- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni most a céghez a raktárosoknak DVB-T vevőt, lehetőleg minél olcsóbban. Kódolt adók nem szükségesek (cég úgy se áll ilyet), képcsöves TV-n lesz nézve szóval 1080i-p nem kell, esetlegesen Pen-drive-ról tudjon filmeket lejátszani (felirat kezelés se kel), de ez se kikötés, csak ha unatkoznak akkor legyen mivel az időt tölteni.
4-7000Ft-ért gondoltam! Tudtok jót ebben az árszegmensben?
-
wolfman
veterán
válasz
Bloksma #9536 üzenetére
Mondjuk nekem sokkal többet jelent hogy felhasználók vagy tesztek dícsérjék, mint a szaküzletek, ahol mégiscsak a bevétel a fontos, így hiába jobb vagy ugyan olyan jó egy olcsóbb szerkezet is, azt fogják ajánlani amiből nekik több van és akarják hogy vigyék.
(mikor megvettem a 6000-es Samu HDTVmet 300e-ért, egy boltban ajánlották utána 480e-ért, esküdött, ennél jobb vétel most nem létezik. jah, náluk!)Bár ebben az tetszik hogy kicsi, nem akkora batár mint egy parabola meg egy tetőantenna, könnyű szerelni is. Mi a jó, ha van egy antennában erősítő vagy ha nincs? Tetőantennánál azt mondta nekem egyszer egy szaki, hogy jobb ami nem erősítős, mert ha elromlik fel kell menni a tetőre, és jobb ha bent van a házban az erősítő, már ha kell. De amúgy van jelentősége?
-
wolfman
veterán
Milyen megbízható kültéri antennát ajánlotok DVB-T vételére?
Esetlegesen erkélyen lesz felszerelve, oda melyiket?
köszönöm!
-
wolfman
veterán
Erre valakinek valami vélemény?
-
wolfman
veterán
Azt szeretném tudni, hogy egy DVB-T vevő (konkrétan Alcor HD-1500) ha rádugok egy USB 3.0 vinyót akkor kezeli-e azt? Eleve 1Tb-ot kezel-e?
Szerintem mondjuk mindegyikre IGEN a válasz, de azért jobb megkérdezni, az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged