.
Amazon Kindle 4 (5 néven is fut a fekete)
Vagy
WayteQ xBook-60w HD -
sziasztok!
icarus illumina HD-vel valakinek van személyes tapasztalata? most egy icarus go readerem van, és bár kicsit fapados, én nagyon elégedett vagyok vele, egyedül a háttérvilágítás miatt cserélnék. szóval, vajon az illumina HD olyan, mint egy go reader + bl + touchscreen, vagy más difi is van? ill. mennyit bír az aksi (órában)?
köszi,
g -
axioma
veterán
válasz
mivan80 #4436 üzenetére
Ha nem kindle, akkor talan meg mindig 99eur a tolino shine, amihez letezik android root is, vilagitos, erintos, hd felbontasu, microsd-s. Viszont ha nem nyulsz hozza, a standard programja nem egy tul jo (mondanam, hogy nem kezeli a konyvtarszerkezetet peldaul, de az epp a kindlen sincs...)
Ja ha nem a legolcsobb kell (bar gondolom az a pw lesz, ha a vilagitos is olyan jo aron megy mint a 4-es), es nem fogsz rootolni, akkor en jobban ajanlanam a bookeen cybook hd frontlight keszuleket, utoljara 129 volt most nem tudom, sokkal jobb a beepitett olvasoja. Tulajdonsagok mint fent, de tudja a konyvtarat is, kicsit ertelmesebb sztem a menuje is, ami elter hogy fizikai lapozogomb is kerult ra, nem csak a kepernyot lehet tapicskolni.
Mindket keszulek van a Thalia boltokban, de tobb mas helyen is nyilvan. -
borges7
aktív tag
Sziasztok! 30 ezer FT körül milyen olvasót ajánlanátok, igazából csak olvasásra kéne, semmi extra.
-
Ragnar95
félisten
válasz
koncsik #4440 üzenetére
Sajnos az index tech rovata mindig is katasztrofális volt, inkompetens újságírónak nem éppen nevezhető emberek gyülekezete vezeti a rovatot, akik még csak annyira se képesek, hogyha már nem értenek ahhoz, amiről írnak,h külföldi híroldalaktól vegyenek át híreket/teszteket, ehelyett olyan saját teszteket írnak, amiben a szakmaiságnak még csak a legkisebb jele sincs meg és csak megtévesztik vele az olvasókat...
-
Milyen e-könyolvasót vegyek? Ha valaki ezután el tudja dönteni, gratulálok...
E-könyvet karácsonyra? Igen. -
ABal
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy a Google Books-ról megvett könyvet valahogy rá tudom varázsolni a Kindle-re? A Google megengedi, hogy epub formátumban letöltsem, de ez valami furcsa formátum (epub.acsm) és a Calibre nem konvertálja.
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok e könyv olvasó témában, a segítségeteket kérném vásárláshoz. Németországból Karácsonyi ajándékként kaphatnék egy olvasót, nem tudom, hogy milyen érdemes választani?
Túl drágát sem szeretnék, 100-150 euró körüli árban gondolkodtam, legyen jól hordozható, legyen háttérvilágítása, wifi elég, 3g nem szükséges.
Főleg "ingyenesen beszerezhető, letölthető" könyveket olvasnék rajta...
Nézegettem pl. a Kindle Paperwhite-ot, erről mit tudtok mondani, jó vétel lenne, vagy van jobb választás?
-
-
Ragnar95
félisten
Hivatalos honlapon például.
-
Üdv! Többen mondogatják, hogy a kindle e-book olvasók asuztriában pl fele annyiba kerül mint nálunk. Nem tudja valaki megmondani, hogy hol tudnám megnézni mondjuk a dx árát?
-
cabal
tag
3 olvasó között vacillálok (mindegyik háttérvilágításos):
Icarus Illumina HD
PocketBook Touch Lux 623
ConCorde ReadMan 6Nem mindről találtam tesztet, szerintetek melyik éri meg legjobban? (Minőség, lapozási sebesség, ilyesmi)
A Concorde talán nem érintős (nem láttam leírva, hogy az lenne), a többi az (bár gombjaik is vannak).Köszi.
-
Virág et.
senior tag
válasz
lyunior #4429 üzenetére
A hardveraprón próbáltad már?
18-20e körül mennek a használtak.
-
lyunior
tag
sziasztok!
Amazon Kindle olvasót keresek, használtan (vagy olcsó újat
)
Nem kell a legújabb verzió.
Hol tudnék ilyet venni Mo.-on?Köszi!
-
Dzsosy
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Kindle 5 tölthető-e telefon töltővel, vagy maradjak inkább a gépről való töltésnél?
Egy Nokia AC-50-esről lenne szó. -
Sonja
nagyúr
E Ink powers the PocketBook CAD Reader: An Android tablet for viewing CAD files
Mivel Android-ot használ (4.0.4!), így talán lehetne tenni rá ereader programot is.
Egész jó lehetne.
-
ABal
őstag
Emberek! Lehet, hogy ez most egy nagyon buta kérdés, de van valami különbség a PW1 és PW2 doboza között? Ha egy PW2-t bontatlanul árul valaki, már a dobozról is fel fog tűnni, hogy az a PW2-é, nem a tavalyi modellé? Vagy esetleg rá van írva valahol, hogy 2013-as modell?
Nem szeretnék beugrani.
-
TirGael
tag
válasz
hampidampi #4419 üzenetére
idáig is csak írni olvasni szerettem volna, ebből az utóbbi kiesett, mert megfizethetetlen.
nookot találtam most 50%-osan leárazva
mennyire jó ötlet? -
Rebourne
aktív tag
válasz
TirGael #4418 üzenetére
Jó hír a számodra, hogy a Sony már kísérletezik a Noteslate funkcionalitását hozó, jegyzetelhető A4-es (13,3"-es), 1200x1600 felbontású e-inkes eszköz piacra dobásával.
Rossz hír, hogy egyelőre csak Japbánban.
Nagyon rossz hír, hogy egyelőre 1000 dollár felett van az ára
http://www.engadget.com/2013/11/07/sony-digital-paper-device/
A hír aktuális is, mert holnap kerül a boltokba.
-
-
TirGael
tag
válasz
hampidampi #4415 üzenetére
e-inkes olvasóhoz mennyivel kéne nagyobbra szabni a tárcám?
a noteslate tervezett árából indultam ki, úgylátszik hiba volt. (és amennyibe írásra alkalmatlan, nem is kell akkorának lennie, sőt.)tabletet erre a célra nem szeretnék, kézzel írni igazán jól egyiken sem lehet, ráadásul amikor vissza akarom olvasni a dolgokat, akkor nem szeretném, hogy nagyon világítson.
-
TirGael
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyasmi cuccot, mint amilyennek a noteslate-t hirdették. Legyen legalább 7" ha nem nagyobb, az ideális az A4-es író felület lenne, és le lehessen menteni amit írok vele. Ha pedig még ebookot is olvas, az volna az igazán király.
Ha egyáltalán van ilyen a piacon... Max 25 rugóért.
Ha pedig ilyen nincs, akkor:
hasonló áron ebook olvasót, amit lehet bővíteni memória kártyával és pdf-et, epubot és docx-et legalább olvas.Beszerzés ha hamar válaszoltok, akkor még brüsszelben, ha később válaszoltok akkor is megrendelem EU-n belülről, ha érdemes.
Nagyon köszönöm a segítséget. -
VMatteo
őstag
Sok sikert hozzá, remélem megjavul! Ha az én kis Prestigiom lenne szar hoznám is a miskolci szervizükbe
-
-
qwertly
addikt
válasz
Mr.Grey #4409 üzenetére
Szia!Köszi a segítséget,úgy látszik más lehet a gond mert én is gémkapocsal próbáltam vissza állítani a gyári állapotba.De nem ment, a fent kis led villant pillanatra kéket utána vörösre váltott és kész.Ezután a a bekapcsoló gombot hosszú ideg tartom lenyomva közbe pedig a home gombot is nyomta akkor is csak reader on jelet meg plusz alól,hogy a kis kockák elszíneződtek ahogy olvasott a ebook.
-
Mr.Grey
tag
válasz
qwertly #4408 üzenetére
Csak a resetet kell benyomva tartani (kihajtogatott gémkapocs az ideális), az újraindítás gomb nélkül. Ki is kell írja, hogy Device Resetting... Utána újraindul és elvben vissza kell állnia mindennek alapbeállításra. Ha nem, akkor más probléma lesz
Esetleg még egy lehetőség:
If you still need to do a factory reset: make sure the Kobo is off (recommended that you hold the power button on for 5-10 seconds to make sure it is powered off), push and hold the home button while you turn the Kobo on. That should cause it to factory reset. Normal cautions that this will delete whatever is on your reader etc. and you'll have to reload all your content. -
Mr.Grey
tag
válasz
qwertly #4406 üzenetére
Szerintem hosszabb ideig kell nyomni, asszem min. 25s.
Próbáltad SD kártya nélkül indítani? Az is bekavarhat. Nekem a Kobo Touch pl. a 2.x frissítés után nem volt hajlandó felismerni a FAT32-re formázott microSD kártyát és NTFS-re formázva sem volt az igazi. Inkább visszaraktam az 1.97-et és azzal minden jó lett ismét. -
Mr.Grey
tag
válasz
qwertly #4404 üzenetére
Ilyen esetekben egy reset segít. A gép hátulján van egy kis lyuk, azon keresztül éred el a reset gombot egy tűvel vagy valami hasonló hegyes eszközzel. Ezután a gép visszaáll arra a firmware-ra ami gyárilag rá volt telepítve.
A könyvek másolásánál arra figyelj, hogy ne legyenek ékezetes karakterek a file-nevekben, mert ezeket nem fogja megjeleníteni... -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Feltettem a calibre programot fel is másoltam könyvet a eszközre.Utána Próbáltam megtalálni az olvasón nem látott egy könyvet sem,így wifin keresztül frissítettem a készüléket volt egy újra indítás is.De sajnos most már el sem indul a ebook olvasó állandóan reader on állapotba van alól van egy állapotcsík az mozzok de a nyitóképernyőnél tovább nem megy. -
VMatteo
őstag
Prestigion ctrl+c, utána ctrl+v szerencsére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest