Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.zoltan
csendes újonc
válasz Skynet258 #21386 üzenetére
Nekem is van egy Pocketbook Inkpad 3 olvasóm és pont tegnap éjszaka frissítettem. Az egyik számomra nagyon zavaró hibát javították, de pl. a KOreader használata nehezkesebb lett... A Dropbox sync is rosszabb most, mert ha a Dropbox mappába ment a KOreader, akkor a sync nem megy (pedig eddig működött). Egyébként én is pont mostanában gondolkodtam az Onyx Nova Air-en, de valójában csak olvasásra, szórakoztató irodalomra, nem ábra/táblázat/grafika heavy tartalomhoz overkill lenne (egyébként egy Onyx Note 2-t használok ezekre és PDF-re). Egyedül a natív night mode támogatás hiányzik nekem az Inkpad 3-ból, de ezt meg a KOreader tudja, szóval kisebb kellemetlenségekkel, de ez is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- Apple iPad Air M2 - 13" (2024) - 128GB - asztroszürke (space gray) - 3 év garancia - prémium tokok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest