Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Csak le lett téve és egy óra múlva így nézett ki. Csak újraindítás volt, az nem segített.. Nem nálam van, lányom küldte a képet és nem érti mi történhetett.
-
zsoltzsolt
addikt
Ezzel mit lehetne kezdeni?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
vito555 #24849 üzenetére
A súlyra is szerintem érdemes figyelni. Nekem Kindle Paperwhite(10th Generation) olvasóm van, de a lányom 6.8-as Kindle-je nekem már nehéznek tűnik, hogy pl. egy hosszabb vasúti utazásnál vagy fotelben ülve, hosszabban a kezemben tartsam, így nem is tervezek nagyobb mértet venni emiatt.
-
zsoltzsolt
addikt
A Digi-Book kiadó könyvei a Líra oldalán most 25%-kal olcsóbbak még 3 napig.
[link] -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Chris Kiki #23779 üzenetére
Ha alkalmazásban rendeled meg, akkor is?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Arolotifar #23534 üzenetére
Emailben küldök mindig vagy pc-n jobb egér, küldés Kindle. De emailnél nincs egyszerűbb. Sose vacakolok kábellel, mire összedugom őket, addigra emailben már el is ment. Koncert szöveg sem kell a tárgyba. De szerintem már kábellel is működik, mert támogatott formátum lesz Kindle esetében az epub.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
xcsabo #22850 üzenetére
Ez jó ötlet, nem kell ehhez vajon egy helyszíni jegyzőkönyv vagy mittomén? Telefon törés esetében hallottam hasonlóról, így ott lakásbiztosítás terhére oldották meg. Kellett hozzá egy kisgyerekes család, akiknek a gyereke "törte össze" a telefont, így lett jelentve a biztosító felé. De ez nem mai sztori, arra sem emlékszem már, hogy mi lett a vége.
Lakásbiztosítás tartalmaz ingóságokra is utalást. -
zsoltzsolt
addikt
Epub-ot egyszerűbb átalakítani a Kindle saját programjával - Kindle Previewer
Beolvassa az epub-ot , azán export mobi-ba és kész, fél perc az egész -
zsoltzsolt
addikt
válasz
GhettoChild #21138 üzenetére
Kindle jó választás.
Calibre a barátod, könyv konvertálásban. -
zsoltzsolt
addikt
Beraknátok fotókat, egy előtte-utána módon, betűtípus kapcsán?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Jarod1 #20879 üzenetére
Tableten kezdtem el ekönyveket olvasni, MoonReader progival, ami nagyon ó. Inverz módban használtam, vagyis fekete alapon világos betűk, így kevésbé fárasztja a szemet, de nem hasonlítható egy valódi ekönyv olvasó által nyújtott élményhez. AZ utóbbi évek legjobb döntése volt, hogy vettem egy Kindle-t (de lehet bármelyik ekönyv olvasó).
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
csendes #20872 üzenetére
Én egy Kindlet hordozok magammal, munkahelyemen a szobámban van saját pc, otthon is, leszoktattam magam arról, hogy egyből, azonnal. Ha kéll pl számítógép kibírja az a dolog, amíg beérek a munkahelyemre vagy haza. Közben meg elég a mobil és Kindle páros. Okos kütyüket meg nem hordok már a karomon sem, visszatértem az órákhoz
. Bár ez se okos dolog, mert rászoktam a Casiokra
Hány kcal-t dolgoztam le , míg elértem a villamost és eközben hogyan változott a vérem oxigén szintje?? Biztos öregszem, de ezek már nem érdekelnek, egy ideig tele voltam ezekkel a kütyükkel, de van élet ezek nélkül is. Két tabletem fekszik kihasználatlanul itthon, bár pl. főzés közben szoktam tv-t nézni rajta
.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
LittleBiG007 #20868 üzenetére
Nem, ez így tök rendben van, ez egészséges hozzáállás
Ezek mind egyéni preferenciák. Én pl. már kezdek leszokni ezekről a multifunkcionális cuccokról. Ha olvasni akarok, akkor Kindle/eBook olvasó, ha böngészni, akkor notebook/pc/laptop/telefon, stb. Vagyis jobb szeretem a céleszközöket, a multiknak mindig van valami fájásuk és kénytelen az ember elővenni egy céleszközt a megoldáshoz.
De szerencsére mindenki más és ez így szép.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
LittleBiG007 #20866 üzenetére
Csak már néha sok ez a marketing szöveg..hogy csak az onyx, csak fekve, kétoldalasan olvasva, csak így és csak úgy, mert úgy az igazi..
-
-
-
zsoltzsolt
addikt
Szerintetek utazáshoz milyen egyéb tokba érdemes tenni az amúgy kemény fedeles tokban lévő ebookot??
Merev falúba vagy ilyenbe? Ez utóbbit ütésállónak, vízállónak stb írják -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Engineer086 #20255 üzenetére
Kéne egy barbershop
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Engineer086 #20251 üzenetére
Nagyon off... de az avatorod az ereszhős?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
fattyu #20184 üzenetére
Na, most olvashatok még több tesztet,, véleményeket
Pw4-ben pl. az tetszik, hogy telesen sík a kijelző, vagyis nem süllyesztett, mint a többinél.
Van hely, ahol ezeket egy helyen meg tudom nézni? (nem hinném, sajnos)Nektek is köszönöm a válaszokat!
#20182csendes
#20183@Pal -
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
Egy hülye kérdés itt is
.. A kijelző mekkora egy PocketBook InkPad 3 esetében? Nem átló érdekelne, hanem cm-ben a két oldal hossza.
Köszi előre is! -
zsoltzsolt
addikt
Valaki segítene, hogy mi a különbség a 2 Kindle olvasó között? Mindkettő a német Amazonon van.
1. Amazon árulja, pw4
2. nem az A-azon az eladó, de lent a kérdéseknél többször említik, hogy ez nem a pw4 , hanem 10, miközben a specifikációk, mintha ugyanazok lennének. -
zsoltzsolt
addikt
Nagyon láma kérdés következik 😁, de még sose volt ebook olvasóm. Vagyis lehet-e simítással betűméretet változtatni? Vagyis pl a kijelző jobb szélén le-föl húzva az ujjam változik a betűméret?
Köszönöm a választ előre is! -
zsoltzsolt
addikt
válasz
LittleBiG007 #19030 üzenetére
Neki tényleg praktikus.
És most látom hogy tudok helyett tudom, hülye telefon mindent átír, figyelni kell rá -
zsoltzsolt
addikt
Amúgy mi gyakorlati haszna van a vízállóságnak? Azon kívül, hogy ha véletlenül kiborítok egy pohár üdítőt rá, akkor nem fog tönkre menni. Búvárkodás közben el tudok olvasni az légzőkészülék használati útmutatóját?
Hányan öntötték le eddig az olvasótokat valamilyen folyadékkal? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
frankstork #17696 üzenetére
Értem, nem az. Vagyis, aki nem einken olvas, az kérdezzen máshol
Sok embernek kéne itt MagneB6-ot szednie.
Nagyon frusztrált már a társadalom. -
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
csendes #17689 üzenetére
Ez nem E-ink kijelzős könyvolvasók fóruma, hanem e-book olvasók fóruma.
Tudom, hogy a fentebb említett két modell nem igazán e-book olvasó, azonban az egyiket egy nagyhírű e-book olvasó cég gyártja, így gondoltam, hátha van vele valakinek itt tapasztalata.
A tabletes fórumban is megkérdeztem, biztos, ami biztos 🙃. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #17686 üzenetére
Egy kis kiegészítés, ami lemaradt. Kizárólag e-book olvasásra lenne, és még pdf is.
-
zsoltzsolt
addikt
Anélkül, hogy megjegyeznétek, hogy mindkettő vacak
, szerintetek melyiket érdemesebb venni?
Amazon Fire 7 vagy Lenovo 7 Essential?
Előre is köszönöm! -
zsoltzsolt
addikt
A német Amazonon most 120 euro helyett 75 a Kindle Paperwhite.
-
zsoltzsolt
addikt
Lehet nem ide kéne írnom, de valamennyire passzol a dolog és pörög a topik
Szóval vettem egy könyvet a Lírától, le is töltöttem mobi formátumban.
Hogy tudnám elérni, hogy az androidos tableten lévő Amazon Kindle ebook olvasó alkalmazás lássa ezt a fájlt és olvasni tudjam?
Epubként is letöltöttem, azt minden további nélkül látja többek közt a Google Könyvek app.
És még egy kérdés.. egyelőre tableten olvasok (),azon melyik a legjobb, javasolt olvasó alkalmazás?
-
zsoltzsolt
addikt
Degeczi, dekrer .. nem akartok zacskót cserélni?
Mindig külön figyelnem kell, hogy melyikőtök ír
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
stranger2006 #11602 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Fűnyíró topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Marathon (2025)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest