Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz hampidampi #11695 üzenetére
Még csak most veszem a Kindle PW 2015-öt (és a PocketBook Touch Lux 3-at is), ezért csak gyűjtögetek.
Az tűnt fel, hogy az orosz oladalakon sokkal nagyobbak a szótárak:
http://kindle.zzweb.ru/dictionaries/
Itt kb 500 MB van, le is szedtem az előbb. Főként ABBYY, és főként orosz bázisnyelvvel, ami nekem nem gond, kb. 15 éve ilyeneket használok laptopon is. De van itt közöttük 200 MB-os angol egynyelvű is.
De az ABBYY forgalmaz már orosz nélküli nyelv-párokra is szótárakat.
Pl. ezen a szolgálati laptopomon egy jogtiszta régi ABBYY LINGVO 12 dolgozik, 5 európai nyelvről oroszra és vissza, CTR CC-re 20 szótárt nyit a kijelölt szóra, el lehet dönteni a helyes jelentést, műszaki, jogi, stb. szavakra is.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Elképesztő kézikönyv oroszul minden e-Book kérdésről, hardware, software, androidon olvasásról is, élő linkekkel, beleértve a net forrásokat is, mindenre kiterjedően:
http://e-ink-reader.ru/index.htmlXiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz fattyu #11735 üzenetére
Csak mivel 14 évet ott dolgoztam, nem kell ez a segítség, köszi.
De így viszont sokkal többen használhatják azt az oldalt. Szerintem nagyon alaposan rendszerezett információ van fent.
Aki itt nézegeti az eBook reader témát, annak nem kell annyi kezdő kérdést feltenni a fórumon, mert minden itt található.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Itt lehet eligazodni a Kindle változatokról:
http://wiki.mobileread.com/wiki/Kindle_Serial_Numbers
Pl. az enyém:
G090G1 Kindle PaperWhite 3 (2015) WiFi PW3Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Az Osiander könyvescég nem rossz. Egy hete levették a web-kártyámról a 107 EUR-t, ma jött DHL-le a doboz a PocketBook Touch Lux 3-mal.
Szimpatikus az olvasó, a Kindle PW3-nál barátságosabb. Azonnal elkapta wifi-met (a Kindle vacakolt...) és frissítette a firmware-t. Magyar nyelv van, orosz nincs (a Kindle fordítva).
Szép a készülék.
A többit majd a hét vége felé, hajnalban indulnom kell (Brüsszelbe).Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz papeti01 #11775 üzenetére
Ha rendelkezésre áll mobi (és még néhány más) formátumban lévő fájl, akkor at USB kábelen rá lehet másolni, ez esetben nem lesz fent a "felhőn".
Ha regisztrálod az amazon.com-on, akkor kapsz egy e-mail címet. Ezután PC-n az amazon.com-on be kell lépni a saját account-ra, és ott beírni azt az e-meil címet, ahonnan küldöd a mobi (vagy más) fájlt.
Ezután síma e-mail küldés szükséges, téma és szöveg nélkül, a mobi fájl mellékletként. Ez a felhőben és a Kindle-n is megjelenik, azonnal.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz Szyszko #11783 üzenetére
Gazdag vagy, mert a 20000 Ft-os készülék mellé meg fogod venni a 34000 Ft-osat, mert az a jó. Ezután a másikat engedménnyel eladod.
Ez most Kindle PW3, amazon.de 100 EUR, Pocketbook Touch Lux 3 (626) 99 +7 (Posta) EUR.
http://www.osiander.de/webdb/index.cfm?osiaction=details&artid=7640152093432&source=uwk&pid=100172Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz Dhampir #11786 üzenetére
Mind a kettő jó olvasó. A garancia érvényesíthető, el kell küldeni. 1 év elegendő, addig kiderül minden hiba.
Soha nem veszek 2-3 év itthoni látszólagos (kereskedő által ajánlot bizonytalan) garanciát és 27%-os áfát, ez utóbbit meghagyom annak, aki kitalálta, amennyiben külföldről jó áron beszerezhető a készülék. Nem vagyok kezdő.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Rendben, csak megjegyzem, hogy olyan modell nincs. Ami van:
http://wiki.mobileread.com/wiki/Kindle_Serial_Numbers
Valószínűleg a 800x600 világítás nélküli készülékről lehet szó.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Ez az emag simliskedik...
Helyette elcsíptem a DHVG előfizetést 12 hónapra 50% áron, táblagépre.
Máris jól indult a napom![ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz fattyu #11810 üzenetére
Tényleg beindult és a PW3 jó 34900 Ft-ért!
Itt a DHVG előfizetés:
https://bolt.hvg.hu/dhvg-elofizetes?utm_source=hvg.hu&utm_medium=statikus-gomb&utm_content=jobbhasab&utm_campaign=DHVG-2013Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz Carlosito #11822 üzenetére
Most vettem a másodikat.
www.osiander.de
99+7 EUR ide postázva.
Most nem voltam olyan balf@sz, így működött az online kártyás fizetés (web kártyámról).Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Fény az alagút végén a PocketBook Touch Lux 3 (=626) szótáraknál!
Egynyelvű, valamint orosz bázisú szótárak nagy mennyiségben vannak a 4pda.ru oldalon.
Sikerült bepakolni a *.dic fájlokat a 626/system/dicitionaries mappába. A gond csak annyi, hogy ez rejtett mappa, ezért az intézőben be kell kapcsolni a rejtett mappák és fájlok megjelenítését.
A szótárak működése sajátos:
A Beállítások/Nyelvek/Szótárak mappában nem jelentek meg az újonnan bemásolt szótárak, ott kb. 20 db Lingvo szótár van, pl. EN-HU, stb. (németországi beszerzésű a készülék).
Viszont olvasva egy pl. angol könyvet, kijelölve a szót, fent a szótár ikont megbökve nyílik egy ablak, ott a jobb alsó sarokban lévő ikon nyitja az új szótárak jegyzékét, ki kell választani egyet, és ezután mindig ez fog működni, amíg nem módosítjuk a kiválasztást.
Nem az enyém az olvasó, a használónak tetszenek a szótárak. Igaz, én is orosz bázisú szótárakkal élek régóta, munkahelyi laptopomon is, pedig angolul dolgozom általában.
Egy szótár akkor komoly, ha 20-50-80 MB, az 1-2 MB kis szótárak nem adnak megfelelő árnyalt jelentést.Itt van minden:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=319147&st=0#entry12048361Ezután az én Kindle PW3 olvasómon kell ugyanezt megcsinálni. 540 MB a készlet, benne 209 és 97 MB angol egynyelvű, a többi angol-orosz-angol. Ezt is a 4pda-n találtam. Innen jönnek le:
http://kindle.zzweb.ru/dictionaries/Itt is ugyanez, részletesen, Puskin nyelvén:
http://kindle.spb.ru/slovari_i_konvertery/[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
A mérethez annyit, hogy én kezdek hozzászokni a Kindle PW3-on olvasni. Ma megjött az Ali-ról a szuper tok is hozzá.
Ugyanakkor a fekete pénteken megvettem e DHVG-t 1 évre, 2 androidos eszközre. Na azt nem jó nézni az 5,5" ASUS telón, csak a 10" FHD tableten. Olyan, mint a pdf, nem lehet átszerkeszteni, nem e-book formátum.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz Peterhappy #11884 üzenetére
Az árak ma:
PocketBook ...3 109+7 EUR ide postázva (osiander.de), most ment fel 10 EUR-ral, innen vettem.
Kindle PW3 120 EUR (amazon.de, ott ingyen postázzak, ide nem tudom...), itt is volt akció, de már vége.
A Media Markt-ban Ausztriában és Németországban 119 EUR volt nemrégen, akkor ott vették nekem, most nem tudom, mennyi.
Tehát olcsóbb, mint amit írtál.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #11864 üzenetére
Folytattam a szótár bepakolást a Kindle PW3-ra.
USB kábellel a laptopra kapcsoltam, majd a ...documents/dictionaries mappába bemásoltam a mobi és prc formátumú szótárakat, köztük az angol-magyart is, ami csak 4 MB, a többi sokkal nagyobb.
Mind kezelhető a Settings... alól, jól működnek.
Bolond egyszerű az egész, meglepődtem.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz Peterhappy #11884 üzenetére
A Kobo-t csak megtapiztam egy belga boltban Leuvenben nemrégen, szimpatikus elegáns készülék, 129 EUR volt az ára.
A PocketBook nyitottabb platform, mint a Kindle, meg összetettebb is. Nem feltétlenül előny ez. Hardware gombokkal, idősebb tapasztalt villamos vizsgálómérnök kollégám szerint ez előny. Mindenevő.
A Kindle letisztult, elegáns. A reklámokat nem vették le csetelés ellenére sem. De ezt bánhatják: amint jön valami ajánlat, bestseller, stb. én lekapom a lelőhelyről, majd felküldöm nekik a Cloud - Kindle helyekre E-mailben. Igy láthatják az ízlésemet, küldik is az ajánlatokat... Sajna én nem tudok törzsvásárlóvá lenni náluk.
Az Ali-ról 2000 Ft körül 2 hét alatt jött mindkettőre szuper tok. A Kindle mágnessel magától bekapcsol a tok nyitásakor, a Pocketbook nem.
Ennyi.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Gratulálok!
Én kettőt vettem onnan, 99+7 EUR áron. Most mintha 10-zel emelték volna az árat.
Szimpatikus készülék.
Itt vettem a tokot:
http://www.aliexpress.com/item/luxury-pu-leather-cover-for-pocketbook-touch-lux-2-614-624-626-6-ereader-screen-protector/32390203685.html
2 hét alatt jött, nagyon jó minőségű. De ők is emeltek fél dollárt most.[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
Természetesen 99+7 / 1 db.
1 hét alatt jött, talán GLS posta hozta házhoz, együtt az MM-től itthon vett fekete pénteki cuccal.
A második még úton van.
Az Ali link, amit adtam, megfelelő tok erre. Egyébként PocketBook 626 a lánykori neve, ez jön elő itt-ott, még tán rá is ez van írva.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz gabka86 #11892 üzenetére
Sietni kell, mert most csak a fehér 99, a szürke már 109 EUR + 7 EUR a posta.
A lehető legtöbb nyelven van rajta menü + pdf használati utasítás. Magyarul is. Angolul minden kütyü tud, ez is.
A vásárlásnál a Google fordítóval lehet boldogulni, Chrome böngészővel, angolra.
Semmi vész, kártyás fizetés.
Hajrá!Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Mi a "hivatalos magyar web" cím?
Nem olvastam végig a Manual-t, de biztosan lehet felhővel kapcsolni, csak nem olyan felhasználó barát, mint a Kindle.
jpg képeket inkább FHD kijelzőn nézek, az ASUS telefonomon vagy 24" FHD monitoromon, nem pedig monokróm alacsony felbontású PocketBook kijelzőn.
Nem igyekszem beletanulni nagyon, mert a családban ez nem az én gépem. De kénytelen vagyok mégis. Pl. a szótár felrakás siker volt, fentebb írtam róla. Sajna magyarra fordító jó szótárt én nem találok, ami van, az csenevész, még az ABBYY Lingvo En-Hu is, én ezeket PC-n és Android eszközökön igen régóta használom. PC-n O.K., Androidon és e-olvasón pici, gyenge a szótár. Ami még kielégítő, az az egynyelvű angol szótár, van több is, meg az oroszra fordító szótárak. De ahhoz oroszul nem árt tudni.
Dugtam bele microSD-t, egy 8 GB-osat, de üres, mert a szótárak és kb. 300 könyv szinte semmi, elfér a belső memóriában.
Én az összes rajta lévő (kb. 529 db) könyvet és a Manual-okat lementettem, majd a nem használt nyelveken töröltem. Orosz könyv volt rajta legtöbb, klasszikusok, az maradt.[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
válasz Dhampir #11914 üzenetére
Szerintem van akkora árkülönbség, ami +1 év garit nem ér meg. A himi-humi garikat nem szeretem, csak inkább a gyártóit.
Ezért maradtam a 99+7 EUR árnál, szállítással együtt, már kétszer is.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz Dhampir #11922 üzenetére
Nézd, én mindent magam csinálok. Pl. a Toyota Prius autómra lehet venni márkaszervízben +1 év hibrid akku garit. Nem veszek. Ha beüt a krach, akkor majd magam diagnosztizálom, rendelek cellát cserére és magam szétszedem, kicserélem. De nem üt be. Sok laikus használja ezeket a Priusokat, és nem romlanak el a hibrid akkuk. Csak ellopják, az egészet autóstól. Mert a laikus úrvezetők azt sem értik meg, hogy védeni kell ezeket az autókat. IT módszerekkel lopható. Havonta nem is egyet visznek, pedig még 2000 db sincs az országban.
[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
válasz Iga007 #11940 üzenetére
Ezt jó lenne megerősíteni, hogy 88 EUR / Kindle PW3, és kb. meddig?
Kollégám megy még arrafelé, a jövő héten talán.Szerintem ez van most:
http://www.mediamarkt.de/de/product/_kindle-b00qjdo0qc-paperwhite-2007895.html#technische-datenÉs 119 EUR!!!
[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
válasz Iga007 #11951 üzenetére
Nagyon furcsa, hogy a MM.de honlapján 119 EUR az ár. Biztosan a PW3-at vetted? Hogyan azonosítottad, hogy melyik modell?
http://www.mediamarkt.de/mcs/productlist/eBook-Reader,48353,462903.html?langId=-3
-
alexw801
senior tag
válasz Dhampir #11952 üzenetére
Az én OTP web kártyám Mastercard, de még soha nem utasították vissza webes kártyás fizetésnél.
Persze itt nem web fizetésről van szó.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz Degeczi #11959 üzenetére
A PayPal durva 4% körüli jutalékkal dolgozik.
Az Ali talán ezért sem használ PayPal-t, ugyanakkor egészen jól szervezett a visszatérítési rendszere, én szeretem.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz GrandS #11964 üzenetére
Így próbáltam, csetelve:
http://prohardver.hu/tema/kindle_3_avagy_a_megfizetheto_aru_ebook_olvaso/hsz_17469-17469.htmlXiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
-
alexw801
senior tag
válasz Degeczi #11968 üzenetére
Az a gond, hogy az amazon.com-ra regisztráltam a Kindle készüléket, pedig az amazon.co.uk-ra kellett volna. Most migrálást próbáltak cseteléssel levezényelni, még telefonon is, de nem sikerül.
A hirdetést 10 fontért vették volna le, de akudoztam erre megígérték kivételesen most ingyen.
De ez mos elszállt...Hát ez nem pár perc.
-
alexw801
senior tag
válasz Degeczi #11975 üzenetére
Szóval az a 22-es csapdája, hogy a kindle készülék maga az amazon.co.uk-hez tartozik, közölték a csetelésnél. Ha én szépen beregisztrálom Kindle-t az amazon.co.uk-nál meglévő account-ra, majd be akarom írni a magyar címemet, akkor közli, hogy ezt csak akkor veszi be, ha automatikusan áttesz az amazon.com-ra. Magyar postacímmel nem szabad létezni az amazon.co.uk-n.
Évek óta van mindkét amazon-nál accountom, sőt a telefononban lévő Kindle app regisztrálva van az amazom.com-on.
Nem járnak jól a reklámjaikkal. Meg szoktam nézni alternatív lelőhelyen, amit ajánlanak, és meg is szoktam találni, vagy legalább a szerző korábbi műveit. Így tudom meg, mik a trendi könyvek. De ezen ők nem keresnek semmit nálam.Ezt írja ki:
Digital content for your country are not available in Amazon.co.uk store. Please update your country below. Need help? Please contact Kindle customer services.[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
válasz Degeczi #11975 üzenetére
Végül sikerült.
Átregisztráltam a Kindle-t az amazon.co.uk-re, ott cseteltem, de vagy 3-szor...
Megígérték, hogy pár órán belül leveszik. Igen udvariasan.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz Myrkky #11980 üzenetére
Mint már fentebb említettem, nem teljesen haszontalan reklámok érkeztek, rámutattak a trendi könyvekre. De nem csak az amazon bolt a lelőhelyük.
Úgy alakult, hogy angol könyveket olvasok rajta, kezdtem egy fél magyar könyvvel (a másik felét a PocketBook-on), beleovastam egy John le Carré könyvbe oroszul (ott alig vagy egyáltalán nem kell szótáraznom), majd ugyanazt a könyvet eredeti nyelvén végig olvastam.
Most Kim Philby életéről olvasok angolul, elég hosszadalmas, de már megvan a következő, valami amerikai tengeralattjáró történet, szintén angolul.
Pont ez az íze a dolognak,a szótár támogatás. Fiamat akarom rávenni német nyelvtudásának felhozására, mert máris elszalasztott állást ennek középszintje miatt. (Csak angolul és oroszul perfekt). De az amerikai bank Londonban németül tudó kollégát keresett. Ezért kapott Karácsonyra Kindle-t.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz Myrkky #11987 üzenetére
Mint fentebb írtam, a Kindle PW3-ra pofon egyszerű a szótárak telepítése (azokon kívül, ami eredetileg elérhető hozzá a felhőjéből), Kindle-nek ehető fájl formátumban (pl. mobi) be kell másolni a megfelelő könyvtárba, ami mégcsak nem is rejtett, mint a PockeBook-nál, (itt más szótár fájl fomátumok szükségesek).
Beszerzésnél én nem mennék el a német/osztrák lehetőségek mellett, annyi ember jár ki, meg lehet szervezni.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz LittleBiG007 #11988 üzenetére
Lomb Kató ajánlotta ezt a módszert, olvasni sokat.
-
alexw801
senior tag
válasz szem-y #11997 üzenetére
Ez gyors volt!
Nekem egy Yi web- és megfigyelő kamera jött ma, 9500 Ft EU raktárból. Van már egy Yi sport kamerám, szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
Ha egy üzlet beindul! De elképesztően hamar érkezik a tok. 1-2 hét.
Viszont a Kindle-mről a reklámokat nem vették le, hiába ígérték.
[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
válasz strcpy #12022 üzenetére
"másabb" szó nincs magyarul.
Az igaz, hogy a PB hivatalos magyar oldalán egy ukrán név a kapcsolat. Maga a cég svájci székhelyű és Kínában gyártat.
Az orosz (és más oroszul kommunikáló) felhasználó igényei nem alacsonyabbak a "magyarok" igényeinél.
A vásárló erő nagyságrenddel nagyobb ott, ezért mindent vesznek, majd alaposan megismerik. A fórumjaik kimerítő információ források. Kb. 10 okostelefonomra a legtöbb információt mindig ott találtam. Igaz ez a Kindle és PocketBook olvasókra is.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- qvik fizetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest