- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen típust, annak is mikori verzióját fogod ki. Egyes stick tunerekhez mini távirányítót mellékelnek, ez nem ideális MCE használatra(még nem is próbáltam). A második lehetőség, hogy normális méretű, régebbi típusú távirányítót kapsz, ezzel már jobban lehet boldogulni, csak vagy fejben kell tartnod, melyik gomb mire való, vagy eleve MCE előlapos a távirányító, viszont szerintem csúnya. A harmadik lehetőség egy új csomagolású tuner, ehhez az új távirányító jár, ami már inkább passzol MCE-hez.
A távirányítók elvileg csak PVR2-höz készültek, de egy-két - nem szabadon választható - program vezérlésére alkalmas. Menüből lehet választani PVR2, és MCE üzemmód között. Lényeg, hogy nem szabadon konfigurálható. 3rd party vezérlővel(WF_RemCtrl) más programokhoz is betanítható.
Az egyes tunerekről, távirányítókról, WF_RemCtrl-ról találsz nálam olvasnivalót, és képeket.
Én a Dongle H-hoz új távpiszkát kaptam, mondjuk az a gyárból jött, még meleg.A Dongle Gold-hoz még nem volt szerencsém, a másik kettőről (Dongle, Dongle H)viszont már írtam pár sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- PH! Darts
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann