- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi belépő szinten
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
TSdoctor-t használja vki?
Az lenne a problémám, hogy amikor vágási pontot jelölök ki, akkor szépen frame pontosan kitudom jelölni. Viszont miután lementett már nem ott a vágás. Értem én, hogy újrakódolás nélkül nem lehet, de azt se mutatja (vagy nem találtam meg hol kell bekapcsolni, hogy az adott frame az I, vagy B. Vagy hol kezdődik az új GOP. Ez a 30-napos próbaverzió limitje, vagy ez ilyen pontatlan vágást tesz csak lehetőve?Ugyanis ugyanazt az anyagot dvbcut-al frame pontosan megtudom vágni. (gondolom pár fram-et újraszámol, újraindexeli a GOP-ot, vagy nemtom.)
Szóval miért megy dvbcut-al és miért nem tsdoctorral? Ha menne már meg is vettem volna, de így nem túl meggyőző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest