Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Lehet, hogy láma kérdés, de mennyi ideig bírják ezek az olvasók? Pontosabban hány évig lehet őket komolyabb meghibásodás nélkül használni?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz LittleBiG007 #11197 üzenetére
Köszi. Csak gondolkodom, hogy veszek és ugye a mobilok, jó ha két évig húzzák és ha ez is, akkor nem biztos, hogy beruházok rá.
-
zsoltzsolt
addikt
(#11199) [Prolixus] és (#11200) hampidampi köszi a válaszokat
Már csak egy jó olvasót kell néznem[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz lazlogogola #11520 üzenetére
Van ott üres álláshely? 😊
-
zsoltzsolt
addikt
válasz LittleBiG007 #11590 üzenetére
Ennyire sérülékenyekek? Lehet maradok a papíralapú könyveknél.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz stranger2006 #11602 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
Degeczi, dekrer .. nem akartok zacskót cserélni? Mindig külön figyelnem kell, hogy melyikőtök ír
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Lehet nem ide kéne írnom, de valamennyire passzol a dolog és pörög a topik
Szóval vettem egy könyvet a Lírától, le is töltöttem mobi formátumban.
Hogy tudnám elérni, hogy az androidos tableten lévő Amazon Kindle ebook olvasó alkalmazás lássa ezt a fájlt és olvasni tudjam?
Epubként is letöltöttem, azt minden további nélkül látja többek közt a Google Könyvek app.
És még egy kérdés.. egyelőre tableten olvasok ( ),azon melyik a legjobb, javasolt olvasó alkalmazás?[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
A német Amazonon most 120 euro helyett 75 a Kindle Paperwhite.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Anélkül, hogy megjegyeznétek, hogy mindkettő vacak , szerintetek melyiket érdemesebb venni?
Amazon Fire 7 vagy Lenovo 7 Essential?
Előre is köszönöm! -
zsoltzsolt
addikt
válasz zsoltzsolt #17686 üzenetére
Egy kis kiegészítés, ami lemaradt. Kizárólag e-book olvasásra lenne, és még pdf is.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz csendes #17689 üzenetére
Ez nem E-ink kijelzős könyvolvasók fóruma, hanem e-book olvasók fóruma.
Tudom, hogy a fentebb említett két modell nem igazán e-book olvasó, azonban az egyiket egy nagyhírű e-book olvasó cég gyártja, így gondoltam, hátha van vele valakinek itt tapasztalata.
A tabletes fórumban is megkérdeztem, biztos, ami biztos 🙃. -
zsoltzsolt
addikt
válasz csendes #17692 üzenetére
Érdekes módon árulja a Kindleshop és még 50 ekönyvet is adnak hozzá ajándékba. Attól, hogy még a téma indító mit ar, azt meghaladta az élet... van ilyen.. haladni kell,nemcsak einkes kijelzőn lehet olvasni. De látom, akik ezt teszik tán üldözendők
LINK[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz frankstork #17696 üzenetére
Értem, nem az. Vagyis, aki nem einken olvas, az kérdezzen máshol
Sok embernek kéne itt MagneB6-ot szednie.
Nagyon frusztrált már a társadalom. -
zsoltzsolt
addikt
Amúgy mi gyakorlati haszna van a vízállóságnak? Azon kívül, hogy ha véletlenül kiborítok egy pohár üdítőt rá, akkor nem fog tönkre menni. Búvárkodás közben el tudok olvasni az légzőkészülék használati útmutatóját?
Hányan öntötték le eddig az olvasótokat valamilyen folyadékkal? -
zsoltzsolt
addikt
válasz LittleBiG007 #19030 üzenetére
Neki tényleg praktikus.
És most látom hogy tudok helyett tudom, hülye telefon mindent átír, figyelni kell rá -
zsoltzsolt
addikt
Nagyon láma kérdés következik 😁, de még sose volt ebook olvasóm. Vagyis lehet-e simítással betűméretet változtatni? Vagyis pl a kijelző jobb szélén le-föl húzva az ujjam változik a betűméret?
Köszönöm a választ előre is! -
zsoltzsolt
addikt
Valaki segítene, hogy mi a különbség a 2 Kindle olvasó között? Mindkettő a német Amazonon van.
1. Amazon árulja, pw4
2. nem az A-azon az eladó, de lent a kérdéseknél többször említik, hogy ez nem a pw4 , hanem 10, miközben a specifikációk, mintha ugyanazok lennének. -
zsoltzsolt
addikt
Egy hülye kérdés itt is .. A kijelző mekkora egy PocketBook InkPad 3 esetében? Nem átló érdekelne, hanem cm-ben a két oldal hossza.
Köszi előre is! -
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
válasz fattyu #20184 üzenetére
Na, most olvashatok még több tesztet,, véleményeket
Pw4-ben pl. az tetszik, hogy telesen sík a kijelző, vagyis nem süllyesztett, mint a többinél.
Van hely, ahol ezeket egy helyen meg tudom nézni? (nem hinném, sajnos)Nektek is köszönöm a válaszokat!
#20182csendes
#20183@Pal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest