Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
Utolsó lehetőségek egyike...NOOK Simple Touch ebook + posta = 20k
-
slamblog
újonc
Sziasztok!
E-book olvasót készülök venni és láttam a fórumban, hogy többen is rendeltetek e-bayről Angliából. Az lenne a kérdésem, hogy a termék árán, illetve a szállításon kívül egyéb költségek is felmerülnek-e? -
Kövezett
tag
Beírom ide is, hisz nemrégen itt volt szó arról, hogy ki milyen betveket preferál. Egy ideje az Arbutus Slab fontot használom. Nagyon jól mutat az e-ink képernyőn, mindenkinek ajánlom
-
GrandS
senior tag
A Nook Simple Touch most 29 font. [link]
-
SteveL
aktív tag
válasz
Degeczi #3890 üzenetére
Ha van osztrák cím, osztrák Media Marktban ingyen átvehető csak az online árért (49€), most néztem. Egyébként még a 69€ is tisztességes, hiszen Magyarországon is érvényesíthető a garancia a Media Marktokban. De hogy konkrétan mennyi helyben, az csak ott derül ki. Ha valaki Ausztriában van, beugorhatna egy üzletbe.
Az mondjuk más kérdés, hogyha egy fals osztrák címet adnék meg regisztrációkor, személyes átvétellel, jó lenne-e. Nem hiszem, hogy személyit kérnek a boltban... Mondjuk, annyira nem beszélek németül, hogy ne buknék le azonnal.
-
Degeczi
nagyúr
hát az a pár lehet akár 20 is, mert akörül van az alapár... 5 EUR szállítási költség az említett online rendelés esetén jön rá a 49-re
arról lehet szó, h Ausztriában nincsen közvetlen Amazon lerakat, csak Németországban, ezért tudja a MM picit drágábban is eladni (hiszen ha lenne Amazon, az ottani 49 EUR-ra már postaköltség sem jönne rá - de a német Amazon-lerakat nyilván Ausztriába sem szállítja)
-
Ragnar95
félisten
-
Degeczi
nagyúr
reklámosat nem küld az Amazon sehová USA-n kívül!
(érthető, hiszen oda célzottak a reklámok, és a hirdetők az ottani célközönség után fizetnek)külföldről csak magáneladótól tudsz olyat venni - aki persze ráteszi a saját hasznát, viszont többnyire nem futárszolgálattal, hanem sima postával küldi, ezért van esély az áfa megúszására
hazai boltokban viszont az összes olyan, szürke eredetű reklámos (de egy jó ideje már az az Amazon policy, h az idekerült példányokat kérésre ingyen reklámtalanítják)
-
xrvman
őstag
Ok, kár.
amazon com oldalról meg ugye fizetni kell pluszban mit is? (vám + áfa?) Vagy még van az, hogy 100$ alatt nem kell fizetni semmit?
Ugyanis a történet az, hogy a 2011 augusztusában vett Kindle 3 kijelzője ma reggel egyszer csak becsíkozódott a jobb oldali részén. Nem reagál semmire. Nem bírta a táskámban a hidegfrontot?
Gari már nincs, élt két év 1 hónapot. Az a rossz ebben az egészben, hogy ha esetleg kértem volna prémium garit ami ugye 2 év, azt is buktam volna. Kiszámították 1 hónappal tovább bírta. -
xrvman
őstag
Ha németben veszem a Kindle-t 49€ akkor az nem német lesz? Lesz benne angol is?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#33802016 #3868 üzenetére
legalább azt olvasnád el, amire reagálsz: csak a visszaküldés 2400-as költségét bukta el...
ha kicsit korrektebb az eladó és jelzi előre, hogy csak így tudja megoldani, akkor még mindig 18e környékén lett volna az összköltség egy csereakku beszerzésével, amihez képest a hazai 30e számomra finoman szólva magasabb - de szólj, ha tényleg ennyire másként látod!
-
McAdam6
aktív tag
válasz
McAdam6 #3368 üzenetére
Nos lezajlott az akkuhibás Nook-om ügye a skóttal: aug. elején kérésének megfelelően levélben feladtam neki a Nookot, majd vártam. 2-3 hét csend után üzentem neki, hogy megkapta-e, azt válaszolta, megnézi a postán. Tegnap megint érdeklődtem, ma válaszolt, hogy sajnos nem tudja cserélni, visszautalta a pénzt...
A visszaküldés postaköltségét (2395Ft) buktam el... -
GrandS
senior tag
Milyen androidos olvasó van még, amit root-olni is lehet?
-
Hoszy13
csendes tag
Fú. Köszi a sok választ srácok.
Időközben nagybátyám már kiszemelt egyet, és úgy néz ki, ketten veszünk neki majd az amazonról egy jobb fajta Kindlet.
-
-
Sonja
nagyúr
Sony PRS-T3 Reader Review - Rating: 6.5/10
-
-
ratam23
aktív tag
válasz
Hoszy13 #3809 üzenetére
Még 1 szavazat a Nook simple touch mellett. Én körülnéznék a hardveraprón is, illetve az ehhez hasonló oldalakon. Én a múlt héten vettem egy új készüléket 18ezerért amit a hardveraprón sikerült leszervezni. Másnap máris nálam volt a készülék amit azóta is nagy elégedettséggel használok. Sok sikert a beszerzéshez!
-
-
Degeczi
nagyúr
miért kellene ehhez okvetlenül cégnek lennie?
(mégegyszer: nem cég nevében, hanem magánfeladóként postázott)3-4 hónapos időszakról van szó: naponta 1-2 tucatot kellett kezelnie, azt pedig saját maga is könnyen megoldhatta, pláne ha mondjuk a családban akadt ráérő segítő is
A Nook Simple Touch uis bárki számára 29 GBP-s dömpingáron volt elérhető az Argos üzletláncban, és jól meglátva, hogy Európából is bőven lennének érdeklődők, szolid haszonnal, csak 10 fonttal magasabb áron listázta az Ebayen (amiből persze jóval kevesebb marad számára a jutalék levonása után) - erre valóban el is árasztották a megrendelések, ennyi a történet
mindenesetre nagyobb problémád sose legyen, mint abba belekötni, miért hívunk "skót srác"-nak egy skót srácként megjelenő egyént...
-
Potzee
addikt
Íme, egy újabb jó vétel.
Sony PRS-T2 6" Touchscreen -
Degeczi
nagyúr
pl. mert annyira komoly "cég", h ebből a kertvárosi magánházból postázza...
-
Dhampir
félisten
Így tartottuk számon.
(#3819) Hoszy13
Itt van még a hazai forgalmazású WayteQ/CoLibri xBook-60w is (de ez sem érintős).
-
Dhampir
félisten
-
Degeczi
nagyúr
válasz
vegyszer #3812 üzenetére
Bár sajnos tényleg előfordul ilyen is, most nem valószínű, h erről lenne szó!
Nézd meg a "Shipping and payments" fülön: egész Európát kizárta
Tehát vagy már nem tud kedvező feltételekkel postázni, vagy egyszerűen csak véletlenül állította be így a listázásnál - de semmiképp nem Magyarországnak szóló egyedi dologról van szó -
Potzee
addikt
válasz
vegyszer #3810 üzenetére
+1 voks a NOOK Simple Touch-ra.
Én is az ebay-ről rendeltem 4 darabot colourb!uk eladótól...Nagyon gyorsan megjöttek a cuccok.
Egy hónapja még 16k volt, aztán szép lassan felemelte az árat 18-19k-ig...sajnos jelenleg már nem szállít Magyarországra... -
vegyszer
addikt
-
Hoszy13
csendes tag
Sziasztok! Lehet nem jó helyre írom, ezért bocsánat. Előre is. :\
Édes anyukámnak szeretnék venni karácsonyra e-book olvasót. Csak és kizárólag olvasásra használná. WiFi, 3G, stb nem szükséges hozzá. Előny lenne ha touch screenes lenne.
Zenelejátszás, stb nem kell bele. ( Anyu régi-módi, tehát nem igazán érti az ilyen dolgokat.) Tehát egy teljesen alap, touchos ebook readerre lenne szükségem, amely támogatja a legtöbb formátumot. ( Konvertálás megoldható ). Ár: Maximum 30 000 ft, mivel teljesen minimal dologra gondoltam.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
-
Dhampir
félisten
válasz
#33802016 #3804 üzenetére
Mint egy tipikus elektronikus könyvolvasó. A bekapcsolás után kicsit várni kell, utána szépen működik. Nem állítottam be semmi különöset rajta, csak a gyári firmwaret frissítettem. Teszi a dolgát, amire kitalálták.
A háttérvilágítás praktikus, bár éles szögben nézve néhol felfedezhető némi bevilágítás az oldalán, de elölről, olvasás közben ránézve nem zavaró.
A Sony PRS-T1 működését úgy rémlik, hogy picit folyamatosabbnak éreztem, de azt már régen használtam.
A Nooknál valahogy sokkal "szabadabban" használható érzést nyújt, de az sem rossz, főleg a jelenlegi ára miatt.Azonban a papírkötésű könyveket nem tudja überelni, a vegyes "étrend" továbbra is megmaradt. A Könyvudvarban tett látogatásom után most rendeltem egy akciós fantasyt az Alexandrától.
Még van mit fejlődnie ennek a technológiának, hogy könyvszerűbb olvasási élményt nyújtson, de azért nem rossz ez, csak más.
-
SteveL
aktív tag
Annyira nem értek hozzá, ez Kindle 5?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest