Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Itt azt írják a kommenteknél hogy a Bajnokok ligája 16:9 -ben ment, igaz SD ből felkonvertálva, de már ezért is megérheti a HD adás, lásd a fentebb belinkelt MotoGP videó részletet. Sajnos egyebet nem tudok, nem emlékszem hogy ezt részletezték volna bárhol is - én egyébként sem nézek sok sport közvetítést, legutóbb az olimpiát néztem, meg az új Forma1 -es pályáról a közvetítést, néha a MotoGP -t ha elkapom. (épp azon filóztam múltkor hogy a fedélzeti kamerák képe Forma1 -nél valószínűleg SD marad még jó ideig) Egyébként amit most linkelek ott nem semmi mekkora vérengzés megy az MPEG-2 vs. MPEG-4 között. Hosszú távon jobban jártunk a H.264 -el, szépen külföld elé vágtunk, aminek persze megvan az a hátránya hogy egyenlőre drágák a set-top-box -ok, de ezek ára gyorsan esni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann