Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Rebourne
aktív tag
válasz Virág et. #4137 üzenetére
Sötétben, illetve csak az olvasandó felület megvilágításával nem jó olvasni. Nekem minden esetben (papír, monitor, stb.) gondoskodni kell a kellő ambiens megvilágításról, hogy ne fáradjon el a szemem öt oldal után. Az ebook-olvasók saját (vagy tokos) megvilágítása arra kell, hogy a készülék önárnyékát semlegesítse, vagyis, hogy a fényforrásnak háttal is olvasható legyen (pl. ágyban fekve általában lefele borul az olvasandó felület). Erre bőven elég a megvilágítás (és egyébként teljesen sötétben is elég ez, hiszen a szem a sötéthez alkalmazkodik).
-
Nagya21
addikt
-
pusiga
tag
válasz Virág et. #4356 üzenetére
Ugye volt itt pár menet már PDF ügyben, hogy azt amit szinte minden e-könyv olvasó leírása támogatott formátumként jelöl szinte elsőként, nem is e-könyv formátum ..., hmmmm micsoda véletlen, hogy én elsőre, egészen véletlenül pont ebbe a Prestigio-ba botlottam bele amivel már el is olvastam egy közel négyszáz oldalas (PDF formátumú) könyvet, és mondhatom minden gond nélkül. Úgy néz ki mintha egy nagyon ügyes karakterfelismerő szoftver dolgozna benne, és egész jó hibaszázalékkal (kb. ha volt két tucat) beolvassa a dokumentumot, majd betördeli a kijelző méretére nagyításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Fujifilm X
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest