Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
slippy
tag
köszi
bár közben rájöttem, hogy hülye vagyok. az oka egyszerű. van rendes kábeltv előfizetés, van kábel, csak laptopon szeretném nézni az adást.
ilyen esetben meg szükségtelen mindent tudnia. vagy tévedek? (ami nem kizárt)
nem értek a technikai háttérhez, így elnézést ha badarságot beszélek, de a földfelszíni digitális szórás csak a 'sima mezei antennás' vételt bolygatja meg, ami eddig jött kábelen, az ezek (tényleges átállás, stb) után is fog nem? márminthogy a legegyszerűbb mezei tv-vel, vagy tuner 'kártyával' is tudom nézni az adást.
lehet kicsit már elmentem off-ba. bocsánat -
slippy
tag
halihó
nem mondom, hogy az egész topikot végigolvastam, de azért igyekeztem a számomra érdekes dolgot kiszűrve átlapozni, de sajnos mégsem kaptam meg a kérdésemre teljes mértékig a választ.(lehet túlságosan felületesen kerestem)
egy jó ideje gondolkozom, hogy kéne venni egy usb-s dvb-t vevőt (ami nem baj ha hibrid).
viszont úgy olvastam, hogy mpeg-2 ide nem jó, mert mpeg-4-et használ kishazánk. viszont most a keresgélés közben meg azt is olvastam, hogy majd a szoftver szépen dekódolja nekem (vagy valami hasonló)
tehát most akkor ha csak simán digitális adásokat szeretnék venni, akkor a 'legeccerűbb kici occó ezeöcá' is jó, vagy igyekezzek olyat keresni, ami mpeg-4-es?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest