- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Socket AM4
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Én meguntam a xarakodást a mindigtv-vel és az aac hangjaival és egy dvb-c boxnak köszönhetően (meg a szolgáltatómnak) ugyan azt elérem itt is, mint mindigtv-n, meg persze még mellette vagy 80 csatornát szintén digitális minőségben.
m1, m2 1920x1080, nem 1440x1080.
Duna szintén 1920x1080.
Minden más SD csatorna mpeg2 kodekes, és mp2-es hangú, amiért nem rinyál semmi kódoló program...ha kell kódolni. De a legjobb megőrizni az eredeti minőséget.A mai tévéknek nem gond ez az aac-s rtl klub, szóval ha felveszed az adást, kiteszed hdd-re, majd be a tévébe, akkor az menni fog. A reklámot meg átpörgeted.
Ezt a h264-es videó vágást nem tudja semmi rendesen vágni, vagy hagy benne reklámot, vagy még a filmből is elvesz. Én meguntam ezt.Ez nem szól vissza az aac hang miatt szerintem, próbáld meg, de az eredmény nem mindig az, mint amit várunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest