Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
slippy
tag
halihó
nem mondom, hogy az egész topikot végigolvastam, de azért igyekeztem a számomra érdekes dolgot kiszűrve átlapozni, de sajnos mégsem kaptam meg a kérdésemre teljes mértékig a választ.(lehet túlságosan felületesen kerestem)
egy jó ideje gondolkozom, hogy kéne venni egy usb-s dvb-t vevőt (ami nem baj ha hibrid).
viszont úgy olvastam, hogy mpeg-2 ide nem jó, mert mpeg-4-et használ kishazánk. viszont most a keresgélés közben meg azt is olvastam, hogy majd a szoftver szépen dekódolja nekem (vagy valami hasonló)
tehát most akkor ha csak simán digitális adásokat szeretnék venni, akkor a 'legeccerűbb kici occó ezeöcá' is jó, vagy igyekezzek olyat keresni, ami mpeg-4-es?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- OpenWRT topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ChatGPT Plus, YouTube Prémium, Netflix Prémium és még sok más előfizetés
- Eladó ÚJ ASUS - Lyra Voice AC2200 Tri-Band Router-Bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann