- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Bloksma #9536 üzenetére
Mondjuk nekem sokkal többet jelent hogy felhasználók vagy tesztek dícsérjék, mint a szaküzletek, ahol mégiscsak a bevétel a fontos, így hiába jobb vagy ugyan olyan jó egy olcsóbb szerkezet is, azt fogják ajánlani amiből nekik több van és akarják hogy vigyék.
(mikor megvettem a 6000-es Samu HDTVmet 300e-ért, egy boltban ajánlották utána 480e-ért, esküdött, ennél jobb vétel most nem létezik. jah, náluk!)Bár ebben az tetszik hogy kicsi, nem akkora batár mint egy parabola meg egy tetőantenna, könnyű szerelni is. Mi a jó, ha van egy antennában erősítő vagy ha nincs? Tetőantennánál azt mondta nekem egyszer egy szaki, hogy jobb ami nem erősítős, mert ha elromlik fel kell menni a tetőre, és jobb ha bent van a házban az erősítő, már ha kell. De amúgy van jelentősége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest