Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy F11M1E gépem, s anno vettem hozzá egy Avermedia Volar HD USB tv tunert. Minden rendben ment addig, míg egy napon (tegnap) beszoptam egy csomó trójait és még mit tudom mit nem. Eltartott egy darabig, míg kitakarítottam a gépet, s mint aki jól végezte a dolgát tévézni akartam a meló közben.De igen ám, az állomások eltűntek. No, sebaj, újra scan, sorba rendezést követően ment minden szépen, mígnem lekapcsoltam a gépem, mert vendégeink jöttek. Miután elmentek gép, tv tuner újraindul, állomások sehol. Na, erre már kicsit összeráncoltam a homlokom, letöltöm az Aver honlapjáról a legújabb drivert, scan megint, működik minden, addig, míg ki nem léptem az alkalmazásból. Na a fenti műveletet megismételtem a gyári telepítő lemezzel is, de ugyanez lett a vége.
Nos akkor mi van, kérdem szépen magamtól! Valamiért nem tárolja el a frekvenciákat, vagy ahova tárolja azt nem találja meg? Na itt már elfogyott a tudományom.
Természetesen volt CCleaner, Anti-malware és abrakadabra is , de semmi változás. Avast van a gépen. Talán valami féreg van a dologban?
Mit tegyek?
Nem akarom újrahúzni a Win7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Filmvilág
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Arc Raiders
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Suzuki topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M70s Small Form Factor Business Desktop, 14th Gen Intel 10-Core i5-14400
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem akarom újrahúzni a Win7-et.
wassermann